Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márt írtam a kollegának,kívül esne neki,amit meg is értek.
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket. Már töltöttünk le sablont,és alakítottuk is ízlésünk szerint,szóval ez a része letudva. Az érdekelne még,hogy szerződésen kívül milyen papírok kellenének még? Be kell jelentenem valahol,hogy a lakást kiadtuk? (szolgáltatók,állam,bárhova?)
Én eddig úgy tudtam,hogy érdemes átiratni a villanyórát a bérlő nevére,hogy ő fizessen a fogyasztását,és ha nem fizet/megpiszkálja az órát ne engem büntessenek.Szerk:Ami még zavaró,hogy az ár miatt sok az "aljanép". Egyedülálló anyukák sok gyerekkel,színes népség,össze vissza hazudozók,álorvosok. Ne értsetek félre,em agyok előítéletes,de nem akarok veszekedni fizetéscsúszás,pénzhiány miatt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- TUF Gaming FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest