Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz ng0ofy #13308 üzenetére
Neked fent van az Nvidia chipset driver?
Eszközkezelőben az IDE ATA/Atapi vezérlőkben mi van? Másik topikban azt a tippet kaptam, hogy lehetséges, hogy az Nvidia driver miatt van. Most leszedtem az Nvidia SATA controllert és a rendes Win7 driverrel próbálkozom. Eddig 1 indítás és nem akadt be.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
válasz ng0ofy #13310 üzenetére
Hmm, akkor nem tudom. Most eddig 3-ból 3-szor nem vettem észre (mert volt mindig pár perc, amíg távol voltam), hogy beakadt volna, mióta leszedtem az nvidia sata drivert. Neked lehet, az ATI-é van fent, és azzal sem túl barátságos a Win7.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
válasz ng0ofy #13313 üzenetére
Az én K50IE-m másfél év után is úgy néz ki mint az új szinte. A venti halk, az akku 3%-os elhasználódású, de a DVD írója megdöglött vagy 50 lemeztől... Minden nap bicikliztetem noti táskába, használom párszor akksiról is hetente, terepen is van használva néha, nem dobálom azért, és igyekszem rá vigyázni, így megmaradt szinte gyári állapotban.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
gwenvyvar
csendes tag
válasz ng0ofy #13661 üzenetére
Az meg a masik oldala, hogy a kapitalizmus szabalyai szerint mindent annyiert adnak el, amennyiert az emberek megveszik. Tehat a 300-ezres noti is lehet kozel ugyanannyi eloallitasu koltsegu, mint a 150-ezres, ha azt a vasarlok tobbre ertekelik (mert pl ujabb technologia van benne), akkor magasabb arat is hajlandoak fizetni. Nyilvan a K+F, meg mindenfele koltseget is te fizeted meg abban a 300-ezres notiban.
Es ha pl vettel 3 eve egy 300 rugos notit, es most mar megveheted 150-ezerert ugyanazt a modellt, akkor feltetlenul rosszabb minoseg lett azota?
Nem kotozkodni akartam, csak mindennek sok oldala van,es az h vmi sokba kerul, meg nem feltetlen garancia a minosegre. -
kelly7
aktív tag
Kicsit azért erős ahogy fogalmazol. Először is. A K53 fém burkolatú nem műanyag. Jó nem teljes fém, de akkor is. Gondolom a tied a világon a legjobb gép. Hisz azért a tied. De sokan vannak itt, akiknek nincs 300000 ft-ja egy laptop vásárlásra. Bőven sok az a 150e is hidd el. Másodszor pedig az általam említett F3M kerek 260000ft-ba került annak idején. És szériában zsanér hibás. Bal oldali ennek is törve van. Akkor most ez drága, de még is car? Azonkívül egyébként működik a mai napig, ellenben sok más típussal. Én direkt azért nem vennék egy részt a pénzen kívül természetesen nagyon drága gépet, mert olyan az amortizációja egyrészt a kor révén, másrészt az újabb hardverek és technológiák végett, hogy három év múlva szinte annyiért adod el mint egy olcsóbbat. Ha van is közte különbség, akkor nem olyan sok.
-
k0c2k4
tag
Nekem ez a masodik notim(k53sv), az elod egy Acer Aspire 5742g(hasono konfig a mostanihoz csak ott elso generacios i5 volt) osszeszerelesi minoseg miatt csereltem le, visszaterve a k53-hoz:
A billentyuzet korul aluminum boritas es a fedel boritasa igaz hogy muanyag de a kemenyebb fajta...
Es en se epp ugy banok vele mint egy himestojassal, szinte minden nap hurcolaszom, othon is nagyreszt olben vagy agyban hasznalom, de nem recseg es a zsanerok is ugyanolyanok mint elso nap...
Vegszoul, igaz hogy a k53 szeria egyik dragabb modelje (vannak teljesen muanyagboritasu, gyengebb minosegu billentyuzzetel elatott modelek is) de azok miatt nem kene leszolni az egesz szeriat...[ Szerkesztve ]
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
legenda
válasz ng0ofy #13724 üzenetére
butaság! amennyiben valami nincs külön garis matricával védve - ezt értettem alapesetnek -, úgy azt a fedlapot veszed le, amelyiket csak akarod, nem szól(hat)nak érte!
belenyúlok bárhová, gyakran tisztítok például légutat - belül, a kiáramlásra szolgáló nyílás és a venti között, amihez a ventit is kiveszem - ilyen notikban, ilyenkor a nagy fedlapot is leveszem, de sima ügy, mivel garis matrica sehol, többnyire csak a procira tesznek - a négy lefogató közül az egyikre -, máshová nem nagyon!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs