Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anteris90

csendes tag

válasz szuger #13267 üzenetére

Szia!

Ugyanez a jelenség nálam is, az nvidia drivert nem tudom frissíteni. Próbálkoztam már egy pár dologgal, mondanom se kell sikertelenül.

Ezen a fórumon jeleztem a hibát: NVIDIA

Notebook Display Driver Request:

If you are reporting that your notebook GPU is not supported by this driver release, please provide the following info:

1) Make and model of notebook
    2) NVIDIA GPU model
    3) Device ID of GPU. To get the Device ID of your GPU, please do the following:
    -Open your Windows Device Manager
    -Double-click on the "Display Adapters" icon
    -Right-click over the icon for your NVIDIA GPU
    -Select "Properties"
    -From the Properties window, select the "Details" tab
    -From the drop down "Property" box, select "Hardware Ids"
    -Copy the first line shown and paste it into your report. It would look something like this:

PCI\VEN_10DE&DEV_0A2B&SUBSYS_9072104D&REV_A2

Azt írták ez alapján írjak replyt, megtettem, visszajelzésként annyit kaptam, hogy "Added request to the driver team. ". Jelenleg most csak annyit tudok tenni, hogy várom a 285.xx WHQL megjelenését, hátha fixálják a problémát.

BTW: Természetesen csinálhatunk teszteket, pontosan mikre gondolsz? A Windows Experience Index 5.4 pontra értékelte a gépem, a videokártya volt a leggyengébb pont, gondolom az Intel HD 3000-et vette alapul.

Üdv: Anteris.

[ Szerkesztve ]

Zalman Z11 Plus | MSI B150m Mortar | I5-6500 | Palit GTX 1060 JetStream 6GB | 2x4GB HyperX Fury | FSP Hexa+ 400W | BenQ GW2470H

• Anteris90

csendes tag

válasz szuger #13271 üzenetére

Szia!

Én is próbálkoztam átváltani az 520mx-re de szerintem ez nem lehetséges, igazából nem is nagyon érdekem, hogy azt használjam miután az optimus tökéletesen ellátja a feladatát.

Késő délután nézek majd bechmark programokat a teszteléshez és akkor összevethetjük a kapott eredményeket.

Egyébként szerintem érdemes neked is írni az nvidia fórumra, hogy lássák, több felhasználó is érintett.

A Power4Gear meg szerintem nagyon jó, saját magad is tudod egyszerűen optimalizálni a beállításokat a különböző energia módoknál a saját igényeid szerint, én az Entertainment módot állítottam be a saját szájízem szerint ha akkuról megy a gép, tápról pedig a high performance mód fut. A fényerő is ezek alapján változik, tápról a maximális fényerőt használom, akksiról pedig 50% körüli értéket. A másik 2-t nem használom, nekem felesleges, persze lehet majd beállítom azokat is különböző módokra, de jelenleg így is kitart 4órát az akksi netezéssel. Egyébként szerintem nem érdemes kiszedni az akksit, nem tudom pontosan már én se, hogy melyik mód tesz neki jót, de legutolsó információim szerint az árt a legtöbbet az akkunak, hogy ha nem használjuk illetve a sok teljes merülés/újratöltés ciklus. Ha valaki tud valami biztosat ezzel kapcsolatban szívesen várom a véleményét.

Nagyából ennyi, délután majd csinálok pár tesztet a HDD-ről és a kártyáról és kiteszem ide. Keresek valami ingyenes programot és akkor ugyanazt lefuttathatjuk majd.

[ Szerkesztve ]

Zalman Z11 Plus | MSI B150m Mortar | I5-6500 | Palit GTX 1060 JetStream 6GB | 2x4GB HyperX Fury | FSP Hexa+ 400W | BenQ GW2470H

• Sanya

nagyúr

LOGOUT blog

válasz szuger #13271 üzenetére

425-össel 6.6

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

• Anteris90

csendes tag

válasz szuger #13275 üzenetére

Kicsit elszámítottam magam és lehet, hogy csak holnap tudok tesztelgetni, ha esetleg még ma jutok valamire akkor kiposztolom.

• ng0ofy

KORREKTOR

válasz szuger #13282 üzenetére

Így van, de volt erről egy cikk is itt, a Prohardver!-en.

K52J az, amelyikben az amd-ati cuccok vannak? A barátnőmnek is olyan van és nem jó másra, mint filmet nézni rajta. Az asztalról ha felemelem már lemerült :D, hibernálás, alvó üzemmód sose működik, a processzort próbálom skálázni a beépített programmal de semmit nem csinál a kijelzőjén pedig annyi képpont van, mint az enyémen, csak kétszer akkora :D, a hang borzasztó rajta és halk, a bill. egy rémálom. Pro.: erős benne a wifi (nincs benne sok fém, ami szigetelné :D) és könnyű! Viszont harmadába került az én gépemnek (U33), nem csodálkozom, hogy annyian megvettétek, de mint kiderült olcsó hús... Csak az a gond, hogy utána meg azzal van tele minden fórum, hogy az ASUS laptop milyen gagyi meg szar... Bár ne gyárton olcsó szart, igaz? De akkor ti mit vettetek volna? :D

Új hozzászólás Aktív témák