Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz RobbyJr #6298 üzenetére
Én vagyok azon kevesek egyike aki hood nézetben megy
Nem szeretem a cockpit nézetet mert a képernyő also fele a műszerfal
Hood ban "csak " az alsó negyede harmadaAmúgy a kormány nélküli cockpit lenne jó valóban
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
RobbyJr
őstag
Beállítás kérdése, de én még senkit nem láttam eddig YT-n sisak nézetben játszani. Eleve túl magasan van.
A cockpittel együtt kell a monitort úgy összehangolni, mint ha egy autóban ülnél.
Műszerfalas nézetben tudom ezt elérni, főleg esti futamon sötét szobában, mint ha ott lennékNincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
mmdms
addikt
válasz RobbyJr #6296 üzenetére
amivel a legrealisztikusabb.
Pont ezert alltam at a sisaknezetre. Szerintem tok mas lehet a vfov es a hfov aranya a sisaknezetben mint a tobbiben, es jobban is tetszik ugy. Minden kocsi mintha nyomin szuk lenne a tobbibe.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
RobbyJr
őstag
válasz Bandit21 #6292 üzenetére
Lfm nem rossz valóban, public szerveren meg érdemes hátulról indulni, aztán onnan szépen feljönni.
3/3 versenyen első helyre kvaliztam magam publicon, és meglepő módon nem szálltak belém az első kanyarban De nagyon kell nézni a radart meg a tükröt ilyenkorNincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
zsalesz
tag
-
tome0001
senior tag
válasz RobbyJr #6287 üzenetére
Láttam én is, habár nem gondolnám, hogy egy "leváltandó" játékra kiadnák (és tennének bele bármennyi fejlesztési időt), én azt gondolom hogy hogy AC2-re fogják csak kiadni - mint azt már be is jelentették.
Az egy kicsit csalóka, hogy Jardier abból a kis részletből bármilyen következtetést levonni [link] -
RobbyJr
őstag
válasz Bandit21 #6286 üzenetére
Ezért kell fel tornászni az SA-t 99-re, aztán SA 90-es szerveren csapatni.
Jardier tegnapi videójában mondta, hogy elvileg az ACC készíti a Nordschleife pályát. Az mondjuk tényleg menő lenne, ha kiadnák.
AC2-ben meg remélem lesz több pálya, illetve safety car.
[ Szerkesztve ]
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
mmdms
addikt
Track Junkies public server, 25 perces monza futamok, brutaleros mezony, gyors es korrekt ellenfelek. Qrvajo itt gurulni.
47:880-al 14. lettem qualin.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
RobbyJr
őstag
válasz JulesTS #6274 üzenetére
Nem lett volna egyszerűbb az Atesz cockpitre egy monitort állványt tenni? Nekem is úgy van, így megszabadultam az íróasztaltól.
Nekem jelenleg ilyen:
Kap még a rig egy V3-as pedált szerintem, meg autó ülést, aztán kész.
[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
őstag
válasz zsalesz #6270 üzenetére
Nekem régi problémám a messze lévő monitor. Kb. 1m mély az asztal amnek a közepén szoktam használni a monitort egy 10cm magas állványon. Ha szimulátorozok, akkor az asztal alá betolom az Atesz állványt úgy, hogy a DD1 hátulja és az asztal széle között 1cm marad, a monitort meg az asztal széléiga amíg lehet kitolom, így a perectől kb. 50cm-re van a monitor. Ideális az lenne haközvetlenül a műszereim fölött lenne a monitor. Nézegettem monitor karokat, de a faltól, vagy az asztal hátsó részétől legalább 1.3m-re kinyúló monitor kar kellene (ilyet meg nem nagyon találtam). Szerencsére biker adott egy ötletet, hogy ha az asztal közepét megfúrom és onnan indítom a kart, akkor rövidebb is elég. Meg is rendeltem egy 60cm-re kihúzhatót. Nemsokára FOV-ot növelek!
-
RobbyJr
őstag
válasz zsalesz #6272 üzenetére
Annyi az ajánlott ehhez a játékhoz, ha a FOV kalkulátort használod, csak én elsőre túl közelinek éreztem, de még állítok rajta hogy a legjobb legyen. Valóban sokkal jobb, komfortosabb a vezetés, mint ha tényleg egy autóban ülnél, realisztikusabb.
Most már értem, hogy miért vannak így a sim rigek beállítva.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
válasz Bandit21 #6267 üzenetére
Misanoba mentem a Lamboval, meg Doningtonban mentem AI ellen esőben, szokni az útviszonyokat
Illetve változtattam az ülés pozíción, monitort közelebb raktam a kormányhoz, plusz a FOV-ot is beállítottam rendesen a monitor távolságához, és így most nagyon patent lett minden. Jobb köridőket tudok menni, jobban érzem az autót is.[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
-
Bandit21
addikt
Az új lfm súlyrendszer alapján a Ferrari 296 +9 kg -val kell menjen.
Ha erre sima single player practicebe készülni akarok kb ok ha mindig +9 l benzint viszek magammal?Lfm prac szerveren vajon hozzá adja a +9 kg -ot vagy csak verseny közbe?
Tudom 9 kg semmi se azért sok pályán csak +3 kor benzin. 1-2 tized biztos van.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
JulesTS
őstag
válasz mert_csokis #6259 üzenetére
Ez szimulátor, kormányos irányításra lett fejlesztve. A billentyűzetes vezérlés kb csak azért van benne, hogyha egy HUD-ot, vagy simhub valamelyik funkcióját szeretnéd tesztelni, akkor ne kelljen elővenni a kormányt. Még kontrollerrel is nehéz irányítani. Ha szimulátort szeretnél irányítani kormány nélkül, akkor a Raceroom egér kormányzását próbáld ki. Billentyűzettel meg az arcade játékok használhatók, pl. Forza, NFS
-
RobbyJr
őstag
Az Assetto Corsa játékok nem billentyűzetre lettek írva, nekem még Joyal is szenvedős volt mikor ki próbáltam.
Maximális szöget tudsz állítani benne, ott van a control menüben.
Én ajánlom, hogy egy nagyon olcsó kormánnyal próbáld ki, meglátod milyen élvezetes lesz a billentyűzethez képestNincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
adrian360
őstag
ezt a játékot nem arra találták ki, hogy billentyűzettel játszd. ennyi
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem meg a játékot, és az első amit észrevettem belső nézetben, hogy alapból borzasztó gyorsan rángatja a kormányt ide-oda a pilóta.
A sima AC-ban be lehetett állítani az elforgatás maximális szögét, de itt nem találom.
Ez így elég illúzió romboló. Be tudom ezt állítani valahol?
A másik amit észrevettem a sima AC-hoz képest, hogy az autó irányváltási fizikája is változott negatív irányban.
Mivel szinte csak külső nézettel játszom, ez elég szembeötlő. Minden egyes bal vagy jobb iránybillentyű lenyomásra (igen, billentyűzettel játszom), idegesen, darabosan reagál a kaszni. Azért ez egy ilyen jellegű játéknál elég ciki.
A sima AC-ban ez szintén nagyon finoman volt megoldva. Nem volt ilyen darabos.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
RobbyJr
őstag
Köszi srácok!
Nem húztam fel magam rajta, nem az a típus vagyok, de a gyerek azt hitte, hogy ez egy NFS játék vagy nem tudom...
SA 80-as szerveren voltam, azt hittem itt tudnak szépen versenyezni, kvalin mindenkit vertem nagy fölénnyel, erre első körbe úgy belém szált ez a csávó...
Valószínűleg maradok csak az LFM szerveren.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
biker
nagyúr
válasz RobbyJr #6253 üzenetére
"Verseny alatt amúgy miért nem lehet írni?"
Mert ez a szabály. Pont.
Amúgy is idegesítő, mikor elkezdenek chaten műsorozniElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Bandit21
addikt
válasz RobbyJr #6253 üzenetére
Féktávon ha jon egy üzenet vagy épp a radar helyett félre nézel gond lehet belőle.
Aki hulye azon nem segít ha azonnal tükröt tartasz elé, sőt később se.
Más meg lehet épp harcol a pályán és az uzi miatt megy falba akkor meg Rád lesz mérges.
Rúgj bele a macskába ilyenkor. Vagy 10 fekvő/ ki nem mondott káromkodás.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
RobbyJr
őstag
-
RobbyJr
őstag
Játékban a chat funkció csak akkor működik, ha boxban vagy?
Pályán nem lehet valahogy elő hozni?Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
IntelKiller7
veterán
Nem. Full gyári. Most leszedtem PC-re a Ghub-ot, ott, ha csak simán rányomok a pedálra, akkor negyedig megy fel a csúszka. És, ha kb teljes testtel feszülök neki a féknek, akkor tudom 100%-ra feltornászni.
Az mi?
Azt hiszem hetvegen repul belole az a gumi.[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
adrian360
őstag
válasz IntelKiller7 #6243 üzenetére
ezért nem kell xboxon játszani, mert semmi setupolási lehetőséged sincs. ezért is szokták a logitech fékpedálból kivenni gumikockát, és akkor végig tudod nyomni.
-
mmdms
addikt
válasz IntelKiller7 #6243 üzenetére
Atalakitott pedal? Ilyet meg nem hallottam h a g29 feke kemeny lenne.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok.
A pedálokat hol tudom átállítani? Néztem a menüben, meg a YouTubeon, de nagyon nem találtam semmit rá.
Xboxhoz vettem egy G920-at tegnap, de annyira kemény a fékpedál, hogy csak negyedik tudom benyomni, és már ígyis eltolom magamtól.Szerintem rövid időn belül beszerzek egy standet, vagy egy playseat-et, mert ez így nem lesz jó, addig kellene ideiglenesen a féket átrakni a kuplungra.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
RobbyJr
őstag
Offline-ba szoktam gyakorolni, meg szokom az autókat még, mert online nem akarok senkit kiütni. Van 1-2 pálya ahol kell még pár kör.
Én 100/100-on szoktam játszani.
Tegnap 34. helyről mentem 20 perces futamot Zolderban, és lazán az első helyre jöttem.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
mmdms
addikt
válasz RobbyJr #6239 üzenetére
Igazabol egyaltalan nem versenyzek offline, nem tudom te hol gurulsz de engem publikon gondolkodas nelkul leloknek a f***ba. Ams2 ai nagyon jo, na az tetszett.ezt se mondanam egyaltalan rossznak, de mindegyik mindig ugyanott lassabb, es monoton mindig tokugyanott elozni. 93-as agresszioig eleg korrektek amugy.
-
RobbyJr
őstag
AI ellen vigyázni kell, mert az képes neked menni, hiába látod a radaron, hogy melletted van, vagy mögötted, és úgy kormányozol hogy elkerüld a balesetet, egyszerűen neked megy. Máshogy veszek egy féktávot a Laguna pályán, és az AI állandóan belém jött hátulról, ha 0.2-0.3 secre volt tőlem.
Mindezt 100-as erősségen, ahol elvárná az ember hogy normálisan vezessenek.
-
Bandit21
addikt
8 eves fiam Ets2 ms Flight és Rome tw2 + city skylines + beamng drive
14 éves fiam minden ami sim + Battlefield V + ms Flight
12 éves lányom SW battlefront 2 (mindenkit lenyom szédületes)
A 2 kicsi még nem játszik.
Én meg ... acc és a többi
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz JulesTS #6227 üzenetére
Na tobbszor is megneztem par videot, asszem maradok az angolnal, sztem sokkal gyorsabban ledaralja az infot angolul a mernok, es hat kovezzetek meg van h nemtom eldonteni se a tukorbol se ebbol a radarbol h belog-e meg a mogottem jovo orra a hatsom melle vagy mar behuzhatom a kocsit, es ilyenkor ha a mernok mondja h szabad akkor azonnal huzom is. Itt lehet hatrany lenne a magyar.
-
mmdms
addikt
válasz Bandit21 #6229 üzenetére
Sztem ha ezt magvenned a vga fejlesztest eltolhatod sokkal kesobbre, ez dob annyit h acc miatt nem is feltetlen szukseges erosebb vga, ha megfelelnek a mostani grafikai beallitasok. Mas kerdes h te vagy a gyerkocok jatszanak-e mason, de gondolom igen, eleg nagy csalad tuti h valaki neha lovoldozne is.
-
JulesTS
őstag
válasz András12345 #6215 üzenetére
Inkább azt kellene...
-
GalaHU
őstag
-
tome0001
senior tag
Itt a jelenlegi processzorok rangsora az ACC alatt (full HD felbontáson): [link]
-
mmdms
addikt
válasz tome0001 #6214 üzenetére
Minden szimulacio ami sok, (es ami talan meg fontosabb) egymasra epulo valtozokkal dolgozik az profitalni fog a nagy cache meretbol, lenyegesen kevesebbszer kell a fizikat szamolo dolgokert a ramhoz nyulni, igy a droppok is kb megszunnek. Szerintem ac2 ha nem sikerul megoldaniuk a sokszalasitast (ez accnel marharosszul skalazodik) akkor mindenkepp ez lesz, mint accbe, sokat fog dobni egy 3d proci. De ne igy legyen.
-
Bandit21
addikt
válasz tome0001 #6213 üzenetére
Köszi nezem!
Fura dologba futottam, anno 4 éve az MSI armour oc-t vettem epp mert ajánlott volt idle passzív és +1000 MHz van a ramokban.
Most amikor felmerült hogy eladnam volt aki azt írta hogy nem keresett modell...regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz András12345 #6215 üzenetére
Játszana csak kb úgy vettem észre hogy van egy kb 10% ár előny amd vonalon kb azonos teljesítményre hozva őket.
Magyarul a 3060 lassabb a 3060Ti meg drága.De szívesen hallgatok bármilyen tanácsot.
-
tome0001
senior tag
válasz Bandit21 #6212 üzenetére
Videókaris topicban javaslom, hogy olvass utána melyikek az ajánlott modellek a 6700-ból, mert típus és típus között óriási különbségek vanak (főként hűtésben). Emiatt az áruk is eltérő.
Az a "bajom" a 6700-al, hogy annyira nem egy keresett típus, így kb soha nem fogod tudni eladni a későbbiakben. Nekem 6700 XT-m volt, és még csak nem is tutam hogy van belőle sima, XT nélküli verzió
egy gold 500-as táp elég a 6700-nak szerintem, nekem egy Seasonic 550W gold simán vitte...
[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
válasz Bandit21 #6210 üzenetére
Ja, hát akkor ti nagy család vagytok
Ha minőségi 500W-os tápod van, akkor el kell hogy vigye, TDP-je 230W, ajánlott 550W, de ha alulfeszeled, lazán 200 alatt vagy.
Nekem 6900XT-m 230W-ot eszik max terhelésen, ha gyárin hagynám, akkor 320-330-ba is felszalad, és nagyon minimális csak a teljesítmény romlás, szóval sokat ér ha lejjebb veszed a feszültséget.Használt piacot annyira nem mozgatja meg a BF, inkább az új termékek árát.
-
Bandit21
addikt
válasz RobbyJr #6209 üzenetére
Nem az van hogy nincs rá csak nálunk egy kicsit eltér az átlagostól a családmodell mert 5 gyerkőc van, jövőre meg hazfelujitas és idén már a Fanatec+ minden álmom megvalósult.
És valójában full hdbe még mindig hotlap 120-150 tömegbe 70-90 FPS megvan -nyilvan nem ultra mellett.
Tehát gyakorlatilag fölösleges.
De a 1660ti 4 éves és még épp kapok 35-40 et érte amivel egy újabb kártya fájdalommentes közelségbe /30-60 plusz/ kerül.
EgyKét dolgot kérdezek meg.Az 500 w viszi e a 6700 xt--t?
Két hónappal black friday előtt nem hülyeség e bármit venni?
Vagy amit azon nyerek bukok a 1660ti-n?
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
válasz JulesTS #6207 üzenetére
70-80 közt lenne 1/2 év garis 6600xt
95 körül lenne új 6650 xt
95 lenne a 3 hónapos még majd 3 év garis 6700 nem xt
110-120 körül megy a garis 6700xt
7600 újonnan 120 tol
Elvesztem...
Úgy volt hogy r5 3600 és 6600xt
Mindez lett volna beszámítással 20+35 Tehát 55 ezer.Most ott tartok hogy r5 5600x és valami videó kártya 80-100 körül.
Beszamitassal ez 40+40-60
55 ezer helyett 80-110
De ha azt nézem hogy 4 évre veszem kb megint és évi 13 ezer a különbség.
Nem havi 1000 hanem havi 2000 Ft lesz 4 évig hogy jobb gépem lett sokkal.
Nem dohányzom de 2 doboz cigi, vagy egy bármi jelentéktelen dolog ara havonta
Inkább az ár érték arány zavar.
Felfelé a lépcsők kb úgy néznek ki, hogy mindig kb 5% al kevesebb teljesítmény jár adott egység pénzért.
Pl 6600 xt vs 6700
Drágább 18%-al a 6700 de csak 12% al gyorsabb.Közbe lehet nem látom a fától az erdőt.
Egy fsp hyper 500 tapom van.A 6700 meg talán de egy 6700xt már nem fut el valószínűleg a 2600 helyett 5600 X el a 2 SSD 2 hdd és a 4x8 gb RAM mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
válasz András12345 #6203 üzenetére
Bizony. A csóró változat
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Üdv, gépfejlesztés:
Úgy tűnik sikerül szerezzek egy 6700 NON Xt-t. 10 GB, 3 hó híján van rá 3 év alza gari és 95 lenne.
Eddig garis 6600xt-ket vadásztam, de ha volt is, 80 körül és általában 1 év garival. Ez a 6700 már jobb talán mert nem 8 hanem 10 gb, így ha monitor fejlesztés jönne talán azt is elbírja.Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest