Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EA Sports WRC '23
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
-
GAMEPOD.hu
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
Kicsirics77 #1039 üzenetére
Kültéri vagy beltéri?
Nálam beltérre 2db Foscam C1 van, 720p (1280*720) felbontás, LAN és 2.4GHz Wifi, PoE támogatással. Micro USBvel is tölthető. Már kifutott, utódja a C2 1080p felbontással.
Kültérre egy darab Foscam G4P lett, ez 4MP (2560*1440), LAN és 2.4GHz Wifi, 6x digit zoom, WDR/HDR. A tápja 12V/1A DC. HA szar a hálózat, csökkentheti a felbontást, minőséget, automatikusan (NAA)
Mindhárom kamerába tehető microSD, van bennük infra, amit automatikusan is tud kapcsolni, H.264-es szabvánnyal rögzít, H.265-öst nem találtam megfizethető áron.
Mind ONVIF-et követő kamera, a C1-ek a Surveillance CEnterrel támogatottak, a G4P még nem, de már levelezek a Foscam-mal és az Asustorral, hogy csinálják meg. Új Surv.Centerrel már lesz támogatás azt ígérték.
Sajnos ONVIF-ként sem megy vele, mert sosem fejezi be a konfigurációt, de FTP célként simán rögzít a NAS-ra.Foscam-ek előtt próbáltam DLing DL932-t, de az csak egyszer ment fel a UPC Wifi hálózatra. A beállításkor, aztán sohase. Így a NAS-os röhgzítésig el sem jutottam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest