Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy27
tag
válasz Impressa #18350 üzenetére
Szia,
Hát simán összeraktam, mert szinte 100% voltam hogy a pasztázás
lesz a ludas, ami sajnos nem oldottam meg a problémát.De köszi a tippet,
akkor majd megnézem kézzel a processzornál milyen meleg.Mindenesetre
a ventilátor szinte mindig hideget fúj, egyszer vettem észre hogy meleget
fújt azóta sem.Akkor miért nem tudom, de azt tudom hogy kis terhelés
és mindjárt felmegy 85-90C- ra a hő figyelő program szerint a proci.
A videó kártya az 61-65C szokott lenni, az talán elfogadható is."Ha mások hülyesége miatt idegeskedsz, magadon állsz bosszút!"
-
laszlohu
addikt
válasz Impressa #17814 üzenetére
Problem solved,
köszi mindenkinek.
Angol nyelvű windows 8 - at használok,ezt átállítottam:
energiagazdálkodásnál :
Minimum processor state
On battery : 5% -ról kijavítottam 50% - ra.csak az az érdekes, hogy be van dugva konnektorba, tehát elvileg a
plugged in 100% - ékát kellett volna használnia.meg még 5 update is jött rá nemrég, nem tudom mi, de már megjavult,
mást meg nem változtattam.
-
-
PAtr0n
addikt
válasz Impressa #17351 üzenetére
Ismerős amiket írsz, a régi sortrafós képcsöves TV-knél alap a folytonos 15Khz hallása, bár az idősebb korosztály általában nemigen hallja, mert ugye a magas hangok kihallásával évről évre rosszabbul állnak
Volt egy Sapphire HD4850 VGA-m, annak a táp részében a "ferrite core choke"-ok játszottak dallamot, már új korban is.SeniorTilla:
Nekem a N53-ban szerencsére nincs ilyen probléma, még csökkentett órajel mellett sem. Mellesleg ez lehet a baj barátnőm notijával is. Amikor a képernyőt elhalványul, csökkenti az órajelet is.Mr.Skynet:
Ledes az már szinte mindegyikben... szerencsére, mai a fogyasztásra is jó hatással van. A rendes számítógép tápnak is van hangja, bár az enyémnek nem nagyon hallani, pedig szuper jó a fülem"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
hobizoli
nagyúr
válasz Impressa #17141 üzenetére
nincs sarga felkialtojeles ismeretlen eszkoz a Eszkozkezelo-ben
nekem eloszor fel sem tunt a hianya, de akie a gep az mutatta, hogy de a kamera vmiert nem megy
ekkor megneztem ujra, de azert nem tettem fel annak driver-t, mert eleve nincs is ott a listaban
[link]...vagy en nemtom itt melyik lenne az
több drón kell ;P
-
Huroq
senior tag
válasz Impressa #17109 üzenetére
Én sem számítok többre. Bár ha megerőltetik magukat, akkor kitelik egy táska is.
Olvasgattam ebben a témában a neten, és kártalanítás címszó alatt eddig csak cserével vagy pénz visszafizetéssel találkoztam. (legalábbis ASUS notebook témakörben)
Meglátjuk. Nem akar eltelni az-az 1-2 nap. -
Huroq
senior tag
válasz Impressa #17069 üzenetére
Azzal nincs is problémám. Ne is tartsanak nagy raktárkészletet, de hogy majd egy hónap kell egy alkatrész beszerzésére. Nem tudom ki gyártja vagy honnan szállítják, de biztos mesteremberek dolgoznak egy-egy alkatrészen. Bár a minőség nem ezt igazolja.
Hozzá kell tennem az elégedetlenségem fő oka nem is az idő, hanem hogy a szerviz egy szót nem szólt, hogy a várt határidőt 16-át nem tudják teljesíteni. 18-án én kerestem fel őket, és annyi sem volt, hogy azt mondják bocsi.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Impressa #16879 üzenetére
Én sokat ajánlok gépeket másoknak, és sok gép megy át a kezem alatt, Asus is jó márka de vannak bizonyos szériák amik kerülendők, de ugyan ez Dellre is elmondható. Viszont Asus-éknál tapasztaltam egy gusztustalan dolgot ami nem tetszik...Ez a hülye Asus K50AB széria, már nem tudom hányadik ilyen van nálam és az összesnél egy idő után tapasztalható hogy elmegy a kép és nem tudsz vele mit kezdeni. Na tapasztalatok, és a neten olvasottak alapján 100 ilyenből 90-nél ez a hiba és érdekes hogy garancia idő lejárta után jelentkezik ez a gond az összesnél szinte. Mintha direkt ilyen manipulált beépített dolog lenne. Tudom elsőre ez viccesnek hangzik, hogy ilyen nincs, de már nem tudok másra gondolni...
Most is van nálam egy ilyen, de már addig eljutottam hogy lehet reseteltetni a bios-t, amit viszont eddig interneten, meg sehol sem hallottam hogy kell, csak véletlenül jöttem rá...Ennek így elsőre semmi értelme, viszont ott a másik trükk hogy több esetben a vga száll el, és mivel ebbe kettő van ha biost resetelteted az egyiket használja alapesetben, és így vígan megy tovább...
-
dAnky
aktív tag
válasz Impressa #16859 üzenetére
Na akkor teszek brle mind2ot annyi meg h azt tudode hogy milyen ssdnek can ertelme van itt pl a samsung 849 vagy 840 evo. Van itt ertelme az erosebb ssdnrk? Vagy nem veszem eszre a kulombseget? Ez az evo elvileg kevesebbet is eszik amivel a laptop tovabb birja. Kerdes mennyivel a masik ssdhez kepest
-
albi31
aktív tag
válasz Impressa #16814 üzenetére
én is tudok segíteni,ők is megbízhatóak!
(#16807) DonElvis : nem ,nem processzor hiba,mármint nem a CPU ment tönkre,attól mert kihúztad a tokból?nem...inkább a foglalat,amibe beleül..de nézd meg a CPU-t,nem hiányzik valahonnan egy láb..de ne az egyes lábat találd meg,mert ott hiányzik,máshonnan,esetleg...
[ Szerkesztve ]
-
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz Impressa #16726 üzenetére
Köszi. Még nem mélyedtem el a HD Sentinelben, de nem találtam eddig, hogy hol lehet állítani ami ide vonatkozik. Tudsz ehhez segítséget adni (link vagy bárimi)? HD Sentinel Professional v2.10 nem regisztrált verzió van a gépemen.
Már átlépte a Load/unload Cycle count az 500500-at.[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
válasz Impressa #16703 üzenetére
Hejj, és akkor most mit csináljak vele?
Dobjam ki? Nem is lehet mostmár visszaállítani a normális állapotába?
Nem lenne olyan nagy gond az sem, ha kevesebbet bírna ki, csak normálisan mutassa a töltöttségi szintet illetve reagáljon a hálózatról való lehúzásra.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
feri91
csendes tag
válasz Impressa #16635 üzenetére
Év végéig garanciás, tehát még nincs két éves. Minden eredeti a töltő és az akku is. A Win8 is hivatalos(2 évig használhatom) MSDNA-ról szedtem le. Adapterről simán működik.
Eddig minden rendben volt, csak arra lettem figyelmes, hogy nem tölti fel, mindig amikor használom(kb. 2 hetente) egyre kevesebbet jelez az akku töltöttségén. -
pilota
tag
válasz Impressa #16627 üzenetére
Az nemjó jel na ezértis vagyok asztali gép párti ot ha gondvan kinyitom belenézek esetek 90%ban megis találom a hibát.Kérdésem elkezdtem kiszedni a cucokat hátha azok közöt van a hiba de alaplapot hogyan tudom lapinál letesztelni.?
Pár éve halomásból halottam egy programról amit felteszünk egy müködö gépre és a hálokártyán öszekötjük a rosz gépel és megmondja mi hiba.Valaki tud ilyesmit?
-
huncutka1029
addikt
válasz Impressa #16594 üzenetére
Ismét köszi,
a lapozó fájl mérete maradhatna, nekem a VGA méretével van bajom, 348 MB a virtuális memória, gondolom, ha megduplázom a memóriát, legalább 512 Mb.ig felmászik.
Más módszert nem találtam, amivel akár szoftveresen is fel lehetne húzni.
A Bios meg nagyon szegényes rajta, nem sok beállítást enged.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
sombrio
tag
válasz Impressa #16541 üzenetére
Win7 64bit, gyári Media Player,de, hogy melyik videokarit használja az miért fontos?
Lehet, hogy az integráltal lenne valami baj.?BS Playerrel megprobálkozok, hogyha nem sikerül valahogy megoldani. Remélem, hogy meglehet.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta. !
-
tomp
félisten
válasz Impressa #16468 üzenetére
A beütött driver feltelepíthetetlenség miatt újratelepítettem az egész Windows-t. Tisztán. Felment minden driver majd csak az összes feltelepítése után(azaz nem minden driver után) indítottam újra a gépet. Betöltés után újra 100%-on járt az egyik mag. 2x indítottam újra a rendszert és most jó. Az első újraindítás után ugyan úgy maradt 100%-on.
Amúgy az Nvidia vga-nak van a legrégebbi drivere. 2011.05.11. Most talált az WinUpdate ez év áprilisit. Remélem ez okozza a problémát. -
tomp
félisten
válasz Impressa #16466 üzenetére
Ha esetleg átállítom a DXVA módod az integráltra? Mivel alapesetben az Nvidia gpu-t nem használom csak nagyobb dolgokra. pl HD film, illetve 3D-s megjelenítésre. Minden másra az integrált intelt használom. Ha mindent az intel végez, akkor gondolom az nvidia lekapcsol azaz nem használja a rendszer sem.
Sajnos UTP-vel nem tudom megnézni mivel nincs utp kábelem. Max wifi nélkül. Ha Wireless Console 3-ban kiiktatom a wifit akkor szerintem teljesen lekapcsolja. -
tomp
félisten
válasz Impressa #16461 üzenetére
A feladatkezelőben nem látok semmit. Ott minden 0 max 1-2%. Az erőforrás-figyelőben mutatja csak, hogy a Rendszermegszakítások a komplett processzor 25-30%-át eszi folyamatosan. Ez 1magra nézve az első mag 100%.
Eseménynaplóban nincs nyoma.
Processzor 1. mag: 76fok, Nvidia GPU 63fokos. Ami meleg az a PCH diódája. 81fokos. A processzor hűtése maximális fordulaton pörög és a laptop bal oldala a hűtőbordánál forró. Most is, mivel most is 100%-on megy.
Mi okozhatja? Esetleg melyik driver a gond? Olykor egy windows újraindítás után ugyan úgy terheli 100%-on. -
Gallac
senior tag
válasz Impressa #16390 üzenetére
Szia !
Nem ismeri fel típus szerint, a GPU-Z látja a 2 GPU-t, az eszközkezelőben viszont 2 db Általános P&p megjelenítő van a Videokártyák pont alatt és itt az egyiknél sárga pipás jel, a hibakód szerint, a rendszer nem tudja elindítani az adott vezérlőt...
Biosban semmit nem tudok állitani csak memória méretlefoglalást...''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
szebev
senior tag
válasz Impressa #16381 üzenetére
Megneztem a videot ! Sirtam a rohogestol ! Koszonom Neked a vidam percekert !
Ha mar itt vagyok , megkerdeznem : Van egy Packard Bell MV35-V-007 tipusu easy note-m . Online filmeket akarok nezni rajta ,de nagyon lassan jatsza le a filmeket ( hang normalisan megy, de a kep kesik ) . Meg neha magatol kikapcsol, szoval gond van vele . Gondolkodom egy asus laptop vetelen, de foggalmam sincs mi lenne jo nekem . Az se baj ha van benne dvd-iro is ! Koszi elore is a valszokatTitanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
nyomorult
csendes tag
válasz Impressa #16364 üzenetére
Fizikálisan is kicseréltem a bios-t és beleégettem a legrégebbi gyári verziót, de az sem hatotta meg. Köszönöm a tippet! Úgy látszik valamit ért ez a resetelés, mert már legalább bekapcsol, csak kép nincs meg kis idő után ki is lövi magát. Az a fura, hogy más tipusú lapokon már frissitettem biost, de sosem volt ilyen gondom. Ami nekem furcsa, hogy a bios fájl kiterjesztése maga a verzió száma. Ilyent még nem láttam. De sehol nem irták, hogy át kellene nevezni vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- KONZOL beárazás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i7-5GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó HP 450 G4 i5 7200u 8GB RAM többórás akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest