-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapB18
tag
válasz bijesz #49696 üzenetére
Rendben köszönöm a gyors segítséged ! mindjárt utána is nézek
Sikerült vagy is át állítottam auto ról enable ra
a problémám viszont a következő hogy ha hátra dugom be akkor a fejesemnek a jobb oldala szól ha előre akkor meg a bal fele szól de miért ? ezért akartam megcsinálni az elsőt mert a hátsónak csak az egyik fele szól.. nem értem tegnap még semmi baja se volt zenét hallgattam most meg már nem lehet mert sz*r
valaki valami ötlet ????[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 24GB DDR5 256GB NVMe gar
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Szuper Akció ÚJ Bontatlan MacBook Air 13" M3 512GB STAIRLIGHT magyar billentyűzet Garancia Deák Térn