Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
realos
csendes tag
De ha fel tudsz tolni valahova egy olyan ISO file-t akkor majd írj rám leszedem és majd elmeséled mit kell vele csinálnom?!?!!?De ahogy értelmeztem akkor azt a filet kiírom neroval rendszer indítóként ls arról beboot-olok és utánna engedi,jah meg még a biosban át kell állítanom valamit de majd azt megtalálom az nem nagy szám nah előre is köszönöm
-
realos
csendes tag
Elolvastam amit a nLiteról írtak ezek szerint le kell töltenem valami sata vezérlőt? De ennek kéne valami linke.Ezután ha letöltöm csináljak belőle egy képfile-t és írjam ki a neroval redszer indítóként? valami ilyesmi igaz? és erről kéne be bootolnom hogy menjen utánna az Xp telepítés? vagy váltsam át a biosban a IDE nyavaját satára és ennyi? letudnád nekem írni pontosan hogy mit csináljak? vagy ha megcsinálnád az ISO file-t akkor könnyeb dolgom lenne.segíts már please írd már le és megpróbálom de ha nem megy akkkor tölts már fel nekem vhova lécci.írd le és ha nem megy akkor majd szólok.köszönöm
Figyu: itt az MSN címem vegyél fel és megbeszéljük.NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM
shady001@freemail.hu[ Szerkesztve ]
-
realos
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!!Remélem sikerülni fog!!
Letudnád írni hogy hagyan kell telepíteni nLITE tal a sata-t mert
Köszönöm!!!!VAgy valami olyan linket ahol le tom ez tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
realos
csendes tag
Halihó.Vettem egy Asus x50GL laptopot de nem enged telepíteni csak VistátÍ! Segítsetek már enkem hogyan tudok XP-t rakni rá Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest