-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatárlaki
csendes tag
-
tatárlaki
csendes tag
-
tatárlaki
csendes tag
"Ugye lehetséges, hogy klasszisokkal többet költök egyéb dolgokra?"
Nem értem a kérdést.Nem is tartozik a médialejátszó témakörhöz. Ebből egy olcsó ám jól használhatót szeretnék, másra meg x összeget is szántam.
Christie HD6K-M, Severtson Cinema White Microperf 150" 16:9, Storm Audio ISP3D 20CH-Cavern, 6xIMG STA 2000D, Tulun Play TIP10000q, HTPC - MadVR, DIY 9.8.6, Adamantium Audio Dark 2.0
-
tatárlaki
csendes tag
-
tatárlaki
csendes tag
Nem azt írtam, hogy sok. Nem szívesen adnék érte annyit, ha pl. a tarkatehen kolléga által említett Egreat R6S is tökéletesen teszi, amit elvárnék tőle.
Ugye lehetséges, hogy klasszisokkal többet költök egyéb dolgokra?Christie HD6K-M, Severtson Cinema White Microperf 150" 16:9, Storm Audio ISP3D 20CH-Cavern, 6xIMG STA 2000D, Tulun Play TIP10000q, HTPC - MadVR, DIY 9.8.6, Adamantium Audio Dark 2.0
-
tatárlaki
csendes tag
...ezekre az olcsóbb, de mégis jól használható típusokra is várom az ajánlásokat, a Tiednél (kicsit ) pontosabb javaslattal. Meg hogy miért. A neten valóban van " olcsó Egreat meg tudomisén' még milyen " készülék, de a felhasználók véleményére lennék kíváncsi, ha lehet.
Christie HD6K-M, Severtson Cinema White Microperf 150" 16:9, Storm Audio ISP3D 20CH-Cavern, 6xIMG STA 2000D, Tulun Play TIP10000q, HTPC - MadVR, DIY 9.8.6, Adamantium Audio Dark 2.0
-
-
tatárlaki
csendes tag
-
tatárlaki
csendes tag
Tisztelt Fórumtársak! Az AVX oldalán tettem fel az alábbi hirdetést, amire eddig nem érkezett építő jellegű hozzászólás, talán itt nagyobb sikerrel járok
Mindenevő médialejátszót keresek, ami az egyik 2TB-s ( WD ) merevlemezünkön lévő vegyes ( avi, DVD.ISO, 720p, 1080p, BD25, BD50, zenék-filmek) tartalmak zökkenőmentes lejátszásához megfelelne. Garancia nem feltétel, kifogástalan állapot dobozostul-mindenestül elengedhetetlen, HD hangokkal birkózzon meg.
Van egy Yamaha RX-V1600-as erősítő és egy Samsung PS50-C550-es plazmatévé, amikkel együtt kell majd működnie.
Várom a segítő szándékú tippeket.Christie HD6K-M, Severtson Cinema White Microperf 150" 16:9, Storm Audio ISP3D 20CH-Cavern, 6xIMG STA 2000D, Tulun Play TIP10000q, HTPC - MadVR, DIY 9.8.6, Adamantium Audio Dark 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest