-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz blakey #63106 üzenetére
Te ajánlottad a MINIX NEO U9H-t, holnap jön meg, haladok az összefoglalóval, az AVR+ hangfalak pénteken vagy hétfőn jönnek. Holnap kipróbálom a tévével.
Van más módja, hogy a CE induljon, mint az összefoglalóban (ha marad a droid)?[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
Attól kérdezem, akinek van vagy próbálta a Minix NEO U9H-t egy AVR-rel, hogy a Dolby Atmos működik-e.
A kodi.tv fórumban ezt írták (fordítás).
Az S905X / S912 AMLogic eszköz mind a 4K HDR-t, mind a 7.1 Atmos / DTS: X audio passthrough-t elvégzi - különösen a LibreELEC Kodi Krypton használatakor.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz djnice #63021 üzenetére
Valószínűleg ez az erősítő lesz: DENON AVR-X1500H.
A zenét tudja DLNA-n, WIFI-n, filmeket nem.Ez van az adatlapján, ehhez kellene a médialejátszó, mkv és esetleg BDMV, amit le kéne játszania, illetve azokat a hangformátumokat, ami az AVR adatlapján van.
Supports Dolby Atmos, DTS:X and DTS Virtual:X.
6 HDMI inputs; 4K/60 Hz with full-rate pass-through HDCP 2.2 support on all HDMI ports.
4:4:4 color resolution, HDR10 and BT.2020, plus Dolby Vision compatibility and HLG.
Audio playback of lossless files WAV, FLAC, ALAC and DSD (2.8/5.6MHz) files.Listen to high-resolution audio through network connected devices like your PC or NAS, or from a USB connected device.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Tudtok-e olyan oldalt mondani, ami nem olyan gagyi, mint az arukereso, alig lehet valamire szűkíteni.
Régen találtam ezt a német oldalt (porszívót kerestem, arra jó volt), de a mediaplayerre szűkítésnél nem biztos, hogy jól csinálta.
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz blakey #62989 üzenetére
Azért ezekre kérdeztem rá, mert a 4K tv vétel után, az AVR, hangfalak, mediaplayer sok lesz egyszerre, mivel a régi házimozimon nincs HDMI bemenet csak kimenet.
A Himedia 36-54, az ajánlottak 70-93e Ft.
Ha a HDR, a Dolby Atmos és a DTS:X átmegy, az már nekem elég.
Az lenne jó, ha két HDMI lenne a playeren, egy a tv felé, egy az AVR felé és nem is muszáj felskáláznia egy esetleges FHD-t 4K-ra, mert a tv is tudja.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest