Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #454 üzenetére
Nekem is nagyon bejön a játék, még csak a második területen vagyok, amit ki kell takarítani, de beszippantott rendesen
Igaz kb semmi köze az Assassin dolgokhoz (minden korábbi játék megvan és végigtoltam), de ezt akkor is eltalálták. Kb olyan, mintha összeszedték volna azokat a dolgokat a korábbi részekből, ami nagy sikert aratott (pl Black Flagből a hajózás, vagy Origins-ből a fegyver és páncélok fejlesztése), kicsit csiszoltak a grafikán (nem az Originshez képest), és újra eladták nekünk, talán annyival mindenképpen más, hogy irdatlan hatalmas a terület, mondom még csak az elején vagyok (lvl16), de semmi kedvem a főküldetésen továbbmenni, annyira bejön a mászkálás questelgetés, hogy nagyon.
Csak megjegyzem, hogy a múlt hét pénteken rendelt SSD is (amihez a játékot adták grátisz) ma megjött a postával, a kód meg már múlt Vasárnap itt volt. Angliából szállítva kereken egy hét alatt itt volt. Volt olyan alzás rendelésem, ami majdnem több ideig jött, pedig azt futárt hozta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Asztrofotózás
- Wuthering Waves
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest