Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nekem egy "azonos méretű okta" van, hogy egész pontos legyek.
Kell a hordozhatóság, mert viszem helyszínre. Softbox-om csak ezüst belsejű van, fehér esernyőmön is ezüst fedőréteg van csak. Egyedül a (nyitható) beauty dish ami fehér nekem. Ennek a fajta cuccnak a fénye két réteg szöveten át nagyon kellemes, amit nem tudok hozzámérni a többihez. Ezüstnél nekem gyakran kiég a highlight a bőrön, főleg ha kicsit olajos, kicsit messzebb van a fény és nagyobb a teljesítmény - ami elég gyakori eset, mert hasra ütésre szoktam lerakni az állványt vhova, ahol nem lóg bele a képbe (de örülnék egy fénymérőnek, haha). Ezzel meg egész természetes, nappali napsütötte roll-off van a highlight-on is. Ha jól emlékszem ezen a képen olyan 3 méterre lehetett az állvány a két sávos út szélén ahol az autóknak nincs útban, a csaj meg majdnem az út közepén. És ha megnézed akkor a nap a srácot jobban kiégette, mint a vaku a csajt. Persze jobban ki lehetett volna egyensúlyozni, de nem emlékszem mennyi tartalék volt még a 400 Ws-ban olyan távolságból (meg az okta is fog rajta legalább 1 stop fényt, ha nem többet!)
Persze ez napsütötte szitu. Klasszik portrénál szűkebbre van véve a kompozíció, ott még lágyabb. Amíg le nem izzad az alany és matt a vakolat rajta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest