Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArtMooney
tag
Ha játékon belül piszkáljátok a kormány beállításokat, akkor hajlamos elállítgatni ezt-azt. Nálam például ha változtatok a gain-en, akkor az assists-nál kikapcsolja az automatic throttle blip-et. (dfgt) Szóval érdemes ránézni a segítségekre, ha változtattok a kormány beállításokon.
-
HollyBoni
veterán
Mondjuk nekem alapból a játék nem 150 fps-el fut vsync nélkül hanem pont a 60-at nyaldossa.
-
Nem arról van szó, hogy nem hiszek Nektek, vagy a fanoknak, biztosan zsír a cucc, magáról az elvről van szó. Megpróbáltam az alternatív forrásokat, tele trójaival mindenhol. GTR után szeretnék valami hasonlóan élvezetest, és arra, hogy ezt megítéljem, ideális lenne a demo (vagy Steam-en egy free hétvége), és nem utolsó sorban az is biztosan kiderülne, hogy a gépem elbírja-e. Értem én, hogy Early Acces, de ha már pénzt mernek kérni érte, jól jönne egy teszt lehetőség.
-
Attila2003
tag
Köszönöm kioktató válaszod, de az angol tudásomhoz semmi közöd. Én franciát meg oroszt tanultam annak idején, úgyhogy angolhoz sajnos csak annyit értek amit felvettem szorgalomból. Ha jól tudom a fórum azért van hogy kérdezzen aki valamit meg akar tudni, és amihez nem ért, nem azért van hogy kioktassák!
-
tikshow
addikt
Dreampackbe lesz.
Én előbb egy jó multit várnék tőle utána jöhet felőlem olyan tartalom ami belefér, de már igazán csinálhatnának új pályákat, mert ez így elég gyér kezd lenni, hogy semmi hír ezekről, csak új autókról, de pálya amin versenyezni is lehetne az alig alig van. Értem én, hogy Nordschleife, ami fun és tök jó, viszont nem való versenyezni.
-
m0h0senator
őstag
Igen ez biztos, csak a kérdés az lesz, hogy a fizikai motor +ffb hogy fogja lereagálni a modderek által készített pályákat. PL ott a joux plane ami egész jó de valahogy érezni h közel sincs a lézer szkennelt pályák finom kis út hibáihoz. Félre ne érts jó az a pálya és nehéz
csak nem tudom nekem valahogy olyan mintha egy sík lap lenne az aszfaltos rész ahol persze vannak szint eltérések de ennyi.
viszont ez a huayra egy dagadt disznó. Iszonyatosan érzékeny a nagy sebességre. tipikus autópálya takarító másra nem jó...
-
Revolit
senior tag
Nem engedem el a kormányt szó szerint
Hagyom csúszni a kezeim között, hogy visszatérjen középre. Ettől még bármikor rá tudok markolni, és elrántani bármelyik irányba. Ugyanezt csinálom a való életben is néha, bár ott inkább "követem" a kezemmel a kormány mozgását, és rásegítek kicsit vagy visszafogom, attól függ jó-e az ív... Bah, ezt így szóban nehéz elmondani, főleg hogy igazából így most nem is tudom pontosan mit csinálok
Igazából mindig adja magát... na de nem is ez a lényeg. Hanem hogy youtube videón meg láttam egy srácot DFGT-vel driftelgetni, és ott demózta, hogy mindig visszaáll neki középre. Azért gondoltam, hogy nálam van a hiba.
-
Revolit
senior tag
"Az a játék ffb-je
, a motor rezgését hivatott szimulálni."
Ja, oké, az én kis 1.6 benzinesem a valóságban nem rezegteti a kormányt. Lehet ezekben nagyobb motor van?
Amúgy akkor is inkább idegesítőAz elengedett kormány meg azért gáz, mert ha hajtűt veszek, és engedem hogy magától középre visszacsússzon, nem középre csúszik vissza, hanem kicsit túlcsúszik, ezért befelé rántja egy kicsit (néha nme is kicsit) az autót, pont kigyorsításkor, leterelve ezzel az ideális íven, és gázt is el kell venni.
És mindenhol azt olvastam, a centering akármi erőt kapcsoljuk ki DFGT settingsben. De lehet kipróbálom mi van ha bekapcsolom.
És off topikba raktam...
Este megnézem más játékba jelentkezik-e ez a hiba, korábbi DFGT-mel nem jelentkezett ilyen, de ezt most vettem használtan. -
Joshi
titán
A 290-es topikban segítettek nekem is, fontos hogy azt is be kell állítani hogy melyik billentyűzettel akarod ki/bekapcsolni. Utóbbi beállítás a On-Screen Display fülön van.
Még teszt alatt van a konfigom, pl azt is meg akarom nézni hogy a proci és a rendszer memória milyen kihasználtság alatt vannak. Egyenlőre 8GB memória van a gépben és a proci is csak i5-4670k@4,2Ghz-en. AI mérés még nem volt majd a héten sort kerítek rá. -
Joshi
titán
-
cselt
senior tag
Nem hiszem, hogy a cars nagyon ellenfele lenne az AC-nek. A cars inkább az átlag játékosokat akarja szerintem megfogni, míg az AC inkább a szimulátorosok felé kacsintgat. Cars baromi jól néz ki, pont pár napja néztem róla videót, beszarás, de ahogy hallottam meg régebben próbálgattam a fizikája azért nem nagyon nevezhető szimulátorosnak. Nincs is ezzel baj, megfér ez a két cím egymás mellett.
-
Meglepődnék, ha a PCARS-nak bármilyen hatása lenne az AC eladásokra, illetve a hardcore rajongótáborra, bármikor is jelenjen meg a végleges verzió a két játékból (azt leszámítva, hogy lesz, aki mindkettőt megveszi és használja, de az megjelenéstől független). Na meg PCARS-ban már rég óta van multi.
-
neilszab
őstag
Hát még ha tervez is, akkor arra biztos hogy nagyon sokat kell majd várni. Egyrészt nem ismert még a modderek számára az engine, azt tisztességesen kitanulni nem lesz kis meló, pláne úgy, hogy az F1RFT eddig kizárólag csak ISI engine-en jelent meg. Másrészt van 3 db gyári historic F1 az AC-ban, valamint 2 modern formaautó is, sztem ezzel a játékosok is bőven el lesznek 1 évig, amíg tisztességesen kihatják is kiismerik ezeket az autókat.
(sokan fanyalognak, hogy jaj csak 37 autó lesz az AC-ban... hát nem tudom, a GT Legends-ben sincs sokkal több, de 7 év nem volt nekem elég rá, hogy mindegyiket tökéletesen kihajtsam és kiismerjem
)
Egyébként a madarak azt csiripelik, hogy a Ferrarival való szoros kapcsolatnak hála, lehet érkezik majd vmilyek pár éves Ferrari F1 gép is, és ha az meglesz, nem hiszem hogy annál bárki jobbat tud majd csinálni.
(Max a festéseket, meg a 3D modelleket cserélgetik majd a modderek, de az nekem személy szerint meg tök mindegy, hogy néz ki... nem fogom magam tőle jobban érezni magam, ha vki átpingálja az aktuális festésre, a fizikához inkább meg ne nyúljanak...jobb egy pár éves hiteles, mint egy fals idei)
-
stickermajom
addikt
Milyen beállítások mellett milyen konfiggal nincs szaggatás?
Amúgy hivatalos fórumon is van szó kisebb-nagyobb fagyásokról. Van akinek csak mikrolagként, van akinek több másodperces fagyásként jelentkezik. Volt, akinek megoldódott egy kis .ini fájl módosítással, hogy alacsonyabb legyen az FF rate (kormánnyal kapcsolatos), de volt akinek maradt a gond.
-
stickermajom
addikt
Mint látod kétszer számolva is 100 FPS-t kapok, szóval itt nem ezzel van a gond. Másrészt 8GB RAM kb. 50-60%-át használja a játék a Windows-zal együtt, szóval itt sincs probléma és a háttérben biztosan nem matat semmit a Win (főleg, hogy az SSD-n, míg az AC egy 100%-os kondíciójú 5 hónapos winchesteren van). Illetve, a beállítás változtatásával ez a laggolgatás megszűnik, szóval egészen biztosan valami játékbeli dolog lesz. A korai verzió miatt szerintem valamit felzabál az egyik beállítás, amit nem kéne neki.
-
-
KaraDani
addikt
A help menüt hívd elő az appok közül az írja mindet. Amúgy abs: ctrl+a, tc: ctrl+c.
Ha pro modra állítod, ebből látod is melyik autóban mi van, mert csak azt tudod kapcsolni majd.
Én is load celles pedállal nyomom, és ezeknél én is használok ABS-t, TC-t meg autója válogatja, azt általában nem.iRacingben is ugyanígy van, ott is a GT mclarenbe beépített abs meg tc van, 10+ állású beállítási lehetőséggel, mert az életben is úgy versenyeznek vele.
Egyszerűen ez így élethű, és én nagyon örülök, hogy mind AC, mind iR figyel ezekre a dolgokra (rF2 meg mehet a levesbe részemről) szégyelni nem kell, hogy használja valaki
-
raczger
őstag
Én abszolút élvezem úgy is, ha be van kapcsolva az autó gyári ABS-e. Igazából az az irreális, ha azt kikapcsolod, nem nagyon tudnék hirtelen autót mondani, ahol van arra lehetőség, hogy kikapcsold a blokkolásgátlót.
Az RSR a gyári bekapcsolt segítségeket nem mutatja, így ha az autó gyári abs-e működik, attól még a játék abs segítsége nincs bekapcsolva.
-
KaraDani
addikt
Pedig igaza van, egy 458 italia pl az életben sem úgy van kitalálva, hogy te azt segítségek nélkül a lehető leggyorsabban tudd vezetni.
A segítségeket pedig itt meg kell különböztetni, vannak az autóba épített segítségek, és vannak a játék beépített segítségei. Szerintem az autóba épített nem számít segítségnek a live timingnál sem, hiszen az életben olyan az autó. Pl pro módban semmilyen játék segítséget nem kapcsolhatsz be, attól még az olyan autókban amiben van használhatsz TC-t és ABS-t.
-
Ant@
senior tag
A probléma lényege, hogy a kormány amit használok ( Logitech Formula Force EX ) fizikailag max 90 fokot fordul mindkét irányba. és ez van elosztva 900 fokra. magyarán a játékban 5ször annyit tekerek a kormányon mint valójában és hát ettől kicsit idegesen viselkedik az autó.
-
Joshi
titán
Köszi. időközben lemértem Fraps-al és az alábbi értékeket kaptam lebutított grafikával (AF 8x). A legmagasabb fps nyitott autónál volt.
2013-11-28 16:52:32 - acs
Frames: 845 - Time: 7972ms - Avg: 105.996 - Min: 105 - Max: 1082013-11-28 16:57:47 - acs
Frames: 398 - Time: 4992ms - Avg: 79.728 - Min: 93 - Max: 942013-11-28 17:05:16 - acs
Frames: 572 - Time: 6131ms - Avg: 93.296 - Min: 106 - Max: 1072013-11-28 17:11:13 - acs
Frames: 259 - Time: 3011ms - Avg: 86.018 - Min: 116 - Max: 1172013-11-28 17:24:56 - acs
Frames: 391 - Time: 3759ms - Avg: 104.017 - Min: 128 - Max: 130 -
törölt tag
nézted a listát? pfff szép
copy/paste:
Early Access 0.2- Achievement, stats fixed and updated, you can read them using SteamStatisticsReader
- Added Pagani Zonda R
- Added P4/5 Competizione Scuderia Cameron-Glickenhaus
- Added Lotus 2 Eleven
- Added Mugello Circuit
- Added Drift Track
- Added M3 E30 Step 1 upgrade
- Added M3 E92 Step 1 upgrade
- Added M3 E92 Drift upgrade
- Added Z4 35is Step 1 upgrade
- Updated M3 E30 power curve
- Updated tyre model for all cars
- Updated tyre wear for slicks tyres
- Updated Lotus 49 default setup to suit better monza 66 track
- Fixed TC not working after change of tyre compound
- Implemented non linear speedometer (BMW M3 E92)
- LOCALIZATION FILES NOW MUST BE encoded as [UTF-8 no BOM]
- acs.exe Localization now reads from INIReaderW, localization files updated
- problems related to windows user names with strange characters solved
- update showroom & showroom localization
- x360 rumble intensity multiplier
- new drift mode, it is based on score and time not laps
- sectors status in time transponder is reset after each lap
- Driver Eyes Positioner is Default app (localization added)
- Fixed replay loading with cars (wing problem)
- Fixed replay GUI (slider)
- Fixed turbo still producing boost even after fuel went zero
- Better engine coast at near minimum rpm, no need half gas to move the needle anymore
- Implemented "FF Enhancements"
- Improved AA algorithm selection
- New gamma curves for power and coast audio samples
- Reverb effect removed
- New default volumes preset
- Engine volume tweaked for all cars
- Backfire samples tweaked for all cars (that have them)
- Rumble strip, tyre rolling, tyre scrubs and wind samples tweaked
- BMW M3 e30 interior sounds improved
- BMW M3 e30 fixed missing gearshift sounds
- BMW M3 GT2 interior and exterior sounds improved
- Tatuus FA01 interior sounds improved
- KTM X-Bow interior sounds improved
- Ferrari 458 Italia overall engine pitch tweaked
- Lotus 49 interior sounds improved
- Lotus Elise SC and Scura engine and compressor volume levels tweaked
- Control presets support added in control config
- Launcher defaults to software rendering mode - option added for GPU acceleration
- Added localization for german and spanish languages
- Added extra options for control configuration of FFB, Xbox360 pads and keyboard
- Added support and UI selection for car upgrades
- Added selection for showrooms
- Added drift mode selection
- Added drift session results display
- Fix for possible crash in certain control configuration timing (device permissions revoked during control binding)
- Replay saving button will now work when returning from a session to a modal view of the session results.
- Exiting from scrollable content window will now center properly.
- Car info modal window scales for lower vertical resolution screens.
- PB grid now supports deleting entries and starts from a zoomed-out state.
- Added a zoom toggle button to the PB grid.
- Ghostcar toggling fixed.
- Warning for dual gpu users added when the launcher has been set to start with a discrete GPU.
- Stricter thread and file permission checking.
- Potential fix for flickering of modal windows in some setups.
- Potential fix for a startup deadlock situation.
- Game-related newsfeed now displays news items inside the launcher added an unread item notification. -
NIBI
csendes tag
Elképzelem: semmi!
Poti miért lengene túl?Abban is ott az ellenállás a rugó, amit ugyebár erővel kell nyomni. Lehet abba olyan rugót tenni amit én meg sem bírok moccantani (pl Tilusék cockpitjében).
Ugyanúgy nem csak az elmozdulást, hanem az erőt is érzékeled mindkettőnél.Semmi olyat nem mondok hogy bármelyik is rosszabb lenne, csak azt mondtam, hogy én nem tudtam érvényesülni a cell-el. Biztos az én agyam gázos hozzá, de potival lazán bármit megcsinálok.
Sőt az volt a gond a cell-el hogy csak erőből kellett csinálnom. Ez eddig oké is de az autóban ha ráfékezek akkor érzek mellé még G-erőt is, sőt az segít is a fékezésben. Gépen meg mozdulatlanul vagyok az ülésemben, nincs kellő/jó visszaigazolás arról, hogy mennyire kell nyomni éppen.Nem tudja ezt összehozni az agyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Last Epoch
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest