- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz robi-k #17417 üzenetére
Én már nem megyek bele ilyen feltételezésekbe. Ha lesz hozzá tudja majd, ha nem akkor nem
Nézd csak meg a dune az évek alatt nem voltak képesek a fejlesztők egy normális telefonos alkalmazást hozzá kiadni, na most, hogy ez a rajta lévő oprendszer miatt vagy mi miatt törtét nem tudom. Mondom a normális nálam itt kezdődik, az, hogy most mutogattak valamit, nem tudom, hogy z is milyen lesz, mint ahogy a vpxről is kerültek fel képek, hogy milyen jó, de közben meg kiderült, hogy szinte semmit nem érViszont minden további nélkül és egy ilyen oppo 103/105ös a keblemhez szorítanék és rohannék vele haza, attól függetlenül, hogy tudja-e vagy nem, mert más kárpótolna Bár nálam ez felesleges pénz kidobás lenne a többi elemhez képest túl jó lenne hozzám. De majd egyszer, amikor már öreg, vak és süket leszek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Path of Exile 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Futás, futópályák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Revolut
- Apple notebookok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok