Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.J.
tag
koszonom a segitseget
-
S.J.
tag
cel: apamnak olcso gep. nem tud fotozni nagyon, es nem is akar megtanulni. kompakt 10 eves geppel fotozott eddig, tonkrement. gondoltam veszek neki egy dsrl -t hasznaltan csattogtatni. van hozza kioldo, taska, 2 jo akku, memokartya. 30e
[ Szerkesztve ]
-
S.J.
tag
sziasztok!:)
Olympus E-3 fenykepezogep, egy Zuiko 14-42mm 1:3.5-5.6 obival mennyit erhet? szeretnek egy olcsobb gepet hasznaltan venni, es ezt neztem ki
-
-
S.J.
tag
sziasztok
vettem egy gopro 7 black-et, tegnap vittem elso bevetesre 4gb os kartyaval. csomot videoztam fotoztam, de csak parat jelenit meg, a tobbit nem,es nem tudja megnyitni a pc sem. gondolom nem nagyon lehet ezeket mar helyrehozni. mi okozza a hibat?
-
S.J.
tag
sziasztok!
gopro 7 kamera val keszult kep halszem torzitasat melyik programmal lehet legyegyszerubben, legszebben kiegyelniteni?
-
S.J.
tag
sziasztok!
van esetleg olyan program, ami videóból készít képet, de úgy hogy több képkockát (4-5db) "összemos" és így jobb lesz a kiszedett kép minősége?
konkrétan ugy gondoltam, hogy kamerázom a tájat 720*480-ban ugyanazt a részt 5 mp -ig, az kb. 125 képkocka, és ebből az ugyanolyanokat összeilleszti, és kapok egy korrekt 3megapixeles képet.
létezhet ilyesmi megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Magisk
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest