Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elden Ring
Új hozzászólás Aktív témák
-
serfozotibi
csendes tag
válasz
aszamóca #37257 üzenetére
Nah örülök hogy pozitívak az első meglátásaid vele kapcsolatban.
Az biztos hogy a steller nagyon patent, könnyen állítható és ha belövöd a skáláján a mutatót akkor könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni. Én fel szoktama stellerre rakni azt a lapos alu segédprofilt is, amihez van 3 kapupánt csavar, mert ha kisebb darabokat kell hosszára vágni akkor jobban odaférek, mintsem a magas steller mellett.
Egyébként a tolószánja olyan amilyen, szerintem nem rossz, de nem is kell tőle csodát várni. (jobb mint a pts10-é, hú az katasztrófa), de én csinálok rá egy olyan keresztvágó csúszóasztalt, annál jobb ötlet nincs keresztvágáshoz ebben a kategóriában. Ki is vágtam már hozzá mindent, de idő az persze sosincs semmire.
Neked csavarok fogják a betétlapot? Mert nekem egy csavarhúzó hegyével kipattintható.... és alatta vannak hernyócsavarok amelyekkel lehet állítani hogy síkban legyen az asztallal. Én csináltam hozzá zérósat még régebben, de mivel azt csak csavarokkal tudom rögzíteni, macerás miatta a lapcsere, így nem igazán használom, de nem is érzem annyira hiányát.Sok hasznos munkát kívánok vele......
Új hozzászólás Aktív témák
- Dark Souls sorozat
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Torrent meghívó kunyeráló
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest