Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
Szerintem ez egy igen egyszerű kérdés.
A gép vagy bírja (normál erőkifejtés mellett) a folyamatos üzemet vagy nem.
Ha bírja, -természetesen az alkatrészeket kell cserélni idővel ez más kérdés.
Ez egy gép. Ha nem melegszik túl akkor megy. Ha túlmelegszik akkor meghal.
Az más kérdés hogy lehet csinálni olyan gépet-gondolom- ami tartósabb, még drágább és jobban megéri folyamatos üzemben használni mint ezeket.Én annyit állítottam hogy az általam használt ipari gépek bírják(bírnák) a folyamatos üzemet.
Magyarán nem melegszenek túl. Nem kell megállni velük pár óra után hogy pihenjenek.
Tehát nyugodtan lehet napi 8 órát hajtani egy ilyen gépet, de persze van minden alkatrésznek egy élettartama ami véges.Szóval én ezt értem az alatt hogy egy kézigép bírja a folyamatos üzemet hogy :nem kell letenni pihenni, van annyi hűtése hogy nem melegszik túl sok-sok órás hazsnálat közben sem, akár napokig is mehetne folyamatosan egy bizonyos hőmérséklet fölé nem melegedne.De azt hiszem ez érthető.
Ezzel szemben egy egy barkácsgép viszont nem bírja a folyamatos üzemet, nem azért mert elhasználódik, hanem mert leég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Symino Best Seller Gamer széke! Grafitszürke VAGY Fekete színben, bontatlan új!
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest