Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz koncsik #65840 üzenetére
Köszi, így már tisztább a kép.
Ezek szerint natív, tömörítetlen DV (Digital Video) video adatfolyamról van szó, "DVD felbontásban" 4:3 képaránnyal, PCM (szintén tömörítetlen) hanggal, és ez az egész van .avi konténerbe mentve.
Ezt PC-n nem nehéz lejátszani, médialejátszóknak már lehet gondjuk vele.
Pl. régebbi Dune-k szerintem kezelik, de ki kellene próbálni.(#65837) fede94:
Az előzményeket olvasva PC-n szerintem próbáld ki a Kodi-t. Ha ez viszi gond nélkül PC-n, akkor Kodi alá kell keresni egy megfelelő, számodra elfogadható árú eszközt.
MKVToolnix amúgy szerintem is hasznos lenne, mert ezzel megtartható lenne tömörítetlenül az alapanyag, csak olyan konténerbe kerülne, amit a mai lejátszók támogatnak. Akár lehet egy TV beépített lejátszója is megenné ilyen formában. Ki kellene próbálnod.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest