Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2689 üzenetére
király, külön örülök, hogy imola, nehéz de jó pálya.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2683 üzenetére
igen, a két GT3-as kocsi jó lehet, de pl van az a két GT Lotus is, GTC, GTX azt hiszem, emlékezetből mondom
azokat sem szabad elfelejteni
vagy Lotus 2-11 vagy a KTM se lenne rossz ide szerintem. -
Unbaised-Ben
senior tag
na mi lesz a mai mulatság, jönnék
Ezekkel a gyári GT autókkal jókat lehet autózni.A pénteki csaták nagyon tetszettek.
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
nagyon jó volt ez az Aosta pálya, szerintem zseniális kanyarok vannak benne, és igényesen van kidolgozva, egy-két helyen ugyan idegesítő "vágás" helyek voltak a kanyarok kijáratánál, de azon kívül perfect
Jacksonville is kitűnő import pályaVicces, hogy pont ellenkezőleg fordulnak az első kerekek, verseny közben csak feltűnt, hogy valami nagyon nem stimmelhet, de a videó alapján már világos
újabb apró hiba
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2563 üzenetére
holnap 7-től 9-ig lesz wtcc ha jól emlékszem, te döntesz
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2561 üzenetére
Azt "javasoltam", hogy a wtcc időmérő egy időben lesz az általad meghirdetett versennyel, ezért sanszos, hogy nem lesztek annyian. Csak jót akarok
, úgy csinálod ahogy jónak látod.
"az h hány órát írok a felhívásban eddig se jelentett semmit ..."
ezt én eddig nem így tapasztaltam, de az tény, én csak eddig kétszer csatlakoztam hozzátok így nem tudhatom. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2558 üzenetére
csak nem mindegy, hány ember körözget egy akkora pályán, de ok
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2553 üzenetére
nem akarok okoskodni, de szerintem nem jó ötlet a nyolc órai kezdés. Meg is mondom miért.
8-kor kezdődök a WTCC időmérő, 9-ig tart. Terveztem hogy jönnék versenyezni, így meg kizárt.
Azért írom ezt, mert szerintem sokak így gondolkoznak -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2536 üzenetére
sajnos pontos adatokat nem tudok adni most :/ de úgy kb 8-10 egységnyit csökkentettem hátul a guminyomáson, elől meg 2 egységnyit
-
Unbaised-Ben
senior tag
senki sem beszélt szándékos kilökésről, ez csak a te képzeleted.
Még le is írod, hogy nyél gázon nekem jöttélmit kellett volna tennem? Lemennem a fűre, mert a nagyúrnak az egész pálya kell? Összeértünk, te szívtad meg. Ez ilyen... én is kicsúszhattam volna, de így jött ki.
Arról nem is beszélve, hogy ez egy fun futam, te meg itt osztod az észt... ember, gondolkozzál már...
Remélem eljut az infóés engem innen nem érdekel, szidhatsz ahogy jól esik
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2433 üzenetére
nem a verseny a lényeg, nem versenyeztünk... hanem mentünk egymás mögött különböző, de kb azonos! teljesítményű autókkal. éreztük melyik miben jobb, melyiknek jobb a motorereje, de a legfőbb dolog az volt, hogy élvezzük a vezetést.
Kb azonos teljesítményű autókat értsd: BMW 1M, M3, Z4 S1, Lotus Evora.Majdhogynem olyan volt, mint anno a Test Drive Unlimited játékkal
Ha nem érted, próbáld ki
-
Unbaised-Ben
senior tag
Tegnap 4-en nyomtuk a Snoopy féle Nordschleife pályán, Bmw 1M, M3, Z4 S1, és Lotus Evora autókkal, nagyon élveztük, csak róttuk a köröket, mentünk egymás után, néha persze baleseteztünk, de nagyon élveztük a dolgot. Aki még nem tette, az keressen haverokat, válasszatok pár db hasonló karakterű autót, de ne ugyanazt, és nyomjátok. Nagyon nagy élmény, ezt egyik szim se tudta még átadni számomra.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Attila2003 #1351 üzenetére
ha jól rémlik van francia nyelv a játékban
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
tikshow #1146 üzenetére
kb. 45 perctől nézd ezt a videót
-
Unbaised-Ben
senior tag
ha lehet hinni a facebookon található új borítóképnek, jön a multi valamilyen formában
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
m0h0senator #1071 üzenetére
ne steam-en keresd, játékban benne van
0.7.6
- Further reductions to the launcher's physical RAM usage while the simulator is active.
- Huayra steering wheel lock to lock modification
- Huayra collision boxes adjustments
- Updates and fixes on new skins of BMW 1M S3 and BMW M3 E30 Drift
- Huayra fixed rims orientation -
Unbaised-Ben
senior tag
Én kimondottan örülök a Rufnak
imádom a Porschekat, és szerintem két autógyártó széria autói valóak kimondottan pályára. Mégpedig a Porsche és Lotus.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Hát nekem első benyomásra tetszik, 20 percet tudtam még csak próbálni, vezethetőségre valóban kevésbé tapad mint gondolnám, de ez nem is 2008, vagy az előtti aero
így betudnám annak.
Szóval nehéz vezetni azt meg kell hagyni, S1-est próbáltam csak, arról tudtam nyilatkozni. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #852 üzenetére
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #849 üzenetére
Nálam ott azzal idegesítettek, hogy folyton összeakadtunk, és az hagyján, de utána végig rám húzza a kormányt, eszébe nem jut, hogy távolodjon tőlem. Féktávokon is kellemesen megtologattak jó párszor, DE ha megtoltak féktávon, és emiatt átvágtam a síkánt, legalább nem kaptam büntit -
Unbaised-Ben
senior tag
amúgy eszembe jutott, milyen eszement rajtot csináltam az ai-k között, fel is töltöttem
engedelmetekkel: Rajt videója -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #845 üzenetére
én a tatuus-okkal küzdöttem a legtöbbet, a ferka számomra egész könnyű volt(megjegyzem, 0.6 update után), de setup kell hozzá
meglepődtem én is, le van mentve az egész replay
-
Unbaised-Ben
senior tag
De most őszintén, nem erre van a legnagyobb szükség?
Mert lehet én vagyok tájékozatlan, de nekem, meg egy közösségnek ez nagyon jó. Tisztában vagyok az iRacing folyamatos versenylehetőségével, az is jó, de kell egy ilyen is az újabb szimulátorok közül, ami ezt a fajta multit képviseli.
-
Unbaised-Ben
senior tag
31-én az az pénteken jön a kövi update, de még nem tudni semmit, kíváncsi vagyok
-
Unbaised-Ben
senior tag
0.5.3
- Removed penalty system in race special events
- Fixed session over leaderboard
- Fixed session result post session
- Added more slipstream
- AI acts less superhuman after collisions
- Replay memory limit slider increased to 500mb
- Added missing skins for BMW M3 grA
- Modifications on collisions boxes of very low cars. -
Unbaised-Ben
senior tag
Összefoglalom gyorsan, én mit tapasztaltam
Próbálgatom a négy fajta harcot az AI-kkal csak alien nehézség ellen, hát az Abarth 500 gyerekjáték volt, már a második körben az élre álltam, jó buli volt
, a Supercaros ezzel szemben szerintem lehetetlen
legalábbis nagyon jó setup kéne, meg tudni illene ismerni a pálya minden porcikáját, akkor talán lenne esély a mclarenekkel szemben. Így csak 3 hely.
Tatuus is inkább 3 hely, de abban látok esélyt
Bmw meg, annál is örültem a 3. helynek. Persze ez így kb első benyomás, lényeges "ráhangolódás" nélkül.Amúgy maga az AI nem rossz, bár jobban figyelhetne ha mellette vagyok, mert lazán képes kanyarban megtolni hátulról. Meg indokolatlanul ő is befékez érdekes helyeken.
Kicsit csalódott vagyok, mert ez így kevés lehetőség egyelőre, de bizakodó vagyokViszont az élmény megvan.
Fps nem sokat esett, 100-ról 75-re, elmegy.Érdekes a módosított tapadás is, talán egy kicsit jobban érezni az autót. Fékezés is változott így erősen.
ja, és már 0.5.1 a játék, fontos változtatás hogy változtatták az ellenfelek hangerejét, kellett
-
Unbaised-Ben
senior tag
Azt hiszem a pénteki update-ben benne leszÉn vártam
-
Unbaised-Ben
senior tag
köszi, valami rémlett, csak nem volt tiszta
, csak azért is kérdeztem, mert akkor már nem tartjuk a "két hetente jön egy update" rendszert
persze ünnepek voltak meg mi egy más, na mind1, túl fogjuk élni
-
Unbaised-Ben
senior tag
most pénteken jön update?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Egyszerűen nem értem azt, hogy első menetben mikor a pályan először megyek a McLaren faxgéppel régi monzán, épphogy nem sikerül elérnem a gold medált(9000 pont) elsőre. De második próbálkozásra, mikor már jobban ismerem a körülményeket, 8000-et se érek el... a többi próbálkozás dettó...
itt valami nem stimmel, de mi?
Megjegyzem, nem ez az első eset, hogy ilyet tapasztalok, valami biztos nem kóser.
Túlélem, ha nem jövök rá, de azért izgat a dolog...
-
Unbaised-Ben
senior tag
A time trial mi alapján osztogatja a pontokat, + időt, egyszerűen nem látom a logikáját, tök értelmetlen az egész, jó lenne, ha valaki értené, és megosztaná velem
, mert engem kiidegel...
-
Unbaised-Ben
senior tag
ott próbáltam ki először, viszonyításképp a 458 Italia-hoz, hát, nekem túl gépies, fura, nem azt mondom, hogy rossz, de vezetni a Ferrarit jobb
mondjuk a McLaren talán egy leheletnyivel gyorsabb köridőben.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #75 üzenetére
rá is jöttem! Az ismeretlen karakterek zavartak be a profilnevemben, ezért nem mentett...
kiszedtem, működik.
-
Unbaised-Ben
senior tag
akkor ez bug, mert nálam semmi ilyen nincs, bármely mód után nyomom...
-
Unbaised-Ben
senior tag
Köszi, ez nagyon hasznos valóban.
(#63) akela91: Ebben biztos vagy? Pl iRacingnél adott az MX-5, hiába van kikapcsolva az abs a játékban, ha az Mx-5-ben elvileg kikapcsolhatatlan, így működik.Más:
Nálam nem jegyzi meg a köridőim, statom... Csak nálam tök üres ez a két rész? Valamit elrontottam, vagy egyedi bug?Mentem mind a három módban, practice, hot lap, time attack módban is, szóval nem értem.
"Favoritokat" is érdekesen állapítja meg szerintem -
Unbaised-Ben
senior tag
Nekem nagyon bejön a játék, még vannak gyermekbetegségei, de alakulni fog ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Külpolitika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest