Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Sziasztok.
hosszas keresés után végül feladtam..... jövök és kérdezek, és lehet, nem is illik ide teljesen. Bár maximálisan alaplappal kapcsolatos leszek
A sztori előzetes röviden annyi, hogy még anno első szériás I5 660 procival szerelt Gigabyte GA P55 ud3 lapom van..... Nem mai csirke lévén a minap kékségben elhalálozott szerencsétlen, szóval a kékhalál levette a lábáról.
Na most mivel én mostanság nagyon nem néztem a piacot, fogalmam sincs róla, hogy milyen chipset-l szerelt deszkát kéne vegyek a következő konfignak ami egy szintén I% intel procis jóság lesz 1151 foglalattal ddr4 ramokkal.
Azt látom evvel kapcsolatban, hogy intel chipset van rajtuk, oké, na de melyik milyen ? Mert látom, hogy van B, H, Z...... van 110, 150, 170 némelyik végén egyéb betű jelzéssel. Ezekről találok valahol értelmes leírást, hogy miben különböznek egymástól ? Mert ha megtalálnám végre ezen infókat hamar gyorsan tudnék is dönteni. Engem igazából a vérpistikékekt elkábító GAMER meg MUSIC meg tuning feliratok sosem hoztak lázba. A marketing szarságot meghagyom a naívaknak, viszont ennek ellenére jól szeretnék választani "ma" is
Játékok amik érdekesek, meg jóféle zenei kiszolgálás, persze ez külső DAC-l megy most is. Szóval igazából csak tényleg a chipsetek közti különbségek érdeklnének
Előre is köszönöm a válaszokat, vagy az útba igazítást.
Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 2042
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest