-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rókabajusz
csendes tag
Sziasztok.
Autóhifi epitesre adnám a fejem. Az alany egy 2015 Mitsubishi lancer.
Rezgéscsillapitassal kezdenem,de nem tudom milyen vastag,márka az ideális és hogy hová érdemes ragasztani az ajtókon kívül. Amiket az autóba szánok.
Kicker L7s 15" egy 70 literes zárt ládában
Kicker 16.5 cm komponens szett előre.Erősítők.
Kicker zx 350.4
Kicker zx 1500.1
Tanácsokat előre is köszönöm,bármilyen észrevétel,tapasztalat jöhet. Szivim magamba a tudást 😃 -
Rókabajusz
csendes tag
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni fejegyseggel kapcsolatban.
Adott egy Seat Toledo 5p. Az első autókban Kicker km6500 16.5 cm mélyközép, amit egy ESX quantum hajt. Hátul egy kicker ls7 15". Ezt egy ESX signum 2500d 2 ohmra kötve. Szóval ezekhez szeretnék egy 2 dines fejegyseget. A keret 100 ezer körül van és leginkább unplugged,élőzene,rock,metál lenne hallgatva. Előre is köszi a segítséget. -
Rókabajusz
csendes tag
Sziasztok,tanácsot szeretnék kérni.
Van egy ESX signum 2400D monoblokk és egy kicx stq-382 mélynyomó a csomagtartóban. Az első hangszórókat egy ESX signum se 460 hajtja majd. Viszont nem tudom milyen komponens szettet vegyek az ajtóba,mert leginkább rock,metál,heavy metál az amit hallgatok. Nem tudom mennyire számít a stílus a hangszórók parametereihez képest.
A segítséget előre is köszönöm -
Rókabajusz
csendes tag
Sziasztok,a minap vettem egy kicx stq-382 hangszórót ládával és egy ESX signum 2400D erősítőt. Ehhez a kombohoz milyen kabelszett az ideális? Egyenlőre 4 ohmon megy,d később 2 ohmra szeretném bekötni. Válaszokat előre is köszönöm.
-
Rókabajusz
csendes tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata a JBL stage2 604c hangszóróval kapcsolatban? Örülnék,ha megosztaná velem. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok