Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
ejha! eléggé azonnali topik
jah a ?eket fel lehet tenni azonnal, de a válasz talán jövőre +érkezik
látogatja 1általán vki ezt a topikot?!?
bocsi ez nem fikázás akar lenni, csak hülyéskedés.... + h előbbre hozzam a topikot h vki észre vegye... -
mazda626
addikt
Szia!
hol van Rune a kovács???
Ott, ahol lennie kell.
azt tom h vhol nordmaron ... ...már nem emlékszem h hol
nordmaron nem?
ja még 1 ?és: az normális h az összes kovács ''eltűnik''???
Ez természetes. A TELE2 Kovács reklámja őket is beszervezte a Kovács klubba.
larson is eltűnt, róla tippen sincs h hol lehet....
Harry Larson
Sex Male
Nationality US American
Hometown Staples, MN
Division Lightweight
Bizonyára Staplesben lesz az anyja házában.
Nem bírtam kihagyni.XD -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Én nagyon szeretek stratégiával játszani! Olyan problémám van, hogy ha nagyon sok katona harcol akkor szaggat (15-12fps) !
Ilyen gépem van : Abit AV8 / AMD 3800+ winchester / MSI RX1950Pro / 2x512DDR Hynix /
Mi lehet a probléma??? procit kicserélem X2-re az megoldaj a problémát?? Mert nemhiszem, hogy a VGA-val lenne a probléma!
pl: age of empires 3-->110fps amikor csak úgy játszom jön a csata és leugrik 25fps-re ha meg ágyúk meg minden van akkor meg 15-re is!
Ez esetleg processzor probléma??? segítsetek! -
spyduck
nagyúr
köszönöm a válaszokat! akkor szerintem 2 giga ram meg egy x2-es proci megodja a problámámat
-
<cafat>
senior tag
''/ AMD 3800+ winchester / '' ugye ezt te sem gondoltad komolyan?!?
am sztem 1.nek rakd újra a vga drivert, v rakj fel frissebbet....
ha utánna is fennáll a problem, akkor új proci.....
ramok miatt nem lassulhat le ennyire semmi, mág ha kevés is akkor sem, akkor csak +fagy ha megtelik a ram, és jön az uot of memory hibaüzi...... -
spyduck
nagyúr
-
Emosz
tag
kérdés:x1950prora váltottam nemrégiben és mostanság azt csinálja a postal2, hogy amikor elindítom úgy pörög a játék mintha tekernél eegy dvdt...fél perc után desktop...minden más játékom tökéletes csak ez nem megy rendesen
előre is köszönöm a segedelmet! -
tartur
csendes tag
Hali!Keresek letölthető cherry mastert. gyümölcsös klasszikus nyerőgép emulátort pcre. Ha valakinek van elküldené? Köszi előre is.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Red Orchestra: Ostfront című játék hol kapható DOBOZOS változatban? Ettől a Steames/PayPalos vásárlástól félek. -
spyduck
nagyúr
segítsetek nagyon gyorsan légyszíves!!!
ezt kéne letöltenem: java midp 2.0
please -
JagdPanther
aktív tag
Heroes of M&M 2 fut xp-n?
-
-
Szemi82
tag
válasz JagdPanther #722 üzenetére
Hát szerintem egy dos box használattal igen!
-
spyduck
nagyúr
Ebben nincs igazad! Ez egy progi és sikerült letölteni! ismerősöm cégjénél szoktam dolgozni néha másodállásabn és ők kamera rendszerekkel foglalkoznak! Ez a progi arra jó, hogy a mobiltelefonodon lehet nézni, hogy mi történik az otthonodban persze ha van térfigyelő kamerád! Nem ez a progi irányítja csak kell hozzá! Ez olyan mint pl: új játékokhoz kell a directx 9.c verzió!
-
kosaga
tag
Sziasztok!Tud v.ki végigjátszást Call of Juarez-hez?Please
Pap leszek, az kurvaisten!
-
troly
tag
Van egy olyan problémám hogy a régi gépemben volt egy asus x800-as kártya azzal akadt a játék gyüjtögettem és vettem egy 8800GTS 640MB-osat.
Beteszem a kártyát, xp fel ahogyan kell erre telepitem is hogy végre ne szaggasson a játék.Erre elinditom tölt a gép.Pár másod perc és abba marad a töltés és fekete a képernyő.5 perc után nézem a játék lefagyott az xp szerint frissitem a drivert a kártyához azzal se megy.Az ég világon minden játék elindul kivéve a F.E.A.R-t.
Hát ilyen nincs.Ha valakinek van bármi ötlete szóljon.Már bios-t is frissitettem azota még gyorsabb a gép de a játék akkor se indul.A játékhoz milyen frissitések vannak én találtam valamit de az meg nem megy fel a dépre.Szerinte nem egyezik a verzió.
A konfigom: 4400+X2 939,A8N SLI Deluxe lap,2x1024 Geil Value memoria,400GB SATAII HDD, Asus 8800GTS 640MB,"Ha poros a PC, ne mosd ki slaggal !"
-
spyduck
nagyúr
Adjatok tanácsot! változatosságra vágyunk! Melyik játékot a legjobb hálózatban (LAN) játszani?
-
Orb1337
tag
Sziasztok!
Steamen szeretnék CS:S-ot venni (mivel majdnem fele annyiba kerül mint a boltban). Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne a pénzt befizetni. Rendelkezem K&H Tranbulin bankkártyával, de dollárba kell elvileg fizetni. Valaki tud ebben segíteni? -
Ry0K3N
senior tag
Próbáljátok ki a Halo-t, sosem hittem volna hogy a multija ilyen jó. Az öröm az ürömben hogy a multis részét külön is meg lehet szerezni és csak 180 mega az egész.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Ry0K3N
senior tag
Halo: Combat Evolved, PC-n ez volt a Halo 1 neve arra gondoltam ennek lehet leszedni külön a multis részét. Egyébként Halo 2 is nagyon jó Lanba csak ugye az Vista only és nincs belőle jó verzió (thx a lot microsoft sosem tudtam ezt a hülye gazdaságpolitikát megérteni a microsoftnál)
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- MacBook AIR M1 8GB 256GB Space Grey
- ÚJ, BONTATLAN - G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam Firstshop garancia!
- Új, bontatlan 55"// 65" OLED 4K Samsung S95D Smart TV (2024)
- ÚJ, BONTATLAN - ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO - 3 év Aqua garancia!
- ASUS VG249Q - 23,8" IPS / FHD 1080P / 144HZ 1ms / 250 cd/m / AMD FREESYNC
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest