-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carl97
csendes tag
Sziasztok! nem is tudom hol kezdjem.. Ladába szeretnék egy jobb fajta hangrendszert összerakni, de sajna a fizikai adottságok elég korlátozottak mivel az első ajtókba semmiképpen se szeretnék hangszórót rakni a kárpitok épségének és a dizájn megőrzése céljából, pedig tudom talán oda lenne a legfontosabb. Ahova tudok rakni az a kalaptartó, oda 16 centiseket gondoltam, előre viszont max 2db 8-10 centiset vagy valami kisseb ovált tudnék berakni a középboxba a rádió alá (2106-osról van szó), persze megfelelően bedobozolva, rezgéscsillapítva. Vagy amit sokan szoktak, hogy az első ülés alá csinálnak kis dobozt de nemhiszem, hogy hangzásvilágban bármivel is jobb lenne a középboxnál.. persze egyik sem jó Illetve ezenkívül a magas hangszórókat az “A” oszlop tetején gondoltam elhelyezni, akár még a “C” oszlopra is, vagyis mind a 4 sarokba. Ezenkívül egy 25 centis subnak lenne hely, sajnos minimális láda mérettel, 15-20 liter között.. mit gondoltok kilehetne hozni valami értelmeset a szabottságok ellenére? Sajnos komolyabb szettet csak hátra tudok beépíteni a leírtak miatt.. Hangszórókból Audison, Focal, Kicx házatáján nézelődök.
Előre is köszönöm válaszaitok.
Lada, egy vírus, amely ha megfertőz; örökké rabja maradsz..
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest