-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lusu
aktív tag
válasz LógaGéza #53891 üzenetére
Viszont a Bit Ten-nek és sok más hangprocinak van optikai bemenete. Tablet, USB to s/pdif, proci, és akkor D/A konverzió elvileg csak egy lesz.
Ezeken a dolgokon én is gondolkoztam már, csak nem tudom melyik komponens mit tud elrontani vagy befolyásolni a hangon? De gondolom USB - s/pdif átalakítóból valami profi cucc kellene, kérdés, hogy létezik-e ilyen?
Viszont előny lenne, hogy az USB kábel ahol jelromlás valósul meg, lehet rövid mert egy kis átalakító akár a fej mögött is elfér. Az optikán elvileg nem lenne számottevő romlás a csomagtartóig és bárhol vezethető lenne. Aztán a procit már megint csak össze lehet kötözgetni 20-30cm RCA-kkal, amit akár ötszörösen is betekernék fóliával ha segít rajtaNem olvastam utána sehol, de ha járható út, akkor elfogadható pénzből akár nagyon jó minőséget is össze lehetne rakni, gyakorlatilag bármilyen formátum lejátszására.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest