Hirdetés
-
GAMEPOD
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Mi a Lidlben 3x jártunk úgy. hogy sima dobozos tejet vettünk, de a lejárat előtt 3-5 nappal megromlott! Ezt már visszavittem, mert zavart. Visszavették azt az egyet és kész. Mondom kösz.
Azt mondta az üzletvezető, hogy higgyem el, még senki nem szólt. Gondolom miért. 200 Ft és leszarják. Mert engem sem érdekelt az elsőnél.
-
oszy
veterán
válasz
Szabikaa20 #2861 üzenetére
Lehet hiba miatt volt szétszedett állapotban?
-
oszy
veterán
válasz
Motion_Blur #2849 üzenetére
A lLatteGo-t én is javaslom! A 2200-ás sorozat nagyon jó!
-
oszy
veterán
Hátha valaki szán rá ennyi pénzt és van hová raknia!
-
oszy
veterán
válasz
this_is_why #2627 üzenetére
Reggel vettem a Sparban Lavazza oro-t. MFD: 20/04/2020
Hamar el fog fogyni.(#2628) Gaben360: Nekem már csak a hordó van meg. Nem volt rossz, de nem is volt olcsó.
Az Illy-t érzem lágynak. Néha jó olyat is inni.
-
oszy
veterán
válasz
Goose-T #2586 üzenetére
Ez érdekes, mert mi kapucsínóhoz szeretjük a Milano Style-t. A Sicilia nem tetszett. Lidl bio caffe 100% arabica kávét alig vártam, hogy elfogyjon. Egyáltalán nem ízlett. Bár lehet csak állítani kellett volna a daráláson. 1-esen van.
(#2587) Tiédetis: a kétszer főzés máshogyan nem is tud működni. Ledarál egy adagot, lefőzi, utána jön a második.
-
oszy
veterán
válasz
domzol82 #2344 üzenetére
Itt is találsz olyat, aki Krups-ot használ és bevált, de ismerős körben van. Már nem egyszer elromlott. Az első kettőnél garis volt. A garanciális ügyintézés egy vicc! Én írtam levelet ismerős helyében, hogy milyen egy semmirevaló a szerviz. Felhívtak, hogy mondjam el a bajom. Elmondtam és a végén az lett, hogy ne legyen a gépen 100% arabica kávé főzve!
-
oszy
veterán
Nekem ez a Sage nagyon tetszik! Konzum, mi a véleményed róla?
Bár ennyiért (217.000) nem veszek most, de jobban tetszik, mint egy automata.
-
oszy
veterán
válasz
Voice24 #2131 üzenetére
A Pellini n82 Vivace kávéban csalódtam. Így többet ezt a márkát nem veszek.
Az sem mindegy, hogy feketén iszod vagy kapucsínónak. A tej miatt megváltozik az íze. Személy szerint azt javaslom, hogy vegyél egy általad kinézett kávét aztán meglátod.
Mi otthon legtöbbször kapucsínót iszunk, Tchibo Milano Style kávéból. 100% Arabica! De pl az Omnia Barista Editionból szinte mind tetszett.
-
oszy
veterán
válasz
JohnnyWeiss #2114 üzenetére
Én a Philipset használom nagy megelégedettséggel. A Saeco nem tudom anyagban (belül) más-e, mint ezek a Philipsek.
-
oszy
veterán
válasz
jackbacsi87 #2111 üzenetére
Az nem feltétel, hogy a víztartály felülről vagy oldalról legyen kivehető?
Azért kérdezem, mert nálunk a konyhabútor miatt szinte csak az utóbbi jöhet szóba.
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
válasz
#85578752 #1258 üzenetére
Megírod, hogy hol lehet megvenni ezeket? Meg milyen arányban kell keverni? Én is a DM-ben vettem. Elvileg ebben is van mindkettő sav.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest