Hirdetés
-
GAMEPOD
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werszomjas #14323 üzenetére
Hm, ma én is megnéztem az 5500-as LatteGot. Gyakorlatilag teljesen tiszta, lerakódásmentes, a 8. hónapját tapossa a gép.
Meg is lepődtem. -
Kotyogósból mit ajánlanátok? Szüleimnek vennék ajándékba, nem lehető őket az automata vagy karos felé terelni.
Bialetti? -
Nálatok az 5500-as LatteGo illesztései rendben vannak?
A cseppfelfogó tálcánál szembetűnnek hézagok, illetve nálam olyan probléma áll fenn, hogy víztartályt sokszor üresnek érzékeli. Újra be kell tolnom a helyére, pedig van benne víz... -
-
-
válasz
roti86 #11516 üzenetére
Én is próbáltam utánanézni, hogy konstukcióban van-e eltérés a szériák között, de ahogy látom inkább csak funkciókban különböznek. A 3300-as széria nem masszívabb felépítésű.
A Philips honlapja szerint a képen látható LatteGo készülékekre már 3 év kiterjesztett gari érvényes a 2 helyett. A funkciók mellett ez a fő különbség, mondjuk az a plusz év elég nyomós érvnek tűnik. -
Sziasztok!
A képen látható gépek közül ár-érték arányban melyiket érdemes vásárolni?
-
válasz
Winnie The P #11422 üzenetére
A 400 grammos Bellarom az milyen minőségű? Azzal van esetleg tapasztalat?
-
Sziasztok!
Automata, tejes kávévariációk készítésére alkalmas gépet keresek.
Alapvetően a Philips LatteGo szériát szemeltem ki, de ismerősi körben többen panaszkodnak rá, sok tönkrement hamar, néhány hónaposan.
Így némileg elbizonytalanodtam.Nálatok mi a tapasztalat? Ha nem Philips, akkor milyen márkák felé nézelődjek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LEGO klub
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest