Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Legfrissebb FW-rel 13 MB/s adatátvitel elérhető gigabites LAN-on a Live Hubbal. Azért ez érezhetóen több, mint a 100-assal szerelt készülékek 7-9 MB/s-a.
USB-ről is lehet másolni a belső vinyóra, nem értem a LAN-os korlátozásra vonatkozó megjegyzést.A legjobb aláírás a héten
-
jegenye77
addikt
A torrent kliens az azt jelenti hogy a lejátszóban lévő merevlemezre tudom egyből letölteni a filmeket?
Eddig kiírtam egy külső 2,5" vinyóra és usb-n kötöttem a tv-re.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Van különbség minőségben egy kb10Gb-os 1080p-s mkv film,és egy 30Gb-os BR film között?
Most arra gondolok hogy ha nincs,akkor nekem is felesleges lenne a BR lejátszása.
Csak a tor... oldalakon látom hogy van ez is meg az is és azért gondoltam hogy kellene nekem BR lejátszhatóság.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
szmegma
aktív tag
Ugyan ezen elv miatt gondoltam meg magam.
Tudasban abszolult nem ter el a B1 a MAX-tol a kulonbseg, hogy van belso vinyo az egyikben, a masikban nincs.A masik amitol meg feltem ha a MAX-ot valasztottam volna, hogy milyen vinyot is kapok vele. Lehet vmi gagyi van benne.
Szoval jelenleg B1+Passport 1TB = £370 Nagyon is megfelelo lesz nekem ugy erzem.
Esetleg ha tavoli jovoben kicsinek erzem vagy lustabb leszek, akkor johet a DOKK vagy RECK.Ha vinyo nelkul vettem volna: DUNE MAX + kulon HDD 2TB = £500, esetleg DUNE MAX 1TB HDD-vel = £500.
Vicces. Erdemesebb vinyo nelkul es akkor olyat raksz bele ami tuti jo raadasul ketszer akkor lesz a HDD.[ Szerkesztve ]
TV: JZ1000
-
szmegma
aktív tag
En arra gondoltam, hogy a SATA adta sebesseget filmnezes kozben hasznalnam ki. Amig a laptoprol a vinyora nyomom a cuccot eleg az USB sebessege. Viszont filmnezesnel nem akarom, hogy lassu legyen ezert gondoltam, hogy SATA-n keresztul.
Tehat nem fontos, hogy egyszerre legyen osszekotve a 3 cucc (laptop,vinyo,DUNE)... egyebkent sem egy helysegben lesz mind 3 cucc.Akkor most melyiket ajanlod?
1. kulso vinyo (pl. WD Passport Essential SE 1TB) es USB-vel kotom a laptophoz es a lejatszohoz is igy masolas es filmnezes USB-n keresztul tortenne (legolcsobb megoldas)
2. LAN-on keresztul bar kicsit tartozkodom mert nem akarok itt belemelyedni es megtobb cuccot venni
3. Dokkolos megoldas
-
szmegma
aktív tag
Masik forumon ajanlottak, hogy vegyek eSATA/USB dokkolot. Ebbe kell bele allitani egy vinyot es a dokkolon van SATA es USB csati is.
Csak meg nem kaptam valaszt, hogy ha veszek egy belso HDD-t amin van SATA csati akkor azt azon keresztul kell a dokkolohoz kotnom es igy a dokkolon levo SATA csatin at a media playert kotom be es a dokkolon levo USB csatin at a laptopot kotom be.
Szoval nem tudom, mert soha nem lattam meg ilyen dokkolot. En ugy gondoltam, ebbe belso vinyo megy nem kulso(external).
Jol gondolom?
-
szmegma
aktív tag
Koszi a hozzaszolast.
BR lejatszo van benne!
A kulso eszkoznek 1 vinyo kene mert van SATA csatlakozasi lehetoseg.
Bar nem ertem, hogy ha SATA-s vinyot csatlakoztatok, akkor arra a vinyora laptoprol hogyan pakolok cuccot? Mivel SATA-s vinyorol szeretnem nezni a filmeket hiszen gyorsabb mint USB-n at.Arra gondoltam, ha USB-n keresztul a lejatszot osszekotom a laptoppal akkor a laptop felismeri esetleg azt a vinyot es ugy rapakolni lehet?
[ Szerkesztve ]
-
d209
csendes tag
A vinyó beszereléséhez nem kell a házat bontani, csak betolod és kész. Nem hiszem hogy korlátos átalakítón menne. Én betoltam egy 2 terrás vinyót és a másolás egy külső USB vinyóról (250 MB) a 2 terrásra 28 perc volt egy 24 gigás bluray esetében. Egyébként itt van egy Teszt a Dune MAX ról, ugyanazt tudja mint a Base csak van benne bluray lejátszó.
Dune Base leírás itt. -
Badb0y
addikt
Bluray filmeket le lehet ezekben játszani mint fájlt, nem mint lemezt.
Találkoztam popcornal, egy hatalmas nagy hatás szar. Volt szerencsém 100-hoz, 110-hez, minde egy kalap szar. Nem volt képes akadásmentesen olyan filmeket lejátszani, amit wd vitt. Nem is értem, hogy engedhetik meg maguknak, hogy ennyi legye
!!!! POPCORN HOUR -t senkinek nem ajánlom !!!!
Apumnak vettem még tavaly wd-tv live-ot, csak gondoltam adtak már ki vmi újabb chipet, de ha ez a felhozatal marad ez, az 100%
Jó ez a dune, de drágább.
Szerk:
Ez a lenti LG marha jól néz ki, de félek tőle, hogy az is szar
[ Szerkesztve ]
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
Hmm...ha ennyibe kerül az átalakító akkor tényleg nem akarok a HDMI-vel bajlódni.
RBJ Kábel jár a Minihez vmiféle? Bár azt hiszem komponens kábelem van otthon. Optikain hang és kép is átmegy? Azt mondjuk meg kell néznem hogy a TV-men van-e optikai csatlakozó.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
d209
csendes tag
Köszönöm a segítséget és a DUNE a nyerő! Ha belegondolok úgy 2002 be vettem egy IVC DVD lejátszót 85.000 ezerért ami a mai napig megvan és működik, még mindig szép és kéken világít. Szóval inkább legyen minőség. Holnapra ígérték, elmegyek érte. Már csak választanom kell a:
HDI DUNE HD BASE 3.0
és a
Dune HD Smart D1
között.
Az utóbbi jobban tetszik és tudom bővíteni a Dune HD Smart ME modullal. Úgy tudom mindkettő DUNE ugyanazt tudja. Van egy napom rá eldönteni. Ha esetleg tud valaki hozzászólni vagy már vett egy Dune HD Smart D1 et, szivesen várom a beszámolóját. -
d209
csendes tag
Megnéztem az ICY BOX-t tényleg lehet alternatíva is. Azt kéne csak tudni kinek van tapasztalata mind kettőből. Néztem a teszteket a neten, és nagyon egyformán írnak a lejátszókról, nehéz eldönteni. Fontos lehet az a szempont is, ha már kb. 50.000 -t kiad az ember, hogy azért pár évig ne kelljen lecserélni, vagyis legyen rendszeres fw frissítése is. A tuner nem rossz dolog ha van benne, de nem feltétlen kell.
-
d209
csendes tag
Sziasztok
Vásárlás előtt állok, bár megvagyok elégedve a WD TV HD -val úgy nézz ki el tudom adni.
Sok filmet nézek főleg MKV formátumokat. Eddig semmi baj nem volt, de voltak filmek aminél nem ment a hang. Rájöttem hogy nem támogatja a DTS-t. Úgy nézz ki hogy az új firmware sem fogja támogatni. Szóval ezért váltok Hyundai R600-ra. Sokat olvastam róla, de ha valaki esetleg negatívat tud róla írjon. Amúgy a WD TV HD mint árban, mint kinézetben, mint tudásban megéri az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok