Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
"De az, hogy fogsz egy végtelen hosszú keményfa gerendát és folyamatosan nyomsz bele 60mm-es furatokat tucatszámra levegővétel nélkül, az szerintem több, mint ami ehhez a géphez tervezve lett."
Ezzel egyetértek.
De ha az a fúró max 40-es(esetleg kisebb, mivel nem biztos hogy a maximális átmérőt a gyártó folyamatos üzem mellett értette, ki tudja?) és nem nyomod ész nélkül, és puhafában, akkor szerintem bírnia kell a végtelen hosszú fúrást túlmelegedés nélkül.
Magyarán egy normál-gépet nem túlzottan lelassító terhelést- szerintem bír túlmelegedés nélkül "korlátlan" ideig.Amit én ipari gépet használtam az bizony bírta a folyamatos munkát tapasztalatom szerint (gyártó által meghatározott felhasználás mellett).
Mert ha nyomatom már egy-két órája rövid szünetekkel (öt perc munka, 20 mp szünet), akkor az szvsz bírná a hosszabb üzemet is. Szerintem. Természetesen olyan terhelésnél ami nem lassította le annyira motort hogy a hűtése nagyon leesett volna az áramfelvétel megemelkedése mellett.
Szerintem beáll egy "egyensúlyi hőmérséklet" egy bizonyos állandó terhelés mellett egy idő után.
De egy mérnököt megkérdezhetünk erről a másik topicban.
Meg arról is amit Thibey állított hogy a gép jobban melegszik terhelés nélkül mint terhelés alatt.De lehet hogy ezt félreértettem és nem így értette...
Aztán lehet hogy én leszek csak megcáfolva. De az se probléma
Meg az is lehet hogy Te is mérnök vagy.
Persze. Egy ferm gép -nekem is van- pár perc után már forró. Az nem bírna ki egy negyed óra folyamatos menetet sem. Ferm gyalum ilyen pl.
De az más kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest