Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
őstag
válasz Titmouse09 #19049 üzenetére
Köszi a választ! Az USB3 megjavult a Win8-cal, tökéletesen megy már. A CD-ről feltelepítette a LifeFrame-et, de a program indítása után sem csinál semmit. Ha rányomok valamelyik ikonra a bal sarokban, akkor meg elszáll hibával. Hiába kérdezi meg és én hiába klikkelek rá, hogy keressen megoldást a neten, ez bizony nem keres Így a kamerám egyáltalán nem működik, mindegy mit szedek le a honlapról
-
-
kokokka
őstag
Megvettem életem első laptopját egy ASUS X550DP személyében. Nagyon tetszik, szép is és jó a kidolgozása is. AMD-s verziót vettem FreeDOS-sal. Ezt rögtön le is gyalultam és ment fel a Win7 64bit-es verziója. És itt lenne egy kérdésem : lehet, hogy ez a gép nem támogatja teljes mértékben ezt az OP-t? Az ASUS-nál is Win8-cal ajánlják és a vásárlás helyéről is azt az infót kaptam hogy ha lehet, tegyek rá azt. A melléje adott CD-n is csak 8-as driverek vannak és az ASUS oldaláról sem lehet hozzá mást letölteni. Így viszont nem működik a kamera, az USB 3.0-k és a WiFi-t is csak nagy nehezen tudtam életre hívni. A baj az, hogy nem kevés pénzembe került a 7-es, nincs sok kedvem pénzt kiadni a 8-asra is. Van erre valami megoldás vagy muszáj lesz a Win8?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11
- ASUS ROG STRIX G17 17.3
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony