Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsalesz
aktív tag
válasz
Icewloxy #8805 üzenetére
Egy dolgot nem szabad elfelejteni, hogy a GT7 csak PS4/5-ön elérhető. Itt az emberek döntő többsége a konzolhoz tartozó kontrollerrel ül le kicsit kikapcsolódni. A GT7 egy rendkívül nagy üzlet a PS életében, és a fejlesztők pontosan ezért is "hegyezik" ki az irányítást leginkább kontrollerre. Több ismerősöm is van aki nagyon azonos időket autózik kontrollerrel és kormánnyal is. PC-én fordított a helyzet. Aki ott kicsit komolyabb szimekkel próbálkozik, jellemzően kormánnyal teszi.
Mondom mindezt úgy, hogy PS5-ről tértem át PC-re. Hálás vagyok a Kunos csapatnak, hogy az AC/ACC-ét portolták PS-re, mert pontosan ez adta a legnagyobb löketet az áttéréshez. Meg tudom erősíteni, hogy a PS5-ös és a PC-és ACC között csaknem ég és föld a különbség.
Mindig is nagy GT rajongó voltam, természetesen mai napig fent van PS5-ön a játék. De amióta PC-ére váltottam eszembe nem jutott elindítani.
Messze vagyok egy E-sportolotól, de van kormányom. Ahogy előttem is megfogalmazták, leginkább örömautózni szeretek. Kikapcsol, szórakoztat és ez a lényeg. Ja és nem mellékesen de ha lassan is, időről-időre icipicit javulnak a köridők is a kedvenc pályákon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest