Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz ZavaBalazs #18971 üzenetére
Sziasztok!
Szintén N550JK... Laptopszalonban azt mondta az eladó, hogy a csavar tényleg szétcsesződik, ha bontják/szerelik. Valaki mutatna róla egy jó felbontású, közeli képet, mit is jelent ez?
Köszönöm
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
NTonee
veterán
válasz Barris #19000 üzenetére
a hdd egy borzasztó nagy nulla, az asus sajnos minden gépéhez ilyet ad. Nekem nem n550 van, de láttam a hdd specifikációit valahol és még a G szériába is szemét kerül. Ha sebesség kell, akkor wd black, de persze ez hangosabb is, wd blue/green, ha csendes és a gyárinál gyorsabb kell. SSD lenne az igazi, ha mondjuk tárhelynek külső hdd-t, vagy hdd caddy-t használnál. Ha meg hajlandó vagy nagyobb összeget is áldozni rá, akkor van egy érdekessége is a wd-nak. Ez pedig a wd black2, 1tb hdd + 120gb ssd egyben.
Memóriából DDR3L-et eszik, 8gb-osat rakhatsz bele. Hogy milyet, az már rajtad múlik.[ Szerkesztve ]
-
bence5527
csendes tag
válasz Leleményes #19004 üzenetére
2 slot van benn... úgyhogy összesen akár 16 Gb is lehet.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Leleményes #19004 üzenetére
2 slot van benne, belefér egy második 4 gigás.
dobragab: szerencsére elnyalt csavart nem tudok neked fényképezni, de sajnos épet sem, mert a telefonom erre nem alkalmas de nagyjából így néz ki (picit konkávabb a minta):
a lyuk kb tollhegynyi, tényleg elég érzékeny cuccnak tűnik.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
dobragab
addikt
válasz ZavaBalazs #19007 üzenetére
köszi ez azt jelenti, hogy a csavarok épek maradtak?
-
dobragab
addikt
válasz ZavaBalazs #19009 üzenetére
oké, köszi
-
NTonee
veterán
válasz ZavaBalazs #19007 üzenetére
vagy kidobod belőle a 4est és veszel 2db 8ast
ezek szerint hülye csavarokat tettek bele, nem sima csillag? Ez sem megoldhatatlan, csak a megfelelő eszközt kell beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
-
-
veterán
-
kristof123
őstag
válasz kristof123 #18999 üzenetére
Erre valaki?
-
NTonee
veterán
válasz SeniorTilla #19015 üzenetére
én is azt írtam, hülye csavar. Valaki nekiesett ész nélkül, nem torxal és szétbarmolta. Ezért kell azt visítoznia egy boltnak, hogy garivesztés nélkül nem lehet cserélni/bővíteni? Csak kicsit szánalmas.
-
Kicsirics77
veterán
válasz kristof123 #18999 üzenetére
lehet felszakadt a csatlakozo valamelyik laba,ergo szerviz,otthon nem ajanlanam
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Djuree
félisten
X550LB-XO114D-ra win8-at vagy 8.1-et érdemes rakni? win7-hez már driver sincs.
de ahogy nézem 8.1-hez se hang se chipset se touchpad driver sincs.
vagy a 8-hoz valók jók a 8.1-hez is?[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
ZavaBalazs
őstag
-
NTonee
veterán
válasz ZavaBalazs #19021 üzenetére
most akkor eldönthetnétek, hogy mi van. Valakinek azt mondják a boltban, hogy garivesztéssel jár (ami nyilvánvaló baromság), most meg már ugyanazon bolt eladója is hülyeségnek tartja? Így csak egyre viccesebb ez a bolt. Most komolyan, melyik üzlet ez?
-
veterán
-
NTonee
veterán
válasz SeniorTilla #19024 üzenetére
ez a másik, amiért vicces, hogy egy üzlet nyilatkozik ilyet.
-
huncutka1029
addikt
válasz NTonee #19025 üzenetére
Ez olyan mint a webshop, ami bolti garit ad, nem hivatalos forgalmazóit.
Lehet szrlkeimportos vagy "ismeretlen" forrásból beszerzett gépet árulnak, és egy sufni szervízzel van szerződésük, nem az ASUS-szal.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
veterán
válasz huncutka1029 #19026 üzenetére
Dehogyis! Nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani.
A ramot bővítheti az eladó cég is és a júzer is. Ha a gépet nehéz megbontani, vagy balf*sz a bolti szervizes, akkor inkább nem vállalja. Inkább erről lehet szó
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
matesz5
csendes tag
Lenne egy kis problémám egy Asus N550 jk lapossal. Win 8.1-et raktam rá, minden drivert feltoltam , de az ajándékba adott Sonicmaster Subwoofer meg se nyikkan, fel sem ismeri A lapiban levő hangszórók kifogástalanul mennek. Mit tudok tenni ? help (
Ha a pöttyös az igazi, rossz ember már nem lehetsz :D
-
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvastam kicsit, látom többeknek mondták, hogy a memória bővítés garanciavesztéssel jár. Fel is tűnt, hogy a Laptopszalon oldaláról eltűnt ez az opció. Rá is kérdeztem chaten, ezt válaszolták:
"Sajnos nem, mivel a hátlapot olyan csavarok tartják amelyeket ha eltávolítunk, nem tudjuk eredeti állapotában visszatenni így a garancia elveszne. Ezért is vettük le a gépről a memóriabővítés lehetőségét."Ez így elég érdekes. Szerettem volna egy SSD-t és 8 GB ramot bele, ezek nélkül már nem is olyan jó vétel... Lehet megkérdezem az Asus-t is, mit szólnak ehhez.
-
ameline
újonc
válasz peter9228 #19030 üzenetére
Helló, üdv mindenkinek!
Tök új tag vagyok, emiatt a topic miatt regisztráltam. Én is hasonló cipőben járok, ugyanezt a választ kaptam a laptopszalontól. Ezután írtam egy e-mailt a Fixdirect Kft-nek (elvileg ők végzik az Asus laptopok garanciális javíítását), de még nem kaptam választ. Ha te nagyobb sikerrel jársz, kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Mellesleg most nézem, hogy egy 10-essel drágább lett a laptop a laptopszalonnál
-
Djuree
félisten
na megjött a gépem a mediából végre.
sose volt még laptopom, kíváncsi leszek.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
peter9228
aktív tag
válasz ameline #19031 üzenetére
Van fejlemény. Megkérdeztem, hogy akkor mi van a +1 év garanciával. Mert ugye ahhoz az kell, hogy x időnként elvigyem egy tisztításra, és ahhoz is szét kell szedniük. Azt a választ kaptam, hogy akkor elküldik a garanciális szervízbe, ahol megcsinálják... Megkérdeztem, hogy akkor ők tudnak-e memóriát bővíteni gari vesztés nélkül. Erre már nem tudtak válaszolni, átirányítottak ide: [link] Úgyhogy most őket kérdezgetem, remélem tudnak valami használható infót adni.
Igen, drágult 10k-val... Pedig délelőtt még csak 230k volt Ha lenne alternatíva hagynám a fenébe, de sajnos nincs más modell ilyen áron fullhd kijelzővel...
-
mediumgecso
őstag
Üdv Mindenki!
Bad sector-os a vinyóm, így holnap felveszi a FixDirect Kft. Mi a vélemény, tapasztalat a cégről???
Apropó, nem írtam fel a csomagszámot a GLS oldaláról, hogy tudhatom meg így utólag??Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
NTonee
veterán
válasz mediumgecso #19034 üzenetére
Cserélik, nem nagy kaland. Ha holnap veszi fel a futár, akkor ő is megmondhatja.
[ Szerkesztve ]
-
csokszi
tag
Sziasztok!
Asus N550jk-t szeretnék venni tudtok valami megbízható helyet? Laptopszalonnál tegnap elfogyott esetleg más helyet tudtok?
-
peter9228
aktív tag
-
ameline
újonc
válasz csokszi #19039 üzenetére
FixDirect Kft. is megerősítette az információt, csak ők végezhetik el. Ha minden igaz 4-5 ezer Ft-os nagyságrend, ha az ügyfél viszi az alkatrészt.
Tegnap este megrendeltem a laptopot, utána láttam itt, hogy már nincs. Nem tudom, mért van még kint a weboldalon. Gondolom akkor majd engem is hívnak, hogy elfogyott. Bizony kár.
-
mediumgecso
őstag
válasz mediumgecso #19034 üzenetére
Bocs mindenkitől, ha sokat problémázok, de nem küldtem még GLS-sel Fixdirect-hez laptopot gar-ban.....Kérdésem: Az eredeti dobozában küldöm el, de ezt az eredeti dobozt még csomagoljam be és írjam rá a Fixdirect Kft címét és RMA számot is?? Vagy csak simán a dobozt és kész??
Még1x bocs ha hülyeséget kérdezek.......
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
csokszi
tag
Nincs véletlen valakinek ilyen gépe? Asus N550jk-cn058H magyar Bill. Van rajta?
-
justaview
senior tag
Sziasztok!
N550JK -nál hogyan lehet állítani, vagy kikapcsolni a billentyűzet világítást?
-
huncutka1029
addikt
válasz mediumgecso #19041 üzenetére
Hívd fel a GLS-t, megmondják milyen csomagolással veszik át a küldeményt.
Egyébként igen, be kell csomagolni egy barna papírba, leragasztani, és felcímezni, feladóval, címzettel, mint minden egyes postai küldeményt.
Ha a tracking számod nincs meg, nem gáz, a futárnál van papír, úgyis ad szállítólevelet, és átvételit, a szállítólevél száma alapján tudsz trackingelni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Titmouse09
aktív tag
válasz kokokka #19014 üzenetére
Hali. Nekem is ilyen gépem van.
Én W8x64-el használom, és a kamerát felrakta a CD. Lehet neked azért nem jó, mert a CD W8, a rendszered meg W8.1. Esetleg próbáld meg felrakni a LifeFrame programot, hátha felkelti.Valamint ajánlom figyelmedbe a következő 2 dolgot: Az USB3.0 működéséhez kell egy chipset driver, valamint a kártyaolvasóhoz is kell egy driver, amit nem kapunk meg, és nekem nem működött nélküle. Én azt az X550CC support oldaláról töltöttem le és jó hozzá.
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
kokokka
őstag
válasz Titmouse09 #19049 üzenetére
Köszi a választ! Az USB3 megjavult a Win8-cal, tökéletesen megy már. A CD-ről feltelepítette a LifeFrame-et, de a program indítása után sem csinál semmit. Ha rányomok valamelyik ikonra a bal sarokban, akkor meg elszáll hibával. Hiába kérdezi meg és én hiába klikkelek rá, hogy keressen megoldást a neten, ez bizony nem keres Így a kamerám egyáltalán nem működik, mindegy mit szedek le a honlapról
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest