Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rider74
tag
Értem, azért kérdeztem, mert amikor összeraktam a gépet, AUTO-n hagytam, így 11-11-11-28 1T re /1600 ra állította be a lap1,5V al. A Ram gyárilag 9-9-9-24 1T 1600/1,5V. Próbáltam kézzel beállítani a gyárit, de kapásból fagyott, vagy el sem indult a gép. Nem vagyok egy RAM guru, a főbb időzítéseken kívül a többit mind AUTO-n hagytam lehet, hogy ez nem stimmelt.
Ezután állítottam be a Profil 1 -est, átállította az összes időzítést,mindent a RAM gyári XMP időzítése szerint.
Ezután kíváncsiságból visszaraktam AUTO-ra, de semmi sem változott úgy maradt minden, ahogy a profil-1 re beállította az alaplap.Végül is visszatettem profil-1 re, köszönöm a megerősítést így hagyom.
-
ela
tag
Hi !
Na jó még egy utsó próba ,aztán gariztasd szerintem,ha így sem lesz újfent jó.
Húzdd ki a táp csatlakozódat a konnektorból vagy a gépedből.
Eztán vedd ki az alaplapból a BIOS elemet és várj kb.: 30 mp-et.
Aztán tedd vissza a BIOS elemet és csatlakoztasd újból a géped a 220-hoz.
Indítsd el és állítsd be a TE Bios beállításaiddal (Boot stb) rögtön az indulásnál F2 vagy DEL.
Ha a beállításaid után a BIOS-ban is xarakodik,akkor kifogtál egy ritkán előforduló hibás alaplapot,melyet a Bolt,ahol vetted ,vagy akár a gyártó is cserél GARBAN.
Gondolom a Tiédre is 3 év a Gari.Sok sikert a Resethez.
Néha elöfordul,hogy beesik egy-egy elrontott alaplap is.
Lehet Tiéd pont ilyen.Üdv:
ela -
ela
tag
Szia !
Ezidáig csak a Lap hátsó paneljén található Reset gombbal próbáltad a CLRMOS-t ?
A lapunkon jobb alul ,a SATA csatlakozók alatt találsz még 2 db nyomógombot.
Az egyik Restart, a másik CLRM Gomb.
Ez utóbbival próbáldd meg a BIOS-od teljesen resetelni.
A BIOS elemed feszültségét is meg kellene mérni.
Van feszmérőd ?
Legalább 3.0 Voltnak kell lennie a fesznek.
Ha stimmel a fesz a BIOS elemnél és Reseteltél direktben a lap alján,elméletileg normálisan kellene működnie ,indulási problémák nélkül a BIOS újboli beállítása után.Üdv:
ela -
ela
tag
Hi !
Majdnem egyorma a gépezetünk.
Én "csak" 2500K-val tolom + 16 GB Ram-al.
Ha jól láttam az adatlapodon,akkor Kingston HyperX Genesis Grey Series DDR3 16Gb @1600 Ram-al tolod.
Nos adj feszt a Ramjaidnak (gyári 1,65 Volt 1600 MHz-hez)
A másik pedig a legújabb ETRON USB 3.0 driver :EtronxHCI.Build.0.101.WHQL
Ha ezek megvannak is fagyogathat perzse,elveszthet USB-s eszközöket,de már nem oly gyakran,mint elötte.
Én is ezekkel használom 24/7-be 4,8T beállítással.Üdv:
ela -
Nincs név
tag
P67 Pro3 SE-ben a fenti 8pines csatiba azt írja a lap, hogy 4pinessel is működik. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan dughatom rá csak a 4est vagy azt, hogy nem fog beszarni tőle? Jelenlegi tápomból a 8as nem ér el addig, úgyhogy valami rövid hosszabbító vagy átalakítót kellene majd használnom de addig is, dughatom rá így nyugodt szívvel?
-
kasa85
őstag
Na pont ez az a játék ami néha be eset 30fps re főleg amikor szét amortizálták a pályát.
Szépe gyorsan megy CF el,de a minimum FPS nagyon trágya lett BFBC 2 alatt.
Vannak nagyobb pályák pl a Vietnam kieg ben ahol órákat lehetünk a legnagyobb nyitott pályán ahol tankal is lehet menni,és akkor krátert hegyek közepette olyat akad a játék,hogy csak nézek.
Elején még szép stabil az eredmény,de később egyre jobban esik a minimum fps ami zavaró lehet hirtelen fordulásnál,vagy tankal való heli lelövésénél.
Nálam is van a Mikroakadás jellegű dolog az elején.
Volt amikor hirtelen 4x meg akadt hirtelen,és utána jól ment egy kért percig,és ciklusosként megint megjelent idő közben.Pala:Ha 50fps feletti a minimum akkor az már nagyon jó lehet,mert hiába a 4magosom sok esetben rombolásnál,ház össze omlásánál hirtelen élvezhetetlenül le esik a minimum FPS 30környékére ami a leg zavaróbb 100FPS ről vagy 60ról mindegy.
-
Pala
veterán
Jah, értem!
Szerintem az a 4.5GHz elérhető, egy megfelelő hűtővel nem hiszem, hogy komolyabb problémát okozna.
Ramokat én prime95 blend tesztjével és hyperPI-vel tesztelgettem. Nekem a legalja azt hiszem 1.245V volt 1333MHz-en, 1600-on nem kerestem meg a minimumot, de nem is izgat annyira, már ezzel a két tized V-tal is elégedett vagyok (1.65V -> 1.45V).
Én egyébként az UEFI-ben szinte minden feszt (pch, vtt, cpu pll, vccsa, stb.) a gyári alá vettem, sőt, valamelyiket csont minimumra.
-
kribe
őstag
Egyelőre nagyon friss a Sandy Bridge élmény, és a GTX 460-om kihajtásához nincs is szükségem tuningra.
De hamarosan úgyis elkap a gépszíj és megnézem mit tud a kicsike.
Először azt fogom kipróbálni amit te írtál, azaz megnézem mennek-e a HyperX Grey ramjaim kicsit kisebb feszültségen, most még az XMP profillal 1.65V-on használom őket.
-
kasa85
őstag
Akkor az jó lenne szerintem van benne 1156 os is.
Pala:Megnéztem a különbséget majdnem mindenből kettő van a lapodon Lanból is,de nekem elég az egy is.
Ez mit jelent van jelentőségeExtreme 4.
Digi Power, Advanced V8 + 2 Power Phase DesignExtreme 6.
Digi Power, Advanced V16 + 2 Power Phase DesignAkkor megfogadom majd a tanácsot,de egyenlőre le tesztelem hátha jó lesz amit merek remélni.
Haf 932 házban elég be csavarozni a lapot,és úgy rá tekerni a hűtést bár jóval nehezebb az biztos a fentebb említett trükközések nélkül,és ami a legjobb hogy nem mágnesesek a csavar húzóim
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Elfelejtettem a film címét
- Politika
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dragon Age: Origins
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest