Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Emlékszem az esetre. Szerencsére engem az ilyen MPL-es anomáliák elkerültek, az utóbbi időben nagy gondom nem volt velük.
Foxpost update: a hétfőn feladott, kedden felvett csomag ma, nem rég, a nap közepén bekerült a depóba, várható szállítás holnap. Tehát a tracking szerint 2 napot töltött a furgonban.
-
-
kelly416
veterán
Nem gyenge.
Én tegnap kaptam értesítést ajánlottról, Szolnok megyei redőnység adta fel. De ez legalább nem spam volt vagy csalás.
Beszaladtam érte a postára, 4060Ft-ot küldtek.Feb. 6 körül vonatról láttam, hogy török kamion letörte a félsorompót. Jelentettem a rendőrségnek 112-n, hogy ha most kimennek az x útra, simán megtalálják a ponyván a nyomoz és rábizonyíthatják. Decemberben felhívtak, hogy jegyzőkönyveznének az üggyel kapcsolatban, bár a kamionos nincs meg. Nem kapkodták el.
Na ennek lett a vége, hogy januárban jegyzőkönyveztek is, és mivel másik megye, másik város, az utiköltségemet térítették.
Kb. 70km-re kaptam ennyit. -
6030D
őstag
Vagy veszel egy dobozos kistehert, és abban hordod a csontvázat. Ráadásul a ház körüli cipekedést sem a szép autóval kellene megejteni. Haverom motoros túrákra is sokszor a Connectben viszi a Ducatit, keresztbe a rövid tengelytávúba is befér. Egy Vespa meg még talán hosszába is (3 monti befér hosszában).
-
kelly416
veterán
Igaz, de egy nagy autóval ki tudod vinni a menyasszonyt fotózásra amikor motoros a pár, ki tudsz pakolni olyan dekorokat amiket a Teslával soha... volna előnye is.
De hogy őszinte legyek, először úgy ertettem, hogy "csak" az eladótól akarod haza vinni. Aztán felfogtam mi a terv, de ha ezt kiviszed fotózashoz, sok más kelléket is kivihetsz egy-egy alkalommal, ami további plusz bevételt eredményezhet. Egy olcsó egyterű meg nem nagy befektetés, de természetesen mérlegelni kell sok mindent. Ez csak egy ötlet a sok közül.
-
kelly416
veterán
Autót és futót is lehet bérelni egy napra. Az sem ökör összeg a robogó ertékéhez képest.
De lehet, pl. egy Picasso vagy valami olcsó egyterű vonóhoroggal nem lenne rossz befektetés, mert rengeteg minden belefér ami kényes, futót bérelsz ha kell, és meg van oldva sok minden. Minden másra ott a Tesla.
-
kelly416
veterán
Egy futóval és két spaniferrel vagy valami költöztetős bérelhető kisteherrel mindent meg tudsz oldani. Ha van ennyi zsé "dekorra", akkor ne a biztonságos szállítás alljon az utadba.
Nem fikázás, félre ne értsd. Melóhoz kell, pénzt hoz, befektetés. Értem. Csak ha ennyit költesz rá, ne keréken akard vinni. Szerintem.
-
csak feleségem raktárnak nézi a garázst...
Látnád a miénket... elhánynád magad.
Minden is van benne; siralmas. Az autóval már csak úgy tudok beállni, hogy a tükröt is be hajtom. Különben egyik oldalon nem lehet kinyitni a fagyasztó ajtaját, másik oldalon meg nem férek el, csak "lapjával". -
aktív tag
Én mindenkinek, aki nem autós beállítottságú, és pár ki-beszállásnál több köze lehet az autóimhoz elmondom viszonylag korán, hogy ülésfűtéses ülésre nem térdelük, és az övről mindig meggyőződünk, hogy visszament-e a helyére, mielőtt rácsukjuk az ajtót. Le is kopogom, eddig bevált.
-
sagesz93
addikt
Igen, ezeket már olvastam, képbe kerültem, meg hát ezektől hangosak az FB csoportok, tehát nagyon kutatni nem kellett
kicsit kivárok még, próbálok egyet jó áron megcsípni, hátha lesz valaki aki esetleg ezek miatt csalódottságában eladná kicsit nyomottabb áron. A tiéd mikori évjárat? Pont került fel most egy 2019es perf 46 ezer km-el 9,3-ért.. csalogató ár nagyon ezért a tudásért és az állapota is elég okésnak tűnik+friss szerviz. (kiváltanám a balenot és abarthot is egyszerre
)
-
brumi1024
veterán
Ez egy júliusi áremelés volt, és csak pár hónapig tartott. Rosszul emlékszem, a kinézett konfig ment fel ennyire (drága szín+EAP), éppen 25 alatt volt az alapár. Egy akkorit hirdettek a minap (47k km-rel) 13-ért, ehhez képest 21-ért ment el az ugyanakkori, hasonló árú M440i.
-
Reggie0
félisten
-
-
tboldi
nagyúr
Hajrá!
Én most az OZ Formula HLT-re vagyok rákattanva, főleg a center lockos kupak miatt, de bazi drága. MiTóra felszerelve csak egy japán blogot találtam.
#olaszautóraolaszfelnit -
-
-
Micsurin
nagyúr
Társasjátékozni!
radi8tor ~80-90ért marha szép pácolt borovi volt az RS-ben.
Érdekes, hogy másnak megéri ennyiért csak a svédeknek nem. Egyébként nem az ára zavart a cuccoknak hanem az anyagok minősége, valahogy még 100 körül vagy fölött sem éreztem rajtuk, hogy igen ez tartós lesz évekre...
6030D Anyámék relax foteljei ~8 évesek, gyönyörűek. A bőr ülőgarnijuk ~12 éves és az is marha szép, szintén RS. Őszintén ha apum nem mondja nem nézek be mert már nem is léteztek nekem kb fejben... most, hogy benéztünk többet az Ikeaba nem nézek be.
Ja pont a LACK-ot vette párom anyja is magának otthonra mint kiderült, ráejtett telefon benyomta a lapot. A konyhaszekrényük polcai full görgéb és jönnek szét a sarkoknál. Nem magamtól találtam ki a tányérost...
Az IKEA-s lámpám ~8 hónapot bírt, hát őszintén... túlárazott kínai tömeg cucc. Arról nem beszélve, hogy gyakran még dolgoznod is kell velük utólag összerakáskor mert valahogy a lyukak nem mindig központosak. Nem sok difit látok néha a VidaXL-hez képest... Mömaxot nem szoktam nézni, még Möbelix jelenik meg nálunk jellemzően de velük is jók a tapasztalataink ha nem az alsó polcról válogat az ember.Egyébként a 15 éves LACK biztos vagy benne, hogy ugyan az mint a mostani LACK? Voltak régebben Ikeás cucaink, egyáltalán nem rémlik ez a papír téma... voltak szekrények amiket apummal lapra ütöttünk és polcnak használtuk fel végül beépített szekrényben. Nem a butórlap ellen lázadok... a papír ellen lázadok amúgy.
edit.:
Qru A tömörfánál van esélyem alulról észrevétlen megerősíteni lemezzel, ezt a papírmasénál nem fogom már tudni eljátszani.
Mindegy, ezek szerint én leszek most a helikopter... akkor ez van! Számomra akkor sem épp olyan irányba indultak el a profit kifacsarásával ami tetszene...
-
-
Micsurin
nagyúr
[link] ?
Annyira sajnálom, hogy nálunk nem fut nagyot EU-ban ez a pickup forma.ParmaBoy Nem tudsz jobban belelökni mint apum teszi.
De nagyon elgondolkodtató, amit itthon ~2,5-3-ért adnak jó esetben volt kint a kínálat alján ~3000 - 3500 euró. Na most nem spórolni akarok, de talán többet kapok a zsózsóért ha az időmből is áldozok. Honosítás meg nem para, Fót - Vác csak egy útvonal engedély kell az NKH vizsgához.
-
-
Alusky
aktív tag
Az usa kutyás fórumok off topikjaiban is fröcsög a nyál, most mindenki le van nácizva, én is náci vagyok megállapította egy holland p.tsa, mert egy ugyanilyen kommentet leírtam, hogy: azon gondolkodnának inkább el az ellenzékiek, ha nem tolták volna fullba a kretént már ennyi ideje akkor nem kerül hatalomra konzervatív párt annyi helyen a világban. Csak egymilliószor mondta el a nép, hogy vegyék vissza a buksisimit és az agyhalált amit művelnek, mert egyre többen megutálják őket. Maradtak, mint a kocsiban a zongoralakk. Akkor most igyák meg, mert egy darabig ez lesz.
-
-
-
Szoszo94
őstag
Én is ilyen vagyok, sosem érdekeltek a sztereotípiák semmilyen területen. Azt csináltam/tettem/vettem, ami nekem megfelelt. Viszont be kell ismerni, hogy kevesen vagyunk ezzel így és én is látom már a környezetemben is a megfelelési kényszert, az elvárásokat és hallom a véleményeket azokról, akik ennek nem felelnek meg. Van, aki ezzel nem tud mit kezdeni és beáll inkább a sorba, nem akar kilógni. Megértem ezt a tábort is. Én csak azt szoktam mondani, hogy mindenki éljen úgy, ahogy neki jó - élni és élni hagyni alapon
-
-
szabonagyur
félisten
Hát ez a kérdés, hogy lehet e még belül valami amit előbb ki kell oldanom, hogy ez később működjön
Ahogy írtam most ennyi van, kupak lepattint, kulcs bedug, kb fél fordulat, kulccsal ki tudom húzni a betétet meg vagy 50 centi drót is kijön.
Kb. ezt csinálom 0:21-től: [link]
-
Emunem
senior tag
Mostanság sokszor olvasom pont az ellenkezőjét, hogy a nők egyre erőszakosabbak a férfiakkal szemben, mivel tudjak, hogy a jog a legtöbbször őket védi. Ennek kapcsán lesz egy felülbírálás EU-s szinten, hogy a nemek közötti jogi egyensúly vissza kerüljön. (Egyre nagyobb számban űzik sokan megélhetési szinten…)
Kinti újságban olvastam egy cikket róla, de lehet a Google is tud róla kis keresgéléssel. -
kelly416
veterán
Igen, így jó döntés volt.
Én sajnos 30 évesen nem engedhettem meg magamnak 2millás autót sem, de ez az én bajom.
Viszont ha lett volna rá ennyi, akkor sem hiszem, hogy be mertem volna vállalni a várható járulékos költségek miatt. Bár a Z4 pont marhára tetszik, úgyhogy ki tudja. Talán...De új autót egyszer vettem, a Lodgy-t állami támogatással, másképp be sem vállaltam volna. És jó eséllyel soha többet nem is veszek majd újat.
Abban viszont tök igazad van, hogy ha élvezni is akarja, akkor élvezze. Én is ezért vettem a CV-et. Most meg már elég jó állapotban van, úgyhogy már puaci értéket is képvisel. Így meg a Z4-es történetedet is át tudom érezni és kicsit sajnálom is, hogy fiatalabb koromban nem vállaltam be keményebb helyzeteket, inkább a biztosabbra mentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest