Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
kriszpontaz #5061 üzenetére
Igen, az jó volt, én is használtam. Félévente előjön, hogy rajzolnom kéne valami egyszerű dolgot gyorsan és arra tökéletes volt.
-
G@ben
addikt
Kipróbáltam őket, szörnyűek. Biztos én vagyok a béna, ezért átfogalmazom a kérdést: Autocad kezelésű ingyenes alternatíva van?
-
G@ben
addikt
Van olyan ingyenes alternatíva, amivel dwg fájlokat tudok szerkeszteni? Eddig Draftsight-ot használtam, de már nem ingyenes. Csak az alapműveletek kellenek, semmi extra.
-
G@ben
addikt
Off, de tudtok olyan ingyenes programot, amiben hasonlóan az Autocad-hez tudok sima vonalas rajzokat készíteni, a vonalakat meg beméretezni? Két biciklivázat hasonlítanék össze egymásra vetítéssel, hogy a geometriájuk hogyan tér el.
-
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
válasz
kriszpontaz #3114 üzenetére
Nem látok ilyen nyomtatási lehetőséget.
-
G@ben
addikt
Autocad 2006-ban meg lehet azt oldani, hogy nagyon nagy méretű, nem szabvány rajzot pdf-be kinyomtassak jó minőségben? Fent van a PDF Creator, szabvány méretben megy is a dolog, de nekem egy nagy méretű, jó minőségű pdf kéne, ahol a fájlban lévő sok rajz egyszerre látható.
-
G@ben
addikt
válasz
kriszpontaz #2927 üzenetére
Unknown command aláhúzás nélkül is, meg azzal is.
Akkor lehet, hogy a 2006-os nem ismeri ezt. Mindegy, marad az átnézéses módszer.
Azért köszönöm mindenkinek! -
-
G@ben
addikt
válasz
kriszpontaz #2917 üzenetére
Azt mondja, hogy unknown command a vledit.
Más: ki szeretném nyomtatni 1:1 méretarányban a rajzomat, de itthon nincs nyomtatóm, ahol nyomtatnám, nincs Autocad. Hogy tudom elmenteni a rajzot, hogy jó méretarányban nyomtassa ki? Konkrétan A3-as méret kéne, de néha előfordul A4 is.
-
G@ben
addikt
Autocad 2006-ban van egy rajz, ami sok vonalból áll, ezt szeretném összefűzni vonallánccá Region-nal, de valahol nem érnek össze. Hiába nézem végig, nem látom, hogy hol nem csatlakoznak a vonalak. Van rá valami módszer, hogy ezt megmutassa?
-
G@ben
addikt
Autocad 2006-ban lehet területet számoltatni? Ha igen, hogyan?
-
G@ben
addikt
Autocad 2006-ban van olyan lehetőség, hogy egy gombnyomásra egy meghatározott méretre hozza be a rajzot? Mármint a monitor méretétől függően beállítok egy zoom távolságot, ahol eredeti méretben látom a rajzot és azt elmentem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Külpolitika
- OLED monitor topic
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...