-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
válasz amdathlonxp #28378 üzenetére
Szia probaltam ugy is, es lefagyas a vege. Igazabol minden variaciot vegigcsinaltam a rammal es a slotokkal, es fagyas van, kiveve ha az emlitett kingston ram van az alsoba, akkor el sem indul. arra gyanakodtam meg hogy procicsere utan csak pasztat hasznaltam thermal pad helyett es hogy emiatt nem olyan jo a hutes de eddig se mutatott tul magas homersekletet, hacsak lefagyas pillanataban nem ugrik meg annyira de akkor ki kellene kapcsolnia nem? Ami gyanus meg h a vinyo is eleg forro.... az lehet h a proci okozna? 2 magos helyett 4 magosat zettem bele ami 10 wattal eszik tobbet... igen amd chipset.... amut soha tobbe nem veszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Path of Exile 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szuper Akció ÚJ Bontatlan MacBook Air 13" M3 512GB STAIRLIGHT magyar billentyűzet Garancia Deák Térn
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- L15 Gen2 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR