Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz blakey #60210 üzenetére
Végre sikerült egy LAN kábelt rádugra a médialejátszóra és elindítani rajta a hálózati lejátszón lévő filmeket de valami nagyon nem jó és nem tudom hol lehet a hiba. Egyrészt, a kép eléggé szaggat, eléggé élvezhetetlen módon és nem tudom, hogy a doboz hibájából vagy a net lassúsága miatt. Utóbbira kevesebb esélyt látok mivel a többi tv-n ez a jelenség nem jön elő, pedig wifin keresztül játszom le az összes filmet.
A másik, hogy sajnos mégsem múlt el ez a színváltásos hülyeség, megint jött a zöld képernyő és a fos kép, majd cirka 15mp elteltével visszaváltott. Amit említettél RGB színbeállítást hol találom meg a beállításokban? Próbáltam keresni de sehol sem találtam.
Továbbá ezt a LibreELEC programot hogyan rakjam rá a boxra? Már letöltöttem az USB-SD kártya kreáló toolt de az nem volt világos, hogy a hordozható eszközre csupán rámásolja a programot és onnan telepíti a boxra vagy folyamatosan az eszközről fogja futtatni azt?
Hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest