Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomeek1
csendes tag
Természetesen biztos , hogy az assetto corsaról beszélek
Sajnos nem eredeti pedíg megszerettem vólna venni de úgy voltam vele 2 nap keresgélés után , hogy , akkor letöltöm ha már nem találtam a módját a vásárlásnak.
Európai oldalról én nem találtam meg.
Mind a két verziót a piratebayről szereztem be.
Mikor belépek írja a verzió számot bal alúl és nekem ezt a két számot mutatja.gy ezt is írtam
Viszont a lényeg , hogy sikerült megcsinálni érdekes módon most nem bekapcsolni kellet valamit hanem kikapcsolni
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket most már sokkal jobban fogom élvezni a játékot.
ja igen már tudom , hogy mi téveszthetett meg titeket.elnézést nem figyeltem oda nem 4.1 hanem 0.41 verzió a másik pedig 0.62-ennél a verziónál már tudsz ellenfelekkel is versenyezni és egy pár új menü funkciót is kap az ember.
Itt egy tegnap esti felvételem
https://www.youtube.com/watch?v=DUCTZw89cwc
Biztonságos közlekedést!
Ennek a stemaes dolognak utána is nézek..... -
tome0001
senior tag
Jut eszembe: Nektek van tippetek hogy mit fog hozni a következő update (talán multit vagy valami mást)? Ha jól tudom akkor pénteken lesz esedékes...
-
tomeek1
csendes tag
Nem mozog a kormány
Sziasztok !
Nekem lenne egy nagyon égető problémám.
Valamiért nem forog a kormány és hihetetlen módon idegesít.
Nemes egyszerűséggel van olyan kocsi amin konkrétan nincsen kormány van olyan amelyikben van viszont az irányításra nem reagál folyamatosan egy helyben áll.
2 verzió is fenn van az egyik 4.1 verzió a másik meg a 6.2.
Nagyon hálás lennék egy kis segítségért ha esetleg valaki tudná a megoldást.
Köszönöm -
gézu
őstag
-
neilszab
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1078 üzenetére
törölve..
-
Unbaised-Ben
senior tag
ha lehet hinni a facebookon található új borítóképnek, jön a multi valamilyen formában
-
KaraDani
addikt
válasz
yodamastah #1076 üzenetére
Ja brutális volt milyen gyorsan aklimatizálódott
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #1073 üzenetére
Na igen ezt el is felejtettem említeni. Csak, hogy magyar példánál maradjunk, az első suzukai futam előtt Michelisz Norbi iRacinggel tanult pályát, és még teszt versenyt is futott a magyar ligával. Ilyenkor nekik jól jön, hogyha tényleg minden mm-e egyezik a pályának. Ezért is sérelemezem a játék szót kicsit, mert sokaknak ezek a programok bőven többek annál. Úgyhogy szkenneljenek csak, baj abból nem lesz
Ha meg valami nem lesz szkennelve és modolva jön de jó lesz, az se tragédia persze.
-
válasz
Revolit #1070 üzenetére
Na meg vannak a profik, akik mondjuk AC-t egyelőre nem tudják tesztelésre, gyakorlásra használni (vagyis de, de azért iR egyelőre jóval előtte jár mennyiség tekintetében), de nekik nagyon is jól jöhet az, ha szezon előtt/után/közben a szimulátorban ismerkedhetnek a környezettel, ami ugye lézerszkennelt változatban biztosan mm-re olyan lesz, mint a valóságban.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
m0h0senator #1071 üzenetére
ne steam-en keresd, játékban benne van
0.7.6
- Further reductions to the launcher's physical RAM usage while the simulator is active.
- Huayra steering wheel lock to lock modification
- Huayra collision boxes adjustments
- Updates and fixes on new skins of BMW 1M S3 and BMW M3 E30 Drift
- Huayra fixed rims orientation -
m0h0senator
őstag
Jött egy 100 megás patch, de semmi log hozzá még...
-
Revolit
senior tag
válasz
KaraDani #1069 üzenetére
Oké, meggyőztetek
Én a "next-gen" szimulátorok közül egyikkel se játszottam, régóta nem is szimulátoroztam, legutóbb is rFactor-ral. Szóval én annyira nem tapasztaltam, hogy mennyiben is jobb egy laser scannelt pálya. De amiket felhoztatok, azok logikusak és érthetőek
-
KaraDani
addikt
válasz
Revolit #1067 üzenetére
Azért van a hype a laserscannelt pályák mellett, mert nem leülünk egy játék elé, hanem leülünk egy szimulátor elé, az meg annyira legyen élethű amennyire csak lehet.
És itt elsősorban nem a vonalvezetésben levő 1-2 méteres eltérésről van szó amit írtál, mert az nagyon durva nem lézerszkenn esetében is, a vonalvezetést általában elég jól eltalálják szkennelés nélkül is, hanem a szintkülönbségekről, aszfaltegyenetlenségekről főleg. iRacingben például régi és újraaszfaltozott Daytona változatt között olyan különbség van aszfaltminőség tekintetében, hogy el se hinné az ember, amíg nem próbálja. Ezt szkennelés nélkül elég nehéz eltalálni mert szemmel annyira nem látszik mint maga a vonalvezetés. -
Jack@l
veterán
válasz
Revolit #1067 üzenetére
Erre nagyon jó példa Nurburgring Race07-ben pl nem lézerszkennelt, és teljesen másak pl az emelkedők benne. (valószínű az alaprajz ugyanaz)
De a pályarajzolók se a környezetet, se pl az úthibákat/rázóköveket nem tudják olyan pontosan megrajzolni.
Szerintem jobb hogy szkennelt. -
Revolit
senior tag
válasz
tikshow #1065 üzenetére
Igazából nem teljesen értem ezt a nagy hype-ot a lézer scannelt pályák mellett. Valószínűleg sose fogok kijutni élőben arra a pályára, szóval most 1-2 m eltérés a vonalvezetésbe mit befolyásol? Ha leültetnek egy játék elé, ti meg tudjátok mondani, hogy az most lézer scannelt pálya, vagy csak egy igényesen "megrajzolt"?
Mert ha igen, akkor menjetek pályát tervezni, biztos sok pénzt fizetnek ha ennyire jók vagytok
-
Unbaised-Ben
senior tag
Én kimondottan örülök a Rufnak
imádom a Porschekat, és szerintem két autógyártó széria autói valóak kimondottan pályára. Mégpedig a Porsche és Lotus.
-
Csapoati
nagyúr
Bizony, a legtöbb játéknak (TDU-k, PCars pl.) marad a RUF.
Ja amúgy hello, én a múltkori akcióban vettem meg a játékot.
Tetszik, bár azért van még hova fejlődni a jó fizika mellett. A PCars is megvan (Team Member szinten), és a pályák ott nekem sokkal részletesebbnek tűnnek. Az AI-t még nem próbáltam ki, de ha tényleg olyan szörnyű, ahogy sokan írják, akkor lehet hogy várok még vele.
-
Jack@l
veterán
válasz
m0h0senator #1060 üzenetére
Nem az EA liszenszelte eddig kizárólagosan a Porsche cumókat?
-
Jack@l
veterán
válasz
m0h0senator #1055 üzenetére
Fizika, ffb olyan lesz rajta, ahogyan a modderek lemodellezik, ha beletesznek a pályába kis repedéseket, akkor lesz rajta, ha nem nem.
Huayra: próbáld ki a másik gumival, nekem bejött, bár tény hogy még így is elég nehéz kordában tartani, alacsony fordulaton is valami iszonyatos nyomatéka van.
-
Peat;)
veterán
Múltkor én is megvettem, kormánnyal nem rondítom lakást, kontrollerrel megnéztem, azon is átjön hogy a kormányosok jókat fognak játszani vele. De szemlátomást komoly erőforráshiányokkal küzdenek a fejlesztők, ennek a programnak még sok idő kell hogy kiforrja magát, gondolom túl kicsi a csapat, a haszon meg már megvan szerintem, így kérdéses mennyire marad meg a motiváció. Grafikailag ez csak pc-n előrelépés szerintem, fizikában tényleg érezni hogy próbálnak jót alkotni.
A multi része nekem tök zavaros hogy mi lesz hogyan lesz, remélhetőleg a kontrollereseknek is lesz lehetősége külön páholyban játszadozni. Kontrollerrel meg kell szokni de aki forzázott konzolon annak menni fog idővel szerintem. Nekem igazából addig kell valami 1-2 hetente 1 órára amíg új konzolra nem lesz normális autós program, kontrollerszinten azok is minőségiek, legalábbis forza-ban érzésre hasonlóan mozogtak autók, használódtak gumik stb. -
m0h0senator
őstag
Igen ez biztos, csak a kérdés az lesz, hogy a fizikai motor +ffb hogy fogja lereagálni a modderek által készített pályákat. PL ott a joux plane ami egész jó de valahogy érezni h közel sincs a lézer szkennelt pályák finom kis út hibáihoz. Félre ne érts jó az a pálya és nehéz
csak nem tudom nekem valahogy olyan mintha egy sík lap lenne az aszfaltos rész ahol persze vannak szint eltérések de ennyi.
viszont ez a huayra egy dagadt disznó. Iszonyatosan érzékeny a nagy sebességre. tipikus autópálya takarító másra nem jó...
-
Jack@l
veterán
válasz
werszomjas #1051 üzenetére
Játékban ne piszkáld az ffb-t, állítsd 900 fokra. Profilerben szintén 900 fokra, középrehúzások, damping 0-ra.
-
Jack@l
veterán
válasz
m0h0senator #1047 üzenetére
Mikor megnyitják a modding részt, szerintem özönleni fognak a pályák. Max nem lézerszkennelt lesz...
-
törölt tag
válasz
m0h0senator #1050 üzenetére
ööö én is várom a Corvette-t
-
werszomjas
addikt
Aki G27-el játszik és sikerült beállítani a kormányt, megosztaná?
A játék beállítások és a windowsos logitech profilerben lévő beállítások is érdekelnének
-
Joshi
titán
válasz
m0h0senator #1047 üzenetére
Jól látod, de szerintem inkább legyen a program stabil és szimulátor mint tele mindenféle akármilyen verdával. Most azt kell mondanom hogy autóból egyenlőre elég de pálya az nagyon siralmas felhozatal. Ne legyünk telhetetlenek, várjuk meg az 1.0-ás verziót aztán sírjunk magyarokhoz méltóan.
-
Jack@l
veterán
Patch notes : 0.7.5 (not 0.8)
Pagani Huayra new car (turbo related sounds still wip)
- TC now does not engadge until a car specific speed when launching from stand still
- Aero fixes for Lotus Exos T125, corrects nose up excessive top speed
- Option for player selective collisions. A small workaround until we properly fix the AI. Collisions only occur around a small distance from the player. All other cars do not collide, limiting CPU occupation
- Fixed replay audio bug
- Fixed GUI on some apps
- Fixed race output
- New APP :: Track Description
- New APP :: Real Time X360 car controls debug
- Damage OFF option
- Fixed some glitches in mirror rendering
- Improved CPU performance on Monza
- Reduced launcher RAM and VRAM consumption while the simulator is active.
- Added French translation.
- Collision fixes at Monza and Silverstone gp
- Physical mesh at Silverstone gp more detailed.
- Fixed Concrete size at S-Schumacher, Nurburgring GP
- The launcher now keeps a rotating backup store of the local database (found in Documents\Assetto Corsa\launcherdata\backups) -
Revolit
senior tag
Nem engedem el a kormányt szó szerint
Hagyom csúszni a kezeim között, hogy visszatérjen középre. Ettől még bármikor rá tudok markolni, és elrántani bármelyik irányba. Ugyanezt csinálom a való életben is néha, bár ott inkább "követem" a kezemmel a kormány mozgását, és rásegítek kicsit vagy visszafogom, attól függ jó-e az ív... Bah, ezt így szóban nehéz elmondani, főleg hogy igazából így most nem is tudom pontosan mit csinálok
Igazából mindig adja magát... na de nem is ez a lényeg. Hanem hogy youtube videón meg láttam egy srácot DFGT-vel driftelgetni, és ott demózta, hogy mindig visszaáll neki középre. Azért gondoltam, hogy nálam van a hiba.
-
Jack@l
veterán
válasz
Revolit #1043 üzenetére
Nem verte a fejed az oktató vezetéskor, hogyha elengedted a kormányt? Amúgy ez nekem is volt g27-nél is, lehet a használt kormányod már jobban be van járatva és könnyebben forog. Pont középre a legpöpecebb kormány se fog beállni kanyar után, pont amiatt a kis időeltérés miatt amit mondtam.
-
Revolit
senior tag
"Az a játék ffb-je
, a motor rezgését hivatott szimulálni."
Ja, oké, az én kis 1.6 benzinesem a valóságban nem rezegteti a kormányt. Lehet ezekben nagyobb motor van?
Amúgy akkor is inkább idegesítőAz elengedett kormány meg azért gáz, mert ha hajtűt veszek, és engedem hogy magától középre visszacsússzon, nem középre csúszik vissza, hanem kicsit túlcsúszik, ezért befelé rántja egy kicsit (néha nme is kicsit) az autót, pont kigyorsításkor, leterelve ezzel az ideális íven, és gázt is el kell venni.
És mindenhol azt olvastam, a centering akármi erőt kapcsoljuk ki DFGT settingsben. De lehet kipróbálom mi van ha bekapcsolom.
És off topikba raktam...
Este megnézem más játékba jelentkezik-e ez a hiba, korábbi DFGT-mel nem jelentkezett ilyen, de ezt most vettem használtan. -
Jack@l
veterán
válasz
Revolit #1039 üzenetére
Az a játék ffb-je
, a motor rezgését hivatott szimulálni.
A filter eltünteti a kis rezgéseket, de ez nem biztos hogy jó, én nem rakok rá egyáltalán filtert.Az elengedett kormány meg az egész ffb-d rendszer hibája, a bemenet és a válasz közti idő túl nagy, ezért ha elkezdi lóbálni egyik oldalra, csak kis idő múlva érkezik rá válasz, hogy öreg, fogd már meg, közben nagyobb lendületet vesz a kormány. Egyre jobban kileng oldalra. Minden játékban így van, ha nincs középrehúzás beállítva. Kicsit gyengébb ffb-vel orvosolható részben. (de nem bicikli ez, hogy elengedett kézzel rohangálj)
-
Joshi
titán
válasz
Revolit #1039 üzenetére
Az összes kábel csatlakozást ellenőrizd le, ne legyenek lazák és én a Logitech drivert is lepucolnám és újraraknám. Ha semmi nem segít akkor más USB csatlakozóba dugnám a kormányt. Próbálkozz. Egy biztos hogy ez nem normális működés. Egyébként ez már off téma persze csak akkor ha más játéknál is ilyet tapasztalsz.
-
Revolit
senior tag
Nekem is hasonló problémám van, csak egy DFGT-vel
Ha filter nincs maxon, akkor eleve rezeg mint valami elcseszett vibrátor középállásban a kormány, üresben, egy helyben állva is. Ezt megoldja a filter maxra állítása.Viszont ha elengedem kormányt menet közben, elkezd egyre jobban "kilengeni", és nem húzza középre. Ez akkor baromi idegesítő, amikor 180 foknál többet akarom forgatni, és el kell engednek kormányt. Ezek után nem áll vissza magától, mert túlmegy a középnél, illetve elég furcsán viselkedik. Ötletek?
-
válasz
m0h0senator #1034 üzenetére
Éljen, még egy szutykos utcai gép... de legalább nem vagyok egyedül a véleményemmel.
A 98T meg a 312T 100x jobban izgat (pedig nem vagyok formaautós).
-
predator00
tag
válasz
még 1 semmirevaló autó hurrá
-
Jack@l
veterán
válasz
Valami forma1-es jószágokat is láttam már képen. (vagy csak átskinelték a T125-öt)
-
Met
nagyúr
Valami nem jó, nagyon érzékeny a kormány, ha eltekerem mondjuk balra kb 45 fokkal sem akkor a játékban a kormány küllő már függőlegesen áll. Ha felhúzom maxra a degrees of rotation-t akkor mire nálam függőlegesen áll a küllő a játékban a kormány teljesen körbefordult ütközésig.
Másnál is így van vagy nálam nem ok valami
Többi játékban (régebbiek) megszoktam hogy annyit fordul a kormány amennyit a valósságban is tudok.
A másik, hogy normális a detected controllers résznél a gáz és fék csúszka nálam jobb oldalon van?
Ha rálépek valamelyikre akkor balra kezd el mozogni.A FFB-et úgy néz ki sikerült nagyjából beállítani.
-
Met
nagyúr
Este megnézem, köszi mindenkinek.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Satan_Claus #1025 üzenetére
Igen a pedálokat inverz-be kell tenni nálam is viszont az ffb-t nem hiszem
-
Satan_Claus
őstag
válasz
m0h0senator #1024 üzenetére
Ha magától megy a kormány jobbra-balra, akkor rosszul van beállítva az inverz. AC-nál nekem a pedál is fordítva van pipálva, gondolom nála is a FFB.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Satan_Claus #1023 üzenetére
Én erre azt olvastam , hogy azt a régebbi játékoknál kell alkalmazni. (Race 07, rF) Én is kipróbáltam és engem zavart ennél a szimulátornál az inverz ffb. Race-nél meg kell. Szerintem
-
Met
nagyúr
Valaki tudna segíteni az FFB beállításban? Ha be van kapcsolva akkor rángat jobbra balra, megyek előre egyenesen, elengedem a kormányt és rángat ide oda.
Egy Momo Force-ról van szó, ilyen. -
akela91
addikt
válasz
FuRiONight #1020 üzenetére
50k-ért nem is szabad érte. Használtan DFGT-t 25k körül lehet találni.
-
Joshi
titán
Üdv a klubban.
(#1017) N€T0X|N: ha türelmetlen vagy akkor miért vetted meg a játékot? Miért nem vártad meg a kész állapotot? Kunos nem árult zsákbamacskát. A minőségi munkához pénz kell és idő.
Én annak örülnék a legjobban ha az Assetto fejlesztése soha nem fejeződne be mert mindig van mit csiszolni egy programon. -
Bazzzs
senior tag
Csatlakozok én is a topichoz, nem bírtam ki és beszereztem a játékot a mostani akcióban
Most csordogál lefelé, remélem egy sima Logitech Momo kormánnyal is nagy élvezetet fog nyújtani.
-
válasz
neilszab #1016 üzenetére
Na ja, csak az eredeti tervek szerint már másfél éve kint volna a játék (ugyebár '12 december volt a megjelenési dátum, azért az má' cseppet elmúlt). Biztos csak az én türelmem véges, de másfél év után rF2-t is lezúztam, mert egyszerűen a mai napig nincs kész... majd ránézek két év múlva, hátha addigra pl. tesznek bele váltó- és futóműmodellt a gumi mellé.
Jó volna, ha AC-vel nem így lenne. Ígéretet már kaptam eleget a játékfejlesztőktől, szóval ha március végén lesz multi (nem valami tingli-tangli szarság, hanem kész, értelmes, használható), én azon eléggé meg fogok lepődni, de persze nagyon örülni is fogok neki. -
törölt tag
válasz
N€T0X|N #1012 üzenetére
Nem baj ha lelomboz
..van más, jó dolog az rF2 is.
Kunos nem akar még egy NetKar-t, és szvsz(!) amíg a lényeg, az autók kezelése ilyen marad, addig szöszölhet a szélesebb piac miatt.
Van más, nincs tragédia, igaz, és ez a saját véleményem, nincs ennél jobb pillanatnyilag a szimpiacon (bonyolultabb-részletesebb igen), ezért sz@r várni, de azért annyira nem szenvedünk -
emellett majd mellekesen tamogatja a kontrollereket is
Majd ezért jól meg leszek kövezve, szóval még az elején enyhítenék a véleményemen: értem én, hogy miért kell ez (meg a bill. támogatás) és miért fektetnek mostanság plusz energiát bele, hogy használható legyen, amennyire csak lehet.
De komolyan a tök ki van már azzal, hogy Kunos mindenféle "szarságokat" fejleszt, a komolyabb dolgok helyett. Az, hogy a multira ígéret sincs, az egy dolog. De bakker, még boxolás sincs. Nyilván, amíg a boxutcai dolgok nincsenek rendbetéve, addig a multiról pl. álmodni sem érdemes, márpedig ez előbbiről nincs még hír se. Van nekünk használhatatlan AI-nk, van kontrollertámogatásunk (ami egy vér-szim-fannak nem opció), haverokkal idő-idő elleni mittudoménmicsodánk, ami nem tudom kit hoz lázba (biztos van ilyen is)...
Jelentik be, adják ki az újabbnál újabb tartalmakat, csak amitől igazán élvezni lehetne a cuccot, az még mindig a környéken sincs. Ha legalább tudnánk valamiféle hozzávetőleges menetrendet, hogy milyen fejlesztés hol tart, az jó lenne, de folyton várni a nagy "semmit" kéthetente, engem erősen lelomboz. Egy új pályától nem lesz új a játék. Egy új autótól nem lesz új a játék. A fizikát reszelgetik, az apróságokat a háttérben reszelgetik, ami nagyon jó, nagyon szép, de komoly funkciók hiányoznak már rohadtul... -
AMD_ok
őstag
válasz
ImpersonatoR #1009 üzenetére
Azert, mert a Forza4 exkluziv Xbox cim leven arra lett fejleszte kifejezetten
, mig ez tenyleg verbeli only PC szim, es ez meg kormanyra lett fejlesztve (emellett majd mellekesen tamogatja a kontrollereket is...) nagyon nem mind1
-
neilszab
őstag
válasz
ImpersonatoR #1009 üzenetére
Pedig de, pont ez benne a lényeg!
Viszont most írta vki, hogy XBOX controllerrel nyomja és úgy is élvezetes/használható.. -
-
Morwola
csendes tag
válasz
predator00 #1007 üzenetére
Jó ötlet, megpróbálom legközelebb
Amúgy mostanra rájöttem, hogy én vagyok a béna, és túl korán váltok. -
Morwola
csendes tag
Lehet, hogy láma kérdés, mert nincs jogsim, de miért van az, hogy amikor lefele váltok lefullad az autó? Fölfele váltásnál nincsen semmi probléma, és az automata kuplung is be van kapcsolva.
-
Joshi
titán
válasz
ImpersonatoR #1003 üzenetére
Szégyellheted magad ha ilyen konfigra van pénzed egy normális kormányra meg sajnálod.
-
Nekem csak xbox 360 kontrollerem van de azon ugye lehet adagolni a gazt féket és a kormányt is. Tetszik a videók alapján a játék meg most le is van ütve meg gondolom a pc men is futna. Kerdesem annyi lenne, hogy egy ilyen kontroller vajon elég a boldoguláshoz támogatja mar ?
-
Morwola
csendes tag
Én meg töltöm le
Amint megvan, első dolgom, hogy bepattanok egy McLaren volánja mögé -
Met
nagyúr
válasz
werszomjas #997 üzenetére
Megrendeltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest