Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0C!
őstag
válasz gyáliSanyi #3683 üzenetére
hova akarsz jobbat?
100as ping alatt legyen az a lényeg
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
válasz gyáliSanyi #3724 üzenetére
Nem, ott nem villog a kép, akármilyen kicsi is a képfrissítés. A legtöbb TFT 60 és 75Hz-t képes használni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz gyáliSanyi #6450 üzenetére
A Fraps az egyik legelterjedtebb program erre, viszont nem ingyenes. Ha ATI kártyád van, tudom ajánlani az ATI Tray Tools-t, ami viszont teljesen ingyenes, és megfelel a célra. Még érdemes körbenézni az alaplapod gyártójának oldalán, mert sokan biztosítanak mindenféle programot, melyekkel esetenként akár ilyet is lehet figyelni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Brian_GT
őstag
válasz gyáliSanyi #6452 üzenetére
Frapsben lévő benchmarkot ha futtatod, az leméri a minimum, a maximum és az átlag fpsed. Csak annyi nem úgy működik, mint egy teszt, hogy elindul és ennyi.. hanem ahol úgy gondolod egy játékban ez egy izzasztó rész, akkor elindítod és játszol..közben ő méri... majd ha úgy gondolod elég leállítod.
Erről készül egy riport amit megtudsz nézni.Nyilván mivel tesztel erőforrást fog elvonni, ezért szokták azt javasolni, hogy ott a szám látod, hogy fut.
Most mivel nem tudsz játszani is meg rögtön reagálni egy esetleges fps szám visszaesésre, erre van a benchmark, hogy amit te nem látsz a progi rögzíti, hogy hoppá...lehet te nem láttad leugrani pl 40 fps alá de bizony volt olyan mozzanat a játékod során.Szóval visszatérve, erőforrás használat... ha youtube stb videót láttál írni szokták, hogy with fraps és without fraps....ezt azért tüntetik így fel, mert azért fraps tesztelés alatt jobban használja a vasat és kicsit falsabb a kép, mint ha nem fut. Dee a 2 együtt nagyon szépen kirajzolja, hogy mit bír a vas az aktuális játékban.
Remélem tudtam segíteni.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Gomez86
őstag
válasz gyáliSanyi #6450 üzenetére
Szia,
FRAPS. Ha bedobsz egy kis coint akkor fain videókat, meg minden féle nyalánkságokat is tudsz csinálni.
(amúgy ingyen is, csak vannak megkötések)
kb a kezdetektől használom. (ha meg van valamilyen kijelzős Logi billentyűzeted van akkor még nem is kell a zavaró sárga száma jobb felső sarokra, mert ott graf-al mutatja
Brian_GT Megelőzött, és teljesen egyetértek vele mindenben, de azért bent hagyom ezt van van link meg plusz info
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Ilsyde
őstag
válasz gyáliSanyi #6972 üzenetére
Rise of the Triad. Holnap jon ki.
-
Ilsyde
őstag
válasz gyáliSanyi #6974 üzenetére
A multija viszont olyan mint az UT. Ennél jobbat vagy populárisabbat nem fogsz találni.
-
Ilsyde
őstag
válasz gyáliSanyi #6976 üzenetére
Az sajnos gagyi és szinte senki nem játssza.
-
VoidXs
nagyúr
válasz gyáliSanyi #7280 üzenetére
Próbáld ki az Ace of Spades-et, vagy a Be Gone Guerra-t. De a jó játékokat ebben az esetben elfelejtheted.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz gyáliSanyi #7282 üzenetére
A Hunter módban vannak szintek, de az egész játék jól van felépítve, aki tud játszani, az első szinttől nagy esélyes, aki nem, az pedig 50-en sem ér semmit.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz gyáliSanyi #7460 üzenetére
Az indie játék az, ami mögött nem játékgyártó, hanem magánszemély, vagy egy kisebb baráti társaság áll.
A Steames eladásoknak pedig 70%-a megy a készítőnek.
És használd a szerkesztés gombot.
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
válasz gyáliSanyi #7460 üzenetére
Azt szoktuk vagy garázsprojektnek vagy kickstarter projektnek nevezni.
Azért van különbség, mert nem mindenki dobja fel kickstarterbe amit akar, eldöntik, ha van rá pénz stb hogy megcsinálják.
Ha jól tudom pl a Journey sem volt kickstarter csak simán kis csapat megcsinálta.
Általában ezeknél van 1-2 vagy több régi motoros fejlesztő, programozó stb. akik nagy cégektől léptek ki, mert unták a megkötéseket és összeboronál egy teamet és megcsinálják... és általában nem is rossz eredménnyel... lásd Journey, Cave stb..- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
gyáliSanyi
őstag
-
3.Aragorn
addikt
válasz gyáliSanyi #7947 üzenetére
Igen.
-
Brian_GT
őstag
válasz gyáliSanyi #7947 üzenetére
Nagyon sokan főleg Amerikában, de itthon is szép számmal akad biztos, csak nincs ekkora hype-ja, hogy ellenezzük a végtelenségig a játékokat és mindent ami a való életben történik rossz, azt fogjuk rá, hogy az erőszakos stb. stb. játékok miatt van.
Ebből csak pár dolog... pont az aki a való életben stresszes munkát végez vagy idegesebb a kelleténél valami miatt, nagyon jó békét lel a játékokban, mert ki tud kapcsolódni, bele tudja magát élni egy olyan karakter szerepébe ami végre nem az ő mindennapi gondjairól szól, le tudja vezetni azt a sok stresszt ami összegyűlt benne.
Pont, hogy egy normális embernek segít a játék, nem hogy rontja... aki egy játék miatt tesz meg xy dolgokat ott már korábban is voltak komoly gondok akkor.
Ellenben a játékok típusoktól függően rengeteg tulajdonságban tudnak segíteni és fejleszteni. Egy lövöldőzés FPS játék iszonyat mértékben tudja a reflexeket javítani és rendkívüli szerepe van a perifériás látás javításának is.
Egy logikai játék azt hiszem nem árulok el nagy titkot a gondolkodást fejleszti, akár csak egy ügyességi játék a gondolkodásmód, problémamegoldás.Sorolhatnám napestig, aki hisz benne tudja miről beszélek és mint te is rögtön észreveszed ezt, pedig írod is nem vagy akkora nagy játékos. Nyilván itt sem arról van szó ha én 24h játszok szuperember leszek, az megint egy másik véglet, hogy azért itt is van egészséges határ.
Mindemellett pedig ha nem is a monitort nézzük mármint magát a játékot, a kézkoordináció-ügyesség is nagyon nagymértékben javul... gondoljunk csak arra, hogy egy konzol 2 analógját hány esetben külön külön mozgatod stb... eszméletlen finom motorikus képességet fejlesztesz vele.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
YM
senior tag
válasz gyáliSanyi #9961 üzenetére
Ez a Vietnam ez valami külön letölthető mod a Bad Company-hoz?
Rising Storm miért lesz ilyen jó? Első rész nem kapott valami jó értékelést ahogy nézem
-
FehérHolló
veterán
válasz gyáliSanyi #10779 üzenetére
Én is vettem egy SSD-t ugyanebből a célból.
Annyit tudok mondani, hogy így sem lett elég gyors a játékok pályáinak betöltése.
Guild Wars 2-n alig segített. Dishonored betöltési ideje olyan felére csökkent. MGS5-ön szinte semmi változást nem tapasztaltam. Shadow of Mordor (40 GB+) pedig alapban túl gyorsan tölt be HDD-ről is.Ha esetleg le szeretnéd mérni hogy mennyit segít:
1. Installáld a HDD-re (gondolom ezzel már megvagy), mérd le
2. másold át SSD-re
3. nevezd át a HDD-set valamire
4. hozz létre egy directory linket az mkdir paranccsal, amit a HDD-re raksz (játék könyvtárának eredeti nevével) és az SSD-s másolatra mutat[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz gyáliSanyi #10779 üzenetére
Általában a Windowsnak vesznek ilyen méretű SSD-t, ami mellé még 1-2 játék elfér mérettől függően. Internetes játékok esetén nem mindig látni a javulást, mert olyankor netről tölt le dolgokat, és az a szerver sávszélességétől és a netedtől függ (lásd Guild Wars 2).
Játék terén betöltési időkben fogsz látni nagy javulást, illetve ha eddig volt játék ami a vinyó miatt akadozott, az SSD-re téve az akadás megszűnik. Anno a Diablo 3 volt egy tipikusan ilyen játék.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Ármester
válasz gyáliSanyi #11370 üzenetére
Leírás alapján a The Long Dark jutott elsőre eszembe, de nem tudom azt milyen motor viszi.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
morfondőr
őstag
Én a 7 Days to Die-ra gondolok, de az képek alapján nem UE-nek tűnik.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
kwzatz
őstag
The Forest esetleg? Bár az Unity engine elvileg, de a többi stimmel.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Spet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- 1118. Budapest, Tűzkő utca 5
- 8.Gen i5 Gamer! Core i5 8400 / 16GB DDR4 / Asus TUF GTX 1660 Super! / 256GB SSD+HDD /550W/ FULL RGB
- 7.Gen i5 Gamer! Core i5 7500 / 16GB DDR4 / Asus ROG Strix RX 580 8GB OC / M.2 SSD+HDD / 550W / RGB!
- Eladó Laptop WI-FI kártya
- Farming Simulator 25 Collector's Edition BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest