Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Impressa

őstag

válasz B-L-A-C-K #16882 üzenetére

Mára már én is oda jutottam, hogy egyre kevesebb gépet ajánlok, pontosan, amiatt, amit te is írsz.
    Sajnos én is tapasztaltam, és sok helyen olvastam is, hogy a K50AB nem a legjobban sikerült széria, itt az aprón is rengeteget árulnak, vegyítve. Én ha nem muszáj nem nagyon vállalom el ezt a típust, max tisztítás jöhet szóba.

érdekes hogy garancia idő lejárta után jelentkezik ez a gond az összesnél szinte. ehhez kell az igazi mérnöki munka, hogy gari idő után jelentkezzen, ha lehet a probléma. :D És ez most nem konkrétan Asusnak szól, hanem, szinte mindegyik márkán belül vannak olyan szériák, melyek teljesen életképtelenek - véleményem szerint - de még is bevállaljk.

Mintha direkt ilyen manipulált beépített dolog lenne. ez ma már, szinte minderől elmondható, és ha még felárat is fizetnél érte sem garantált a hosszú élettartam, sajnos.

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

• DonElvis

aktív tag

válasz B-L-A-C-K #16882 üzenetére

Jóreggelt,

Esetleg van arról információd, hogy a ASUS K50 IN alaplapján lenne a meglévőn kívűl ventillátor csatlakoztatási pont? A VGA-nak szeretnék egy külön aktív hűtést.

A K50 AB hűtése ugyanaz, mint a K50 IN-é. Alapvetően kissé alúlméretezett, az AB-ben pedig van +1 VGA... szerintem egész egyszerűen megfőzik magukat. A ventillátor szívó része és az alsó burkolat között kb. 1mm van, innen kellene beszívni a friss levegőt... katasztrófa. Nekem is akkor kerekedett a szemem amikor láttam, hogy a VGA 90 fok fölötti hőmérsékleten muzsikál. Előtte el nem tudtam képzelni, hogy miért akadozik. Újrapasztázással + egy kis módosítással most max 75 fokig melegszik.

Üdv:
    Don

Ami nem számít, az nem érdekel

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés