Új hozzászólás Aktív témák

  • salapp

    addikt

    válasz Ed Parker #5232 üzenetére

    Ha tényleg kiadnál 60K-t egy médialejátszóra, akkor popi A-210. Nekem sajna nem érne 55K-t a két éves belső, még a mindenki által istenített supporttal együtt sem. Látszólag nagy csak a kínálat playákból, egy ideig én is vadul keresgéltem, de ha pl. annyi elvárásod van, mint nekem (Sigma proci, BD full menü Live-val is ISO-ból is, torrent, Youtube, koax. dig. csati, eSATA), és max. 45K legyen, akkor már redukáltad is a lejátszók sorát.
    Prodigyt azonnal elvetettem, ahogy megláttam az első videókat a menüjéről, meg miután többször elolvastam a tenyérbe mászó stílusú öntömjénező, konkurrenciapocskondiázó összevetést az xtreamer honlapján arról, hogy mennyire sok dologban überkirály az ő prodigy-jük az egyéb gyártókhoz képest. Behánytam tőlük, de tényleg. Közben meg egy "szaros" Himedia szép csendben feltette az ugyanolyan paraméterekkel rendelkező gépét a kínálatába, oszt jónnapot. Nem fikázta a többit.
    Xtreamer le akarta fölözni a piacot egy kiforratlan, már-már félkész lejátszóval, ami így most sok behülyített fogyasztónak okozott baromi nagy csalódást. Örülök, hogy nem tartozom közéjük, szórakoztató elektronikában eddig még sosem vettem olyat, amit megbántam volna. Ez lett volna az első, hogy ilyen nagy citromba harapok. Mérlegeltem, megúsztam.
    És ebben külön köszönet az itteni fórumtársaknak, akik többször is rávilágítottak, hogy nagyon merész vadiúj, elsőfirm-ös playát venni.

    [ Szerkesztve ]

    Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

Új hozzászólás Aktív témák