Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt_to
tag
Próbáltam neked előbányászni egy jó kis oldalt amit akkor mentettem el amikor ezzel foglalkoztam, ahol részletesen le volt írva az entware, plex, debian, transmission stb. telepítése szájbarágósan, de sajnos az oldal már nem elérhető.
https://hqt.ro/plex-media-server-on-asuswrt-armhf-routers/Nekem annak idején itt a fórumon azt tanácsolták az ebben járatosabb kollégák, hogy mindjárt a Merlin fw-t telepítsem a stock fw helyett (mert másképpen nem is lehet telepíteni ezeket a plusz szolgáltatásokat talán?!), viszont azt nem tudom az általad kinézett routerekre a Merlin telepíthető-e.
Személy szerint én csak akkor javasolnám neked ezt a mókolást ha van valami tapasztalatod linux terén (nekem sajnos semmi sem volt, ezért tartott 2 hónapig is amíg össze tudtam szedni hozzá a számomra is használható szájbarágós leírást és "tudást"), valamint ha van elhivatottságod és kitartásod. -
totomusic
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest