Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theodorci
tag
Sziasztok!
Béna amatőr kérdésem lesz...elnézést érte.
Az utóbbi hónapokban észrevettem, hogy esős időjárásban, főleg sötétben szembejövők fényében ahogy az ablaktörlő a vizet törli egy ilyen szétkent párás kinézetű maszatot hagy maga után a szélvédőn...
Lemostam, áttöröltem külön ablakra való tisztítóval és vízkőoldóval is a szélvédőt. Cseréltem lapátot is, jó minőségűre. Továbbra is törlés után pár másodpercig helyenként ilyesmi maszat van, főleg sűrű törlésnél nagyon zavaró.Valakinek van ötlete milyen szerrel töröljem át, hova vigyem el? Kérlek valaki segítsen, az autó 3 éves, ezért nem cserélnék szélvédőt...köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VPN topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Forrmell.enn
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest