-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Zs.
senior tag
válasz Champ1on #62824 üzenetére
Nagyjabol ugyanaz a kategoria, szal pont osszeillenek.
Viccet felreteve, hasznalt piacon nezelodjel. Regi Alpine erositok kozul altalaban olcson ki lehet fogni kivalo darabokat.[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
Osynho
addikt
válasz Champ1on #62659 üzenetére
Nem tudom miért jön mindenkinek a szétrázza a kocsit, utcára zenél, hangverseny témakör elsőre, amikor autóhifiről van szó. 25-ös zárt ládát említettem, nem igazán hangnyomásra való, de az E46 gyári hifije mellé felesleges is erősebb mély szekció. Ahogy említették, a linkelt cucc elég harmatos, érdemes inkább használt cuccokat keresni, a síalagutat meg azért javasoltam, mert nagyon szigetel a hátsó üléssor. Egy magas jelszint bemenetes erősítővel a jelszint átalakítót is megspórolod.
(#62680) Satyricon: Arra készülj, hogy a szabvány 16,5-es mélyközép nem fog módosítások nélkül beférni az ajtóba.
Möhe: Nagyon szép az autó (mármint a belseje ) Az E60 szörnyű visszalépés volt az E39 után. Hogyhogy nem M-es a kormányod?
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz Champ1on #62621 üzenetére
Hello!
Van síalagút az e46-ban? Amennyiben igen, oda lenne érdemes tenni egy nyomót, inkább 25-ös lesz, ami illeszkedik. Eléggé szigetel a hátsó ülés. Egyébként a DLD 500 hangoskodós nyomó, reflexbe való, ahol tud puffogni, ha már minőséget keresel, nézz inkább mást, akár használtan is. -
Osynho
addikt
-
Osynho
addikt
válasz Champ1on #59133 üzenetére
De, a nyomó tulajdonságainak megfelelően mérezett ládában fog jól szólni. Hogy konkrétan milyen nyomót vegyél, azt majd a tapasztaltabbak megmondják, de legjobb lenne, ha be tudnál próbálni többfélét, úgy derül ki, hogy mi szól jól abban az autóban. Én biztosan használtan néznék valamit, talán egy 25-ös elférne még ott.
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz Champ1on #59127 üzenetére
Sedan eléggé szigeteli a csomagteret, oda azért egy erőseb cucc kellene (vagy a síalagúthoz tenni). Nem lehetetlen a 60k-ból kihozni, sőt, használtan olcsóbban is megúszod. Túl komolyat amúgy sincs értelme venni a gyári hifi mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz Champ1on #59125 üzenetére
Hello!
Sedan, touring, coupe? Ülés alá nem nagyon fog férni (legalább is én a legalsó pozícióban használom az enyémet), de egyébként is jobb egy rendes láda. Inkább külön erősítő + sub párost keress, egy 25-ös zárt nem foglal sok helyet, de létezik pl a hátsó kerékjárati ívhez passzoló láda is. Kelleni fog jelszint átalakító, vagy magas jelszint bemenetes erősítő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest