Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noninnyó
tag
Sziasztok!
Egy hete van meg az 55-ös LG C8 tévém. Teljesen elégedett vagyok vele, hihetetlen gyönyörű rajta minden.
Néztem pár remuxolt 4K HDR-es filmet, le a kalappal. Külső 2.5"-os 2TB HDD-ről nézem a filmeket, a TV USB csatijába van dugva a vinyó, a TV saját belső lejátszójával.
Olyan hibába futottam, hogy némelyik filmnél nem játszik le hangot, és ez pedig a 7.1-es TrueHD Atmos hangsáv. Érdekes, mert bizonyos filmnél kiválaszhatom és van is hang, más filmnél pedig meg sem jeleníti ezt a sávot.
A legtöbb filmet angol hanggal és magyar felirattal nézem, úgyhogy ezt a hibát ki kellene küszöbölni .
És itt jön képbe a média lejátszó lehetőség.Tudnátok olyan típust ajánlani, ami nem horror drága, bizonyítottan jól működik, ismeri az Atmos hangsávot és a többit is, ezen kívül Dolby Vision-t és HDR10-et is tud?
Főleg csak 4K-s remuxolt filmeket nézek, illetve 1080-asakat is. Hogy hányas android fusson rajta, nekem mindegy, appok sem számítanak egyelőre, csak a gördülékeny, hibátlan 4K filmlejátszás .Tippeket, útbaigazításokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest