Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Nyugi nem vagyok valami eszelős.
A 21:15 be mentem mindig a héten de tegnap agyaltam hogy menjek e a 22:15 be is.
Dani barátom 1500-1600 körül van és mondta hogy nem tudja jön e 22;15-be ezért ránéztem.
És mivel kevés a HUN ezért nem a nevét szoktam keresni hanem a zászlót (vagy a kocsit mert kb egyedül megy szerintem Nissan gtr-el)
Na és tegnap split 2-be észre vettem a zászlót, csak épp Te voltál aztán meg be tettem a live timingot.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Laby
őstag
válasz Bandit21 #8594 üzenetére
Köszi, de ezt meg hogy szúrtad ki?
Nagyon ritkán LFM-ezek, de most pont Kyalami lesz a ligában is, úgyhogy kapóra jött menni 2 versenyt.2 futamot mentem, az elsőn esős pályáról rajtoltunk, de már nem esett az eső, úgyhogy kalandos néhány kör volt száraz gumin, esőben nem mentem időmérőt úgyhogy le kellett tapogatni az elején hogy kell vizes pályán menni itt, de aztán egyre jobb tempóm volt.
1. futam youtube
Split 1 volt, utolsóról 6-ra feljöttem, pedig a visszafordítóba megpörgettek egyszer ott buktam egy keveset. Elég jó volt, de volt 1-2 túl agresszív csóka, úgyhogy én is egy kicsit jobban beleálltam, mintha ligaverseny lenne, de ha emlékeim nem csalnak azért szabálytalan nem voltam senkivel.2. futam youtube
Ez kicsit unalmasabb volt, száraz végig, de volt 1-2 jó előzésem azért.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Bandit21
addikt
Kyalamiba szeretek menni amikor minden összeáll megy 41.2-4 és a versenyen is jól szokott menni.
A héten ez megy lfm be minden seasonba ez a kedvenc hetem.
Hétfő óta 4 nap minden este egy futam fert bele.
Jött 90 elo majd elment 100, az sr meg szumma -0.5Kedden volt a kék zászló vak.
Szerdán egy Merci fel ugrott a padkara a 10 be és a 11 be kb repülve ütött ki.
Ma csütörtökön meg sikerült éjjel 7 nek qualizni erre a 2 kor elején még a célegyenesbe egy csávó úgy gondolta rá legyez egy másikra az meg ettől pörgött mint a bugo csiga és nyilván én is a között a 2-3 közt voltam akinek 200 fölött esélye nem volt mit csinálni. Totálkár utolsó hely.
Laby meg épp most csinál egy 1700-2200 mezőnyben utolsó helyről előre versenyt már 10... Pedig 8 kor ment le a 15 ből.
Szeeeep!regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
Basszus ma egy idióta aki 43 elejét közepét ment kb 15 percen át tartotta fel az egész élmezőnyt
Valaki biztos kitette, visszajött utolértuk (én 7-8 voltam kb) és utána egyesével kellett előzni mindenkinek.
Végig kek zászlót kapott de nem érdekelte alá fordult későn fékezett lement vissza keresztbe volt minden.
Rá írtam hogy mégis mi baja volt azt mondta jó volt a tempója, nem fog félre állni ha harcban van másokkal.
Vissza írtam neki hogy 1 MP el volt gyorsabb nála mindenki és akikkel küzdött fel körrel voltak kb előtte / mögötte.Elment rá egy csomó Sr (majdnem 8.5 volt most meg épp 8)
Eszem megáll.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Bandit21 #8590 üzenetére
Bocsánat, tegnap kihagytam practice-t, beneveztem 45 perces Spa futamra de nem lett jó vége... első körben kilökött egy mögöttem lévő ütközésből falról visszacsapódó autó... onnantól vége is volt a futamnak.. nagy nehezen végig mentem, de 18. helynél többre nem voltam képes. Sérülések miatt sok időt buktam boxban is. Lehet ma is rápróbálok, hátha ma szerencsém lesz. Érzésre meglett volna a top 10 tegnap is.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Bandit21
addikt
Én annyit szoktam a keresőbe írni hogy "Split X" es X a szám amit írt az lfm írt.
Ebből kiad 3-4 et, és megvan.Tegnap nem reagált senki hogy pH szerver vagy practice ezért, Kyalamiba mentem egyet, 21:15 től, 7 ről 7 lettem lightos (900-1400 ) mezőnyben.
A q ba az összes jó köröm végén valaki épp piruettet tolt a palya végén, valami 42.200 körül sikerült.A rajtnál óvatos voltam aztán egy Porsche keresztbe állt (utso kanyar előtt) keresztbe jött vissza, hagytam helyet, szélesen fordultam, hogy ha a poros gumin szélesren
csúszna, épp belém, legyen helye.
Emiatt persze szar volt a kigyorsításom, célegyenesben vissza ért mellém, 1 kanyarban kívül mentem 2 féle mellette végig jobbra erre fogta rám húzta szűken mintha ott se lettem volna.
De én vagyok a hülye, mert amikor a porból jött vissza, az utolsó kanyar előtt, akkor kellett volna szűkre bemenni elé és nem a külson óvatoskodni.Aztán egy Ferrari forgott meg az 1 be és a kijaraton állt keresztbe, tempót meg akartam tartani ezért kívül kerültem de aki mögöttem jött mások Ferrari már alá tudott fordulni a kanyarnak és a 2 be belsőn mellem jött.
A Porsche és a Ferrari 42.2-5 közt mentek én meg 41.7-9
A Ferrari jó fej volt mert pár kör után félre állt mert ahogy mentem mögötte elkezdett hibázni, a Porsche -t meg aki még az elején le tolt újra utol értem, gumija szar volt már de épp nem sikerült megelőzni.
7 ről indulva voltam rajt után 8 aztán 9 aztán 10 is de végül 7.Ami idegesít egyedül hogy már megint csak akkor volt ütközés összeeres amikor más belem jött pálya elhagyás amikor kerültem aki keresztbe állt, így 0.05 lett az Sr, de legalabb kb +40 az elo
Nekem ez az 1000-1600 sof való.
Aki efölött megy, le a kalappal.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Géjza
őstag
Nem kell ezt túlbonyolítani.
Mikor regisztrálsz egy futamra, akkor ezt látod:A bal felső sarok környékén ott a session id (jelen esetben #150241. Erre ráklikkelsz és így kikopizza ezt az id-t, amit ACC online szerverkeresőjébe bemásolva kiadja a szervert. Ha mondjuk 9:00-ra van kiírva a session kezdete, akkor 9:00-kor kezdi el lekreálni a szerver(eke)t, tehát pontban 9:00-kor még nem fogja megtalálni. Kell neki pár másodperc, mire elindulnak és a kereső is kidobja. Ennyi, nem bonyi, nem kell ehhez semmilyen 3rd party tool.
-
biker
nagyúr
válasz zsalesz #8582 üzenetére
régen úgy volt, és szerintem nem változott, hogy 3 perccel a verseny alőtt megjelenik a szerver neve splitenként az lfm oldalán és kiírja melyik splitben vagy
és ha lovely dash-t használsz az is kiírja visszaszámolással együttElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
zsalesz
tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Lassan el szeretnék majd indulni egy LFM versenyen, ehhez már az első akadályt legyűrtem, azaz a licence megvan.
Az LFM oldalán ha regisztrálok mondjuk a Rookie Series Spa versenyre, akkor a játékon belül, hogyan fogom megtalálni az adott szervert? (Olvastam a leírást és az ACC connector-t le is töltöttem de ez még jobban megkevert.)
Ne haragudjatok ha nagyon alap és laikus a kérdés, de tényleg nem látok jelen esetben a pályán. Iracing multi számomra nagyon átlátható, logikus ott semmi gondom nem volt becsatlakozni egy adott versenyre.
Persze tudom, hogy ez az LFM egy külön versenyszerevezés, és pont ezért is kérdezek, hogy ha oda kerül a sor akkor már csak "tekerni" kelljen. -
Bandit21
addikt
válasz Pickle Rick #8576 üzenetére
Tényleg néztem már !
Ma 9 körül jövök.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Bandit21 #8575 üzenetére
Aláírásomban ott van a név elvileg ezen a néven vagyok fent Steam-en is és ACC-ban is.
Egyébként 45 perces futamom nem szoktatok indulni? Rookie Series. Én most arra gyúrok inkább. Spa-t gyakoroltam tegnap emiatt.. bár még hitvány időm van csak rajta, de megpróbálok ma délután/este futammal menni egy biztonságit 20. helyet.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Bandit21
addikt
válasz Pickle Rick #8574 üzenetére
Én ma este még fel megyek.
Igazából lfm practice szerverre kéne.
9 körül leszek fentHolnap meg már inkább verseny de lehet gyakorolni fogok még
Ha itt nem akarod a steam/ lfm neved írd már meg legalább privátba
Hogy tudjam kit nézzek a szervereken.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Bandit21 #8573 üzenetére
Oh... nem olvastam délután, pedig mentem volna. Holnap este ha lesz körözgetés benézek, azt a pályát se nagyon ismerem csak Forzabol van meg nagyjából 1-2 kanyar.
Spa-t nyomtam ma pár kört, de publicon utolsóként indulva teljes roncsderbi....
-
Bandit21
addikt
válasz Pickle Rick #8571 üzenetére
Gyere inkább kyalami ra gyakorolni a Ph szerverre.
-
őstag
De jó hangok
Házimozit felcsavarni, mehet a bömbölés[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Pickle Rick #8570 üzenetére
Ah mégse most látom nem kell újra csinálnom minden szezon után. Látszik kezdő vagyok még LFM téren...
-
Bandit21
addikt
Nálam bugos valami hogy bár kint van az lfm honlapján a mai 10.04 hír arról hogy itt a 16 season calendar de mégse látom?
-
GalaHU
őstag
válasz Bandit21 #8560 üzenetére
Az LMU még béta állapotban van, bőven van mit rajta reszelni. Nekem is csinál néha olyanokat, hogy bezuhan az fps 20-30%-al pedig csak egyedül húzok egy egyenesben.
A VR-al a helyedben az ACC-ven nem szenvednék (De az ACE-el se később), viszont az AMS2 a szerényebb fizikája mellett is állkoppantó lehet. Évekig toltam én is a Quest2-vel, azért nem oylan rossz az...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Bandit21
addikt
válasz szabadosjani #8563 üzenetére
Ha véletlen lenne valami plusz emléketek írjatok meg kérlek mert próbáltam rá keresni de egy csomó LMU videója van és külön ilyet nem találtam ami a beállításokkal foglakozik.
Mondjuk ez már lassan LMU topic téma de ez van...regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Géjza
őstag
válasz Bandit21 #8558 üzenetére
LMU: vga mem kevés. Pénzes mesternek is volt gondja ezzel, ő is kifutott és a boxban illetve rajtnál nagyon dadogott, majd utána már rendben volt. Valami graf beállításon változtatott (visszavett valamit) és utána jó lett. Keresd vissza valamelyik korai LMU-s streamjében, ott elmondja, hogy mi rakta rendbe nála az fps-t (neki asszem 8 gigás vgaja van).
-
mmdms
addikt
válasz Bandit21 #8558 üzenetére
Felreertetted,a vga memoraija fogy el, a 2060 on csak 6 giga van, a jelenlegi karimnal is el tud fogyni acc alatt, pedig erre 20 gb ot pakoltak.
A box mas tema, rengeteg auto ha benn all ott bezuhan az fps, a rajt is ilyen sajna egy versenyen, de utana 70-80%os gpu load van csak. Galanak gondolom ilyen nincs 4090–el.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Bandit21
addikt
Mondjuk tegnap a VGA nyuzas közbe feltűnt hogy az ams2 alatt a VGA még a felhúzott venti profil mellett is kussba van mégpedig azért mert nem ment 70 fok fölé ami meg abból jött hogy kb 50% load -ot mutatott a kártya /de talán vsync -nel?/ A lényeg hogy ha elengedtem volna az FPS -t gond nélkül küldte volna.
A másik viszont csalódás volt, rá néztem az LMU -ra mert frissítés óta be se volt kapcsolva...
Boxban 20-30, kifelé 30-50 Monza hátsó részén 60 FPS de utóbbi is valami rettenet, ráadás médium beállítások mellett...
Hogy tud acc 150 körül menni ha az LMU ilyen?
Az overlayre kitettem a rendszer memóriát is (32 GB van) hát az LMU valami 22 korul eszik, őrület. Az ms flight nem kér ennyit...regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
Egy rtx2060 -al valami számomra idegen de amúgy szépen megcsinált horror fps-el akarta rám hozni a frászt de én ha jött egy szörny/zombi akármi megálltam és néztem hogy milyen szépen van rajzolva.
Ez mondjuk 4 éve volt legalább amikor a 2060 kb egész jó alsó közép kártya volt.
Lehet kölcsön kérem majd úgyis az számít, a mi gépünkön mit mutat. Nyilván egy quest 2 regi technika már de valami újat szeretnék...
-
GalaHU
őstag
válasz Bandit21 #8552 üzenetére
Ha elsőre egy órát bírtad a VR-t egy autószimben akkor kvázi immunis vagy! Én sokkal többet szenvedtem vele anno, igaz vacakabb volt a technika.
De azt jó lenne tudni hogy a szomszéd milyen vassal hajtotta, mert a motion sickness egyik alapja az fps-ingadozás. Legyen inkább stabil 45, mint ugráló 80-90…
Ha monitor eddig 75-ös volt, talán nem lesz annyira zavaró a 45 semAz empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Bandit21
addikt
Hosszú idő után tegnap ültem neki játszani kicsit. Lfm off season van, a public meg még mindig olyan amilyen.
Ami érdekes volt, hogy bekapcsolva hagytam az adrenaline monitoring overlayt.
Meglepett hogy fix 57 fps-t láttam, de mivel q utolsó pillanatban érkeztem és már jött is a verseny majd rögtön egy újabb, nem volt időm ezzel foglalkozni.
Futamok után kiléptem majd víssza és 150-180 FPS fogadott. /Az meg tul sok amúgy még ha fhd-ba megyek is csak, de minden epic viszont a fluid motion meg be volt kapcsolva ami emel valamennyit azért./
Mivel monitort szeretnék mert a 75hz sajna szemre is kevés néha, ezért foglalkoztat az FPS téma.
Eddig sose érdekelt a videokártya de tegnap észrevettem hogy van hotspot monitor is, hat láttam majd 100 fokot is.
Gyorsan kapott a kártya -5% V undervoltot, meg egy kicsit zugosabb venti profilt/6650xt/.Van tehát minden mint a búcsúba undervoltot jobb hűtés fluid motion /felbontás skalazas nincs de rá néztem arra is dob rajta már hq ban is egész sokat./
Illetve a szomszédnak van egy quest 2 vr amit valami szemtelenül olcsón oda adna.
Azzal fölösleges foglalkozni acc -hez mert olyan régi?
Ha egyszer voltam nála kipróbálni és legalább 1 órát a fejemen volt, elsőre és semmi bajom nem volt akkor a motion sickness bíztos elkerül?Ez mondjuk hipotetikus mert mert igazán jó vr-ra és azt tényleg kiszolgáló gépre nem fogok költeni, de érdekel azért.
A lényeg hogy tegnap láttam a játékban valami miatt fixalt 57 FPS -t is, 150 körülit is meg 250 fölöttit is /azt mondjuk valami performance fsr-el ronda is volt mint a fene/.
[ Szerkesztve ]
-
-
GalaHU
őstag
Ha már belső nézet! Azt vettem észre hogy verseny közben elmozdul az üléspozícióm...
No nem úgy hogy a kanyarban zötykölődöm és jobbra-balra pattog, azt kvázi természetes, hanem hogy a futam végén kiülök balra vagy 3 centit.
Ez valami bug? Vagy rosszul állítottam be valamit?
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
IntelKiller7
veterán
-
Bandit21
addikt
válasz IntelKiller7 #8543 üzenetére
Na én is így megyek kb, csak emlékeim szerint jobban középről talán?
-
Bandit21
addikt
válasz IntelKiller7 #8541 üzenetére
A belső, nem sisak, és nem kormányos nézetet lehet jól el tolni vagy a hood-ot hátra?
-
IntelKiller7
veterán
Nem tudom, hogy a belso nezetben mennyire tudod kozepre huzni a kamerat. En csak hatrebb toltam meg feljebb emeltem.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bandit21
addikt
A kettő közti kompromisszum a hood nézet amit játék közben tudsz állítani.
Én gyakorlatilag annyira hátra toltam hogy kb olyan mintha a visszapillantó tükör körül néznék ki.
Hátsó nézet jól néz ki de sim-ben gyors nem leszel úgy.
Hidd el megér pár hetet atszokni főleg most hogy új az acc is.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
42861
senior tag
válasz IntelKiller7 #8538 üzenetére
Életképtelen vagyok belső nézetben. Tolatva jobb időt megyek külső nézetben, mint belsőben előre. Amióta vannak belső nézetek autós játékokban, azóta nem tudom megszokni, hogy jobb vagy balszélen vagyok az autóban, egyszerűen ebben a nézetben csak esek-kelek faltól-falig. Egyetlen autóban megy úgyahogy, az a Mclaren F1. Mert ez középüléses.
Remélem valakinek lesz tippje erre a kamerára. Sima Assetto-ban megoldható, itt még sajna nem találtam opciót.
-
IntelKiller7
veterán
Engedd el a Forzas hatso kamerat. A belso nezetet eroltest. van ott is ami koveti a mozast meg olyan ami fix. En a fixet hasznalom.
Ha nem csak korozgetni szeretnel, hanem idore menni, igy leszel a leggyorsabb.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
42861
senior tag
Sziasztok. Hétfőn hirtelen felindulásból megvettem steamen akcióban az alapjátékot. A youtube algoritmus állandóan dobálta fel a gameplayeket, aztán csak befűzött. Pár óra körözgetés után nagyon tetszik, van rá esély, hogy hosszútávú lesz a kapcsolat.
Forza Motorsporton nevelkedett kis testem viszont nagyon hiányol valamit. Mivel PC, így feltételezem, hogy van rá valami letölthető mod, vagy beállítás, amit még nem találtam meg. 99.9%-ban külső nézetben megyek, és nagyon zavaró ez a feszesen rögzített követő kamera, hogy az autó minden rezdülésével együtt rezdül a kamera is. Nincs valami lehetőség, hogy a Forzához hasonlóan "elengedje" az autót? Ilyesmire gondolok, mint ebben a videóban: [link]
Köszi a segítséget. -
zsozsa74
őstag
válasz adrian360 #8533 üzenetére
Simán lehet. Amúgy ezekben a szimekben lehetne valami szűrő, hogy szerveren be lehessen állítani, hogy csak kormányosok vehetnek részt egy adott versenyen. Billentyűzettel, meg kontrollerrel játszanak szépen egymással. Tudom vannak azzal is ufók, de akkor is...
Automobilista 2 - www.lowfuelmotorsport.com - Steam: zsozsa74
-
Bandit21
addikt
Ha már itt tobzódunk.
Megy ám a Biker féle ph szerver.Nincs kedvetek néha ott körözgetni?
Ha valami történés van, írtok 5-6 fő, de amikor kiírom, hogy este köröznék, nem jön senki...
-
adrian360
őstag
válasz szabadosjani #8532 üzenetére
én kinézem belőle, hogy simán csak kontrollerrel tolja
-
szabadosjani
kezdő
Atyaúristen bakker. Az ilyen mi a francnak indul el egyáltalán? Egyenesben lemegy a fűre és falhoz csapja tehát még egyenesben sem tudja tartani az autót? Az ilyet tuti nem engedném indulni a következő ilyen futamon, remélem legalább Pénzes elbeszélgetett vele, lebaszta vagy valami, hát ilyen még nem nagyon láttam megmondom őszintén, szégyen És gondoljatok bele aki mondjuk sokat készült a futamra és egy ilyen világtalan kigolyózza a versenyből.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
AC EVO bejelentő trailer (szept 30 14:00): [link]
Most nézem Steam en már nem nyár van hanem 2024 csak simán[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Hát nem tudom ezen segít-e a 60-as SA limit. Publicon sokszor a 80 se tud. Sok ráadásul az amúgy közepesen gyors, de nem konstans és agresszív pilóta is.
Amit ez a Nissan művel az meg végképp a szomorú vicc kategória. Semmi gond ha lassú, de így kereszbe mások előtt baleset után. Ez nettó baromság.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Géjza
őstag
válasz Bandit21 #8524 üzenetére
Inkább kocc volt csak, én sem pörögtem ki, ő sem, szóval mentünk probléma nélkül tovább.
Időmérőn 17.0 volt a P1 (17.25-öt mentem ha jól rémlik). Versenyen kiállás előtt 18.5-20 közötti köridők voltak a sok előzés miatt. Kerékcsere után 18.0-as körök mentek stabilan (legjobb köröm 17.9 volt versenyen).
Az első 7 versenyző jó tempót ment. Csak mi Ádámmal 40-45s hátránnyal értünk be, amíg átvágtuk magunkat a mezőnyön (40 autó), azzal rengeteg idő elment.
Rajt után:
Itt meg a nissanos delikvens tevékenysége: [link]
Ilyen pilótákat kellene kiszűrni. Elvileg Ádám szigorítja a részvételt (talán minimum 60SA kell, de szerintem ez kevés lesz).
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Ez szép! Akkor bejött, hogy hátulról Vele mehettel végig.
Aston eset nem olyan para persze ciki kiütni a főszereplőt de az alapján amit írtál verseny szitu volt. Az Aston gondolom sokkal hamarább fékezett mint Ti, Te meg épp később meg ahhoz képest is.
Milyen köröket mentetek? Nekem a 2:18 már művészet, RobbyJR amíg járt velünk Biker szerverre, simán ment 2;16 ot ami nekem már bőven ufo kategória.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Géjza
őstag
válasz Bandit21 #8521 üzenetére
Elég sokan jöttünk össze, 40 körüli létszámmal. Személy szerint last to first-öztem Ádámmal együtt. Kvalin Ádám amúgy 2. lett volna, én 5. Első 5 között volt 2.5 tized, volt jópár gyors emberke is. Meg nagyon lassúak is, kb mintha multiclass lett volna.
DSQ-ztam időmérő végén, hátulról indulva vágtunk neki. Rajt nagyon tiszta volt, mindenki óvatos volt. Első etapba nem nagyon lehetett tempót menni a lassúbb versenyzők előzgetése miatt.
Ádámmal volt egy afférunk. Másik versenyző miatt el kellett vennem gyors szakaszon a gázt, Ádám rámesett. Célegyensre fordulva alám tudott vágni, de egymás melllett mentünk T1 felé. Elöttünk egy aston volt. Próbáltam minél később fékezni belső íven Ádám miatt, de annyira közel kerültem az astonhoz, hogy féltem telibeverem hátulról, így kifelé elrántottam, ahol Ádám jött. Kocc, én mentem bukótérbe, Ádám szerencsére nem forgott ki, tovább tudott menni és az aston is megmenekült. Így került elém.
Kerékcserék után jó tempót tudtunk már menni, Ádám mögött mentem végig pár másodperce. Lekörözöttekkel azért nem volt egyszerű, sokszor okoztak kalamajkát vagy kellett keményen belenyúlni, hogy ne legyen baj.
Utolsó körben pár kanyarral a vége előtt jöttem fel 6.-nak (ez izgi volt), Ádám mögött kb 4s-kel futottam be végül.
Jó, mozgalmas, munkás verseny volt.
-
Géjza
őstag
válasz szabadosjani #8520 üzenetére
Jaja. volt 1-2 hajmeresztő dolog. Előírnám, hogy csak az indulhasson, aki minimum 20 kört ment a tesztszerveren és ne a versenyen tanulgassa a pályát meg ismerkedjen az autóval, hiába fun verseny.
1-2 ember össze-vissza bóklászott, az egyik valszeg cseten írt, miközben a hosszú egyenesben egyik oldalról a másikra vágódott, majd megpördült és kiütött egy másik versenyzőt.
-
Bandit21
addikt
Sajna lemaradtam, irtok beszámolót?
-
szabadosjani
kezdő
Néztem élőben a tegnapi versenyeteket... Basszus volt egy srác aki szerintem full kezdő volt, folyamatosan útakadály volt mindenkinek. Én értem, hogy nézői verseny meg tök jó, hogy 40 fő volt megint, de Ádám kiszűrhetné valahogy azért ezeket, vagy kellene valami minimális követelmény, közveszélyes volt az az úriember, kék zászlót se nézte egyáltalán. Amúgy ezt leszámítva fasza kis verseny volt.
-
Géjza
őstag
Esti Spa körözgetésre Pénzes Ádámhoz jön valaki még?
-
PapírVilla
tag
Érdekes eszmefuttatás a csalásról.
[link] -
Géjza
őstag
válasz szabadosjani #8512 üzenetére
Köszi, győzelem nem annyira izgat, versenyzés inkább, főleg ilyen fun versenyen.
-
szabadosjani
kezdő
-
Géjza
őstag
válasz szabadosjani #8507 üzenetére
Qrvajó volt, első 3-ban jó csaták mentek (boxkiállás előtt az első kettő gyilkollta egymást, kiállás után helyet cseréltek és aztán levadásztam a másodikat a 2. etapban) , kb 4s-en belül futottunk be. Szoros volt. Ádám 4.-re jött be, de nagy lemaradással (uccsó helyről indulva ügye). Legközelebb lehet én is last to first-özök majd.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Én mennék, de hát nincs PC-konzol közt crossplay.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
szabadosjani
kezdő
Sajnos későn értem haza, így lemaradtam a futamról, de néztem a közvetítést, basszus jó sokan voltatok!
Nagyon izgalmas lehetett, sajnálom hogy nem tudtam indulni.
Remélem szervez még Ádám hasonlókat a jövőben -
Géjza
őstag
válasz szabadosjani #8490 üzenetére
Nah, ki volt rajta rajtam kívül?
-
Lacko66
tag
válasz Bandit21 #8501 üzenetére
Fene tudja. Az LFM-en, az AOR-on van hotlap ranglista, ott meg lehet nézni a legjobb köridőket pályánként, konzolos ranglistáról nem tudok, hogy össze lehetne hasonlítani.
De amúgy az se mindegy, hogy 1-körös időket nézünk vagy versenytempót.
Amit tudok, hogy pár napja került be hozzánk egy Xbox-os srác, neki Spa-ban 2.16:600 a legjobb köre amivel LFM-en top200-ban lenne, ez nem rossz idő.Szóni kell a Boothby-nak, hogy 1 hónapig konzolozzon amíg megszokja, utána hotlapozzon egyet és összehasonlítjuk az időket.
Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Mitrogabesz
kezdő
Sziasztok. Szerintetek az mitől lehet hogy eltünt a menűből a kamera beállítási lehetőségei? Már újratelepítettem stb de semmi. (xbox series x)
Azelőtt egy replayt néztem és közben váltogattam a kamera nézeteket. És úgy léptem ki belőle hogy a kormány nem volt látható. Akartam egy quick racet menni egy másik autóval és eltünt kamera nézet beállítása...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest