Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsalesz

aktív tag

válasz Icewloxy #8805 üzenetére

Egy dolgot nem szabad elfelejteni, hogy a GT7 csak PS4/5-ön elérhető. Itt az emberek döntő többsége a konzolhoz tartozó kontrollerrel ül le kicsit kikapcsolódni. A GT7 egy rendkívül nagy üzlet a PS életében, és a fejlesztők pontosan ezért is "hegyezik" ki az irányítást leginkább kontrollerre. Több ismerősöm is van aki nagyon azonos időket autózik kontrollerrel és kormánnyal is. PC-én fordított a helyzet. Aki ott kicsit komolyabb szimekkel próbálkozik, jellemzően kormánnyal teszi.
    Mondom mindezt úgy, hogy PS5-ről tértem át PC-re. Hálás vagyok a Kunos csapatnak, hogy az AC/ACC-ét portolták PS-re, mert pontosan ez adta a legnagyobb löketet az áttéréshez. Meg tudom erősíteni, hogy a PS5-ös és a PC-és ACC között csaknem ég és föld a különbség.
    Mindig is nagy GT rajongó voltam, természetesen mai napig fent van PS5-ön a játék. De amióta PC-ére váltottam eszembe nem jutott elindítani. :Y
    Messze vagyok egy E-sportolotól, de van kormányom. Ahogy előttem is megfogalmazták, leginkább örömautózni szeretek. Kikapcsol, szórakoztat és ez a lényeg. Ja és nem mellékesen de ha lassan is, időről-időre icipicit javulnak a köridők is a kedvenc pályákon.

Új hozzászólás Aktív témák