-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz joydrv #77802 üzenetére
Vagy melyikkel tesztelitek mostanában? - Én már azt sem tudom, hogy melyiken mit teszteltem, csak írtam, hogy az eltérő Android FW miatt, akár a CE-NG teszt is eltérő lehet, addig amíg nincs megfelelő dtb. Nálam a Dune-n a ATV 12 van fent, de a CE-NG-t még nem próbáltam.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz joydrv #77793 üzenetére
Homaticsnál az sem mindegy,. hogy melyik Android FW van fent, ezt vegyétek számításba. Továbbra is az a legjobb ha megvárjátok a megfelelő dtb-t, addig csak tesztelésre használjátok.
PKC nálam most pihenőpályán, PM4K sokkal jobb mozi élményt biztosít, legalábbis most úgy érzem.BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz joydrv #77778 üzenetére
csak az 5.4-től van valami baj. - nem baj van, hanem onnantól az Amlogic úgy gondolta, hogy nem támogatja, de nem kizárt, hogy működni fog, mert a 4.9.xxx kernel már nem támogatott, csak úgy van és jó lenne, ha az új kerneleken is működne.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Csabi1984
addikt
válasz joydrv #77752 üzenetére
Nem is azért mondtam
Összeségebe nincs tökéletes lejátszó. Ha ezt tudja valamelyik akkor másban gyengélkedik. Dune Homaticsban egyedül jelenleg Bluray lejátszása menüstöl (egy olyat nem találtam amit ne vitt volna) de ugye DV lejátszás téren "fapados" de stream van rajta.Apple TV nekem teljesen megfelel de ugye ez is csak meghatározott DV-t eszik ellenben az Infuse számomra mindent visz ellenben nincs bizstream bár nekem hátránya ebből sose volt.
Tehát egy lejátszóval is ellehet lenni de ha több mindent szeretnél sajnos egynél több eszköz kell. -
gyűrű
addikt
válasz joydrv #77754 üzenetére
Majnem másfél éve vannak ilyen boxaim. Tudom milyen volt az első fw, és milyen a mostani.
Nem akarom védeni őket, mert balf@szok.
De szerintem nem találsz másik ilyen céget, aki ennyit fordított volna a vélt vagy valós hibák kijavítására.
Van akiknek más az első fw is jó volt, van akiknek meg sose lesz jó semelyik. -
blakey
titán
válasz joydrv #77740 üzenetére
A Homatics csak egy elem a láncban, Amlogic és Google is része a teljes képnek és ehhez jön a belső tesztelői kör, majd a külső, ahol sokat “visszadobunk”, majd jön a nyilvános teszt, és még így is nehezen fogják fel, hogy mi a gond. A Google sem jobb, nem véletlenül van csak “stick” és az is zárt.
-
zazenke
őstag
válasz joydrv #77246 üzenetére
nem értelmezem félre én is választottam egyszer másik skint de olyan érzésem volt mintha ugyanaz lenne csak más köntösbe. Az infuse kezelhetősége nekem jobban kézre áll. Ettől még jó eszköz a CE . kétszer is használnom kellett mert az infuse nem bírta megoldani a helyzetet. Az egyik egy BD rip volt tudod az amikor sok fájlból áll a film. Ennél nem tudta felvenni a helyes frekvenciát gondolom mert darabosan játszott le. A másik esetnél egy hibás film volt aminél el volt csúszva a hang a képtől. 1 secet kellett tolni a hangon de az infuse max 500ms-et engedett. Inkább már csak ilyen esetekben használom mert átszoktam az infuse-ra és appletv-re
-
blakey
titán
válasz joydrv #77046 üzenetére
Személy szerint a jelenlegi ATV12 tesztverzióját már ajánlanám stabilra is, egész jól működik és használható, ha minden tesztelő így gondolja, akkor akár nagyon rövid időn belül is nyilvános lehet.
-
blakey
titán
válasz joydrv #76865 üzenetére
Nála 5.4.180-as volt és nem érkezett semmilyen frissítés, emiatt csak a régebbi CE-t tudta volna használni, ő meg újabbat szeretett volna.
-
gyűrű
addikt
válasz joydrv #76834 üzenetére
Értem, szóval ebből.
Nos az Omega az új kodi . Talán januárban jön az első stabil verzió, addig betak vannak. a CE alatt is. Tehát ezért nem hívják stabilnak. Senki sem futott lyukra semmivel. A CE fejlesztők is próbálkoznak sok mindennel, de ez nem baj. Persze nem kötelező használni, ha jó a droidos rész is neked. -
zazenke
őstag
válasz joydrv #76820 üzenetére
számomra a CE azért jobb mint a sima android mert sokkal ritkábban van esetleg rajta mikrolag. Ugyanakkor alapból a CE elég fapados kinézetű .biztos lehet vele mókolni hogy azt tudja kinézetre meg metadatokból borító Imdb potszám meg felirat keresés mint mondjuk egy infuse de ennyire nem merültem bele . Az infuse ezeket készen szállítja a gyengébb képességűeknek is . na meg egy két kivétellel gyorsabban is szedi a lábát a droidnál. De nem fogom eladni az ugoost megmarad tartaléknak
-
blakey
titán
válasz joydrv #76818 üzenetére
Kodi elvégzi a dolgát, azaz a megfelelő felbontáson küldi a megjelenítőnek. Ha Plex klienst használnál, akkor nagy valószínűséggel lenne.
-
-
blakey
titán
válasz joydrv #76814 üzenetére
A kliensek pedig amlogic boxok, azok végzik a transzkódolást,… - azért ha lenne átkódolás, akkor meghalna a lejátszás, a szerver nem bírná, PKC alatt átkódolás nélkül átmegy minden formátum.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Milyen NAS-t vegyek?
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest