Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
agyhalal
aktív tag
válasz
molnarpeter #1990 üzenetére
Találtam újabb Stabilust, de ahogy nézem, darabja kerülne kb. 24.000 Ft-ba és ennyit nem szeretnék adni érte. Gondoltam, hátha van olyan gyártó, aminek megbízható termékei vannak.
-
zsolti1
csendes tag
válasz
ParmaBoy #2008 üzenetére
Szia
Hidegen amikor beindítom ilyen halk surrogó hangja van , ha benyomom a kuplungot nem hallani majd mikor engedem fel a kulungot és kezd fogni akkor hallani. De tényleg nagyon halkan a szerelő is alig hallotta. Diagnózisa: A nyelestengely csapágy kezdi megadni magát valószínű.
Az autóra mindig is figyeltünk 90ezer km van benne.
Ami bontott váltót láttam azt be nem teszem az autóba , inkább ami benne van javítattnám meg még ha 2-3 szor annyiba kerül is . -
zsolti1
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni .
Egy nissan micra k13 manuális váltójának a javítására tudnátok szakembert ajánlani?
Budapest és környékén elsősorban, de ha csak máshol az sem gond.
Köszönöm. -
jerry311
nagyúr
válasz
bnorci71 #2005 üzenetére
Hat ezaz, barmi lehet.
Szerelő csak van annyira intelligens, hogy nem önt bele tömítő adalékot vizet.
Amilyen szerelokkel talalkoztam... Barmi lehet, sokszor inkabb megcsinalom magam, mert akkor jo lesz, vagy legalabb en, az amator, kurtam el nem egy profi, akinek tudnia kellett volna.
Volt mar, hogy nem akasztottak fel a kipufogot rendesen. Keptelenek voltak kezifeket rendesen beallitani, Hullamos fektarcsa hibara fekfolyadekot csereltek. Mondjuk, ez utobbi az a szerviz volt, amelyik a vezerles cseret is csak kiszamlazta, de nem csinalta meg, szoval lehet meg folyadekot sem csereltek. Futomu gombfej behegesztve lengokarba, mert nem pont az evjarathoz megfelelot rendeltek. Ekszij csere utan sivit mert csuszik = nem sikerult a feszesseget beallitani. Hutofolyadek helyett csapviz, mert az volt. Es ezek mindegyike evtizedek ota fennallo szervizekbol, vagy legalabb ennyi ev tapasztalattal rendelkezo szerelo altal elkovetett dolgok. -
bnorci71
addikt
válasz
jerry311 #2004 üzenetére
hát pontosat sose fogok tudni csak találgatok a meglévő információkból.
Csak azt nem értem egy céges flottás autóba minek öntene bárki bármit én biztos nem fogok jön a tréler hátán a kölcsön autóval és ennyi.
Szerelő csak van annyira intelligens, hogy nem önt bele tömítő adalékot vizet.De az is lehet jöttek haza az Adriáról éjszaka fogyott a hűtőfolyadék és ment bele a csapvíz.
Lényeg most tiszta a rendszer
mert nem tudtam hogy lehetetlen és megcsináltam.
Az autószerelőmet se hibáztatom messze többet töltöttek el vele mint amit kiszámlázott. Ezt a 10x öblítést meg ember nincs aki kifizesse 3napom és 2 délutánom ment el vele. Leenged feltölt felmelegít megvár amíg lehűl ami most nem sok idő egy hideg garázsban egy álló venti segítségével 30-40perc, majd megint feltölt és ismétlés.
Három napig foglalná az emelőt aknát gyakorlatilag a semmiért a műhelyben, mert a tényleges munka ebből 1 kör max 10-15perc már vakon visszadugtam a hűtő alsó csövét és pattintottam vissza a rögzítőt.Ja igen ment vele csak a 2éves 30eKm-es vízpumpát meg is ette.
-
jerry311
nagyúr
válasz
bnorci71 #2003 üzenetére
Lehet valamelyik "csoda" adalék, mert valahol csöpögött picit.
A hűtőfolyadék azért is nem csak víz, hogy meggátolja a korróziót, de másfajta inhibitor kell alu vagy "vas" blokkhoz... Lehet valaki összekeverte valamikor, aztán a jött a szokásos balkáni hozzáállás: jóvanazúgy, hát megy vele. -
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #2001 üzenetére
Passat 2016 2.0Tdi CRLB motorkód
amit tudok a szerviz számlékból
2022.11 hó 126420Km
vezérlés csere+vízpumpa G13 hűtőfolyadék2024.12hó 151773Km
vezérlés csere+vízpumpa, G13 folyadék, kiegyenlítő tartály csere szilikát nélkülire a régit nem lehetett kitakarítani a rozsdás szennyezett hűtőfolyadéktól ,sajna nem kértem el a tartályt és nem néztük meg van-e benne szilikazsák és hogy milyen állapotban. Ekkor 2-3x át lett öblítve talán ecettel is.A kiegyenlítő tartály ezek után is szinte azonnal ilyen lett ez a víz van az "O" jelű kannába a közelit is erről csináltam.
Megjártuk Ausztriát itthon próbából kapott egy benzinszűrőt a tágulási elé de ez ugye mivel az alsó csövön is jön-megy a víz nem sokat ért.
Berágtam vettem egy vákuumos feltöltőt 40L Ioncserélt vizet 10L G12-t és egy tágulási tartályt, 2db Mannol öblítőt 1db Motul öblítőt.Azt értem, hogy ha kiszakad a szilikazsák akkor az útnak indul ,de az ha jól gondolom grnaulátum ez meg itten ami úszik lebeg nem is tudom milyen állag. Ez olyan mintha valamilyen vegyszer veszett volna össze a hűtőfolyadékkal és valami kicsapódott volna. A csövek belsejébe is ilyen sárgás "bevonat" volt.
Hűtőteljesítménnyel nincs gond bár ugye ez most nem nehéz dolog majd +30-ba kiderül.Az autó flottás volt. A gari után az egész flottát egy szerelőhöz hordták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Stadler Form Oscar Little Titanium hideg párásító
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest