Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Oracle
senior tag
Hi!
Tud valaki Bp-i üzletet ahol vannak polírszivacsok, polír paszták, csiszolópapírok (1000,2000,3000)
-
-
törölt tag
-
törölt tag
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Nem tudtok flip flop festéket, valami emberi áron esetleg? -
JHONNY 79
aktív tag
válasz
runner 125 #10368 üzenetére
Velem teljesen korrekt volt és segítőkész, még így ismeretlenül is.
-
Autoglym
tag
válasz
Mi a rugalmatlanság abban, hogy nem árulom a termékeket "okosban" számla nélkül?
Január 1-től árat kellett volna emelnem a bekerárak szokásos évi emelkedése miatt, de a készletek erejéig, Június 1-ig elodáztuk a dolgot. Ez még nem mindenhol érvényesült, mert gondolom Ők sem rendeltek még a friss árlista alapján.
Az alap koncepció az, hogy lakossági termékeket vegye meg mindenki a viszonteladóinktól. Sajnos még nincs annyi viszonteladónk, hogy teljesen elzárkózzam a lakossági termékek kiszolgálásától, de a cél ez lenne. Az ipari termékek viszont csak tőlem szerezhetők be. Mivel minden viszonteladótól megkövetelem, hogy az ajánlott fogyáron értékesítsenek, szerintem logikus, hogy nem fogok a kisker partnereim ára alá menni, mert nem akarok nekik keresztbe tenni...[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Ezen csodálkozom. Nekem házhoz szokta hozni, ráadásul a nagyobb kiszerelés gazdaságosabb.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #10366 üzenetére
Itt van Autoglym kolléga, írj neki.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #10364 üzenetére
Legjobb, de ne onnan vedd.
-
runner 125
nagyúr
-
-
MunezXBK
nagyúr
Mai alany egy Sharan, tesztnek pedig Radiant wax-ot vetettem alá. Röviden ennyi:
Iszonyat könnyű vele dolgozni és csodaszép az eredmény.
Nem fotóztam, mert ezüst színt minek?
-
Jaded
őstag
válasz
diablo1984 #10354 üzenetére
Hát nem tudom mi lenne az igazi..
Autoglymes kérdésre valaki?
-
Jaded
őstag
válasz
diablo1984 #10351 üzenetére
Múltkor voltam autósboltban,ott fagydugót adtak,de nem a legjobb megoldás..elállt a kasznitől.
Dodi72: igaz,azt kihagytam. Köszi!
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Az autómon gyárilag a sárvédőben van az antenna helye. Ez viszont megszűnt (felköltözött a tetőre). Ki szeretném szedni a csonkot, viszont a helyét nem tudom mivel tűntessem el. Létezik erre valami gyári/gyárinak látszó megoldás?
Így néz ki:Más: szeretnék rendelni majd autoglym vinyl & rubber care-t. A felhordásnál le kellene takarni a fényezést vagy az nem látszik/nem bántja? Kellene majd valami wax is, mit ajánlotok?
Más2: a motorháztetőn kis kavicsfelverődések vannak, viszont fényeztetni nem akarom. El lehetne tűntetni valahogy?
-
-
zsolt1129
addikt
-
ThodEE
őstag
válasz
dave93 #10331 üzenetére
Fontos hogy csak akkor eltávolítható ha megfelelő vastag rétegben (3-4réteg) lett felfújva, CS fórumon van aki panaszkodik hogy úgy kell lekapargatni.
Nekem felnijeim ezzel vannak telibe fújva elölről 4 felnire 3 flakon, kb 4-5réteg de ahol vékonyabbra sikerült ott elég sérülékeny(csavarhúzó, kerék kulcs), magasnyomásút bírja -
-
-
zoli03
őstag
Motip kőfelverődés gátlót mennyire lehet festeni hengerrel? A dobozán csak alvázvédős szórópisztolyt írnak. És mennyire köt keményre (kerékpárvázra lenne)?
[ Szerkesztve ]
-
polimorf
tag
válasz
::Trunks:: #10323 üzenetére
Szerintem elég ha szintbe csiszolod, aztán 1k spray is elég rá, azt csisz és mehet a bázis és a lakk.
Vagy ha nem akarod szintbecsiszolni akkor egy kis flekk bele 800 csisz, 1k és a többi...
A kép alapján már festés előtt benne lehetett ez a két flekkhiba.
Előfordul ezért ne kösd fel magad -
senior tag
-
törölt tag
válasz
::Trunks:: #10317 üzenetére
Hát én várnék vele 2-3napot majd utána.
-
Autoglym
tag
A beltérben minden tisztítható a beltérsamponnal. Ha ápolni szeretnéd a küszöböt és egyéb műanyag és gumi elemeket, akkor a Vinyl & Rubber Care nevű műanyagápolóra lenne szükséged. Rain X helyett 3000 Ft-ért tudok neked szerezni a LifeShine készlet üvegbevonatából. Extra Gloss felhordható egy vékony szivaccsal, vagy a Perfect Polishing Cloth-al. Ezzel vissza is lehet törölni, de arra én inkább mikroszálas kendőt használok.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
::Trunks:: #10317 üzenetére
Majd te is megtanulod 1x, hogy az olcsó melóval mindig szívás van.
Nem tudom miért, talán Murphy?
-
senior tag
válasz
::Trunks:: #10316 üzenetére
Igazi álommeló....
Fillérekért csináltam meg, aztán még túlórázhatok is, elég vicces. 2küszöb, plusz ez a sárvédő 25k anyaggal.
Mindannyian tudjuk ,hogy ez nem pénz. Keresek egy kötelet valami webshopba komolyan
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok! Tegnap fújtam egy hátsó sárvédőt, ma mikor kiraktam a napra pár óra után két kb 2mm átmérőjű pötty keletkezett benne, szerintem megrogyott a bázis, nem száradt ki rendesen.
Itt bele kéne ködölnöm, az a kérdésem ,hogy a lakk alatt ki fog tudni száradni vajon? Így még nem jártam, baszki... -
milow
csendes tag
válasz
Autoglym #10305 üzenetére
Köszi szépen.
Szerintem ezeket fogom rendelni:
Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner 500ml
Autoglym Interior Shampoo 500ml
Autoglym Extra Gloss Protection 325ml
Autoglym Car Glass Polish 325ml
Rain-X szélvédőre
A gumikra veszek glicerint.A rongyokkal vagyok még bajban mit mivel kellene, valamint a belül a műanyagra ami lent a küszöbnél van, erre jó a beltéri sampon?
Ha ez megvan úgy érzem elindulhatok a háborúba.
-
Melack
veterán
Helló! Szervókormányhoz milyen olajat javasoltok? Mert nézegettem több helyen, de mindegyik autómataváltó olajként is szerepel :S Kicsit megkavarodtam. Benzines 1.6 Nubirához kellene. Előre is köszönöm a tippeket!
-
törölt tag
válasz
chungee #10310 üzenetére
Mindenképpen.Bontóban gyárit kapsz hacsak anno nem volt tőrve.
Boltban csak lehet utánzatot madein korea vagy taiwanit.Hát azok sosem szoktak elsőre passzolni.Golf IV. re rendltek 2db első sárvédőt.6990ft/db ami nagyon jó ár.De sajnos lakatosnak kellett helyre kalapálgatni a hézagokat de még igy sem tökéletes.
-
törölt tag
válasz
chungee #10308 üzenetére
Ahogy kiküldik azt egyből felszerelhetőek/használhatóak lesznek
Biztos,hogy nem.Ugyanis előszeretetel leszednek róla mindent bolhákat,patentokat menetes gyári alátéteket stb....
Lámpát rendeltem anno a ford fiestához.Komplett első lámpát kértem de már a tetves ízzokat kiszedte belőlle a bontos. -
chungee
addikt
Elnézést, mégegyszer, mert kihagytam pár dolgot, lehet törölni a korábbi hsz-met
Sziasztok!
Korábban voltam itt segítséget kérni. Most újra kellene a szakértelmetek. Kértem árajánlatot boltból és bontóból. Nem világos 1-2 dolog, mert sajnos a pénztárcám nem mély. Illetve nem vagyok tisztában a fogalmakkal.
Bolt újonnan:
- Ez mit jelentAz első lökhárító merevítés nélkül és rácsok nélkül szállítható
- Első lökhárító alapozott 6k Nem festett csak alapozó réteggel van lekezelve
- Első lökhárító spoiler 10,5k Kell ez nekemMiért kerül ez sokkal drágább mint a lökhárító
- Első sárvédők alapozott 6,5k/db = 13k Nem festett csak alapozó réteggel van lekezelve
- Ütközési erő csillapító 4,7k Kell ez nekemÖssz: 34,2k + 4k posta = 38,2k
Bontó: Sok helyre küldtem email-t. A válaszok közül ez tűnik nyerőnek. A többi vagy nem válaszolt vagy nincs vagy sérült.
- Ködlámpák nélkül full üresen 12k
full üresenMit jelent
- Első sárvédők 6k/db = 12kÖssz: 24k + 4k posta = 28k
Természetesen egyik sem passzol az autóm színéhez, de az legyen a legkisebb gond, hogy később átfestem. Csak az a kérdés, hogy melyik legyen
Egyátalán mik járnak hozzá az említett ajánlatokhoz
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Korábban voltam itt segítséget kérni. Most újra kellene a szakértelmetek. Kértem árajánlatot boltból és bontóból. Nem világos 1-2 dolog, mert sajnos a pénztárcám nem mély. Illetve nem vagyok tisztában a fogalmakkal.
Bolt újonnan:
- Ez mit jelentAz első lökhárító merevítés nélkül és rácsok nélkül szállítható
- Első lökhárító alapozott 6k Nem festett csak alapozó réteggel van lekezelve
- Első lökhárító spoiler 10,5kKell ez nekem
Miért kerül ez sokkal drágább mint a lökhárító
- Első sárvédők alapozott 6,5k/db = 13k Nem festett csak alapozó réteggel van lekezelveÖssz: 29,5k + 4k posta = 33,5k
Bontó: Sok helyre küldtem email-t. A válaszok közül ez tűnik nyerőnek. A többi vagy nem válaszolt vagy nincs vagy sérült.
- Ködlámpák nélkül full üresen 12k
full üresenMit jelent
- Első sárvédők 6k/db = 12kÖssz: 28k + 4k posta = 32k
Természetesen egyik sem passzol az autóm színéhez, de az legyen a legkisebb gond, hogy később átfestem. Csak az a kérdés, hogy melyik legyen
Egyátalán mik járnak hozzá az említett ajánlatokhoz
[ Szerkesztve ]
-
Autoglym
tag
Nyugodtan nekikezdhetsz, amennyiben nem gépi polírozásra gondoltál. Azt azért csak óvatosan.
Kezdetnek kend át az autót Super Resin Polish-al és ha űber extrát szeretnél, még tehetsz rá Extra Gloss Protection-t vagy High Definition Wax-ot.A többit nem sorolom, mert elég egyértelmű: felnitisztító, gumiápoló, üvegtisztító, műanyagápoló stb...
-
milow
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ezüst színű 8 éves H astrát amit szeretnék szebbé tenni. Az autómosást szeretem csinálni és innen jött az ötlet, h egy picit tovább is haladhatnék.
Nagyon szívesen hozzá is kezdenék, csak nem tudom, h totál amatőrként bele merjek e vágni.
Ebben kérném a segítségeteket hogyan kezdjek neki? (szerek, kendő, munkafolyamat)Előre is köszönöm a segítséget!
M -
SZATA
senior tag
Hi!
Ismét felni festés a téma, most már nekiállok. Ilyen festék jó lesz? Hány flakon kell kb. 4 db 14"-oshoz?
Alá az oldalán írt cinkalapozó kell, vagy a szórókitt visszacsiszolva jobb? Előtte papírral (hányas) vagy drótkoronggal szedjem le a rozsdát?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest