Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArtMooney
tag
válasz
sultansmith #5386 üzenetére
Igaz, hogy ez még a Nascar Racing 2003-hez készült, de a lényegen nem változtat.. nagyon jó kis írás.
-
ArtMooney
tag
válasz
Penge@Borisz #5087 üzenetére
Hát már megmondta Tirexi is, hogy ebben a játékban egyszerűen nem működik semmi normálisan [link]
Kár, pedig nagyon jó. Sokáig mentem dfgt-vel és tökéletes volt. Egyébként is érdemes végigmenni a varázslón, a pedáloknál írja, hogy mit kell csinálni, nem mondom engem is szopatott rendesen, de túl sok kombináció nincs azért. Lenyomod a pedált-megnyomod a gombot-felengeded a pedált vagy lenyomod a pedált-felengeded a pedált-lenyomod a gombot : )
-
ArtMooney
tag
-
ArtMooney
tag
-
ArtMooney
tag
Nem egyszerű a képlet valóban, mert mindenkinek más az ízlése, máshogy szokta meg.
Én sajnáltam ezekkel a kamu effektekkel nyúzni a dfgt.. g27 már finomabban lekezeli.. egy fanatec meg gondolom még jobban.
Ki kell próbálni mindenhogy, érezni, hogy milyen.. de ezt írtam is. -
ArtMooney
tag
válasz
scampolo84 #2809 üzenetére
Ingame, a gain az ffb csúszka. Tehát legfelül a gain-t beállítod 50-100 erősségüre, ahogy kényelmes. A filter alatta az ffb tüskéket szűri ki, tompítja le, érdemes lehet erősebb ffb-nél ráadni a filterre is10-20%-ot.
A többi effekt legyen nulla, dfgt-nél amúgy is a damper elég halál, szétrázza az egész szerkezetet. A kerb effekt szintén, a rázókővet szeretné éreztetni, de fogod enélkül is. A road effekt nem is lenne rossz, de tud pályaelhagyásnál olyanokat ütni, hogy inkább nem kell. Slip effekt, elvileg ha megcsúszik az autó ez érzékelteti..
Próbáld ki mindenhogy egyébként, vedd fel 50% körülire egyenként őket és nézd meg milyen. Ha tetszik és a kormány is bírja, akkor úgy is jó lehet : ) -
ArtMooney
tag
válasz
scampolo84 #2807 üzenetére
Itt Assetto-ban a kormány elfordulást állítsd majd vissza 900fokra.. a program így tudja helyesen lekezelni autónként a kormány szögeket. Nem kell soha annyit tekerned rajta, de így lesz a jó.
Driverben az overall effects strenght 100%, többi nulla, játékban végülis a gain ahogy jólesik.. ha túl könnyű sem jó, max driftre. Kinek hogy, de így az ajánlott. A road meg curbs effektek.. de főleg a curbs feleslegesen nyúzza, üti a kormányt.. ezek inkább gyengébb kormányoknál vagy controllereknél lehet érdekes.. a Gain tud mindent ami kell. De próbálgasd, menj egy kört így, aztán úgy. -
ArtMooney
tag
válasz
scampolo84 #2805 üzenetére
Szia, menni kell jó sokat, a ktm-et én is csak ajánlani tudom pálya tanuláshoz is (nincs "zavaró" koszos szélvédő előtted és jobban látsz). Türelem és autós vezetés. TC off, viszont a Stability controlt 30%-ra beállíthatod, így is mászik a feneke a gépnek, de megfogható, nem pördülsz meg olyan könnyen.. aztán majd egyre lejjebb veszed. Kormánybeállításoknál a gain-t húzd fel legalább 80%-ra, a többit húzd le nullára.
-
ArtMooney
tag
Most megveszed, onnantól a tiéd, nem kell külön fizetned semmiért... (max ha lesz hozzá valamikor a jövőben dlc pálya + autó csomag)
Jó kis közösség van, minden estére van verseny szervezve.
Nem árt hozzá egy normálisabb kormány, egy dfgt minimum, hogy érezd, élvezd az egészet. -
ArtMooney
tag
Ha játékon belül piszkáljátok a kormány beállításokat, akkor hajlamos elállítgatni ezt-azt. Nálam például ha változtatok a gain-en, akkor az assists-nál kikapcsolja az automatic throttle blip-et. (dfgt) Szóval érdemes ránézni a segítségekre, ha változtattok a kormány beállításokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest