Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_mad
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #15741 üzenetére
Ahogy Csabi is mondta, felesleges ezen pörögni. Így van belőve a játék. A Wot ugyanez, a War Thundernél még lehet cselezni kis BR-ben, de nagyban ugyanez. A Wot-ban a játékos bázis több mint 60 százaléka rossz játékos a saját WN8 rendszer szerint, a maradék meg elosztozik a kevesebb mint 40 százalékon. Milyen csodát vársz ilyen arányok mellett?!? (Feltételezve, hogy itt is hasonlóak az arányok) Egyedül úgy lehet magas WR-t fenntartani, ha szerzel magad mellé másik 2 penge embert és 3 versenytankkal ledaráljátok az egészet.
-
the_mad
aktív tag
válasz
SpazzMaticus #15714 üzenetére
2x erősebbek lettek a gépágyús szörnyek, mint előtte voltak...
-
the_mad
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #15707 üzenetére
Most már lehet statpadderkedni éjjel kettőkor
Már minden tierben kipótolja botokkal a PVP meccseket, ha nincs elég játékos.
-
the_mad
aktív tag
válasz
SpazzMaticus #15695 üzenetére
Mit basztak szét a Burlakon? Még mindig a legjobb Tier8 tank, PVP/PVE-ben egyaránt.
-
the_mad
aktív tag
Ez a játék minden egyes frissítéssel szarabb lesz.. Folyamatosan bebugzik a tankok textúrája és vagy szén fekete lesz az egész, vagy fehér sziluettet rajzol körbe. Ködös, homokviharos pályákon bevilágítasi gond van, egyszerűen villódzik az égbolt. Azokon az automata löveges járműveken, amiknek a töltési ideje arányosan növekszik a kilőtt lőszer darabszámával nem frissíti a töltési időt...
-
the_mad
aktív tag
válasz
SpazzMaticus #15683 üzenetére
Vas ládát soha az életben nem vettem amíg a Type 99A2-140-et be nem dobta első pörgetésre. És mást se nagyon, max egy-két 2 eurós ládát 1000 arannyal.. Azóta úgy vagyok vele, hogy 4 doboz cigi árát beleforgatom. De amiket ad az ennyiért ajándék, ha azt nézem, hogy egy szar Tier 7 standalone tank 20 eur körül van a shopban.
-
the_mad
aktív tag
Szerintem a szerver oldali lottó algoritmusnak teljesen mindegy, hogy miről nyitod meg az oldalt, kötve hiszem hogy ez befolyásolná. Eleinte úgy gondoltam, hogy értékesebb dolgot első pörgetésre úgysem fog adni, mert az nem biznisz... de a Type 99A2-140 és a többi esetében ez is megdőlt. Ez színtiszta szerencse lehet, hogy éppen mit ad a ládából. Nekem iszonyatosan jól szórja ezeket. Type 99A2-140, Leclerc T40, Object 178, Marder2, VT5, Challenger 1 Falcon, T72B3, Type 90. Ezeket adta ládából, Úgy hogy max hármat szoktam pörgetni.
A Battle Shop is kimondottan korrekt. A VT5-öt ott szereztem meg elsőnek, így a mostani ládából vásároltat 14K arannyá alakította. Bedobta az Obj. 640-et és a BMPT mod. 2017-et. Bár utóbbira már aranyat kellett költeni, mert nem volt elég BC-m. Azt a kurva Type 10-et nem akarja az istenért sem bedobni.
-
the_mad
aktív tag
A contract mission ládák kimondottan jól szórják a cuccokat. Elsőnek kaptam Challenger 1 Falcon-t, szombaton meglett a 2. láda is. 30 nap prémiumot adott és a T72B3-at. Több mint korrekt az elég könnyű küldetésekért.
-
the_mad
aktív tag
válasz
SpazzMaticus #15649 üzenetére
Minden f2p játék unalomba fullad egy idő után. Mondjuk pont erről beszélgettem haverral valamelyik nap. Szerintem néhány új játék móddal azért sokat lehetne javítani a dolgon. Szívesen látnék valami túlélő módot, ahol hullámokban támad az ellen és minden hullám nehezebb az előzőnél. Nehézségtől függően lehetne jutalmazni platinum ládával, vagy esetleg Tier 7-8 prémium tankok tervrajzos ládáival. Lehetne mellette valamilyen Historical battle mod". Azzal fel lehetne pörgetni a low-med tiereket. Úgyis tele van a játék ezerféle Chieftain, M60, T62-72, Abrams változatokkal, amik a valóságban is összecsaptak. Ezekre lehetne valami küldetés sorozatot építeni, ami történelmi festéseket/dekorációkat adnának. Esetleg lehetne valami World War 3 mód, ahol a NATO vs BRICS felállásban lehetne harcolni. Ezekre is ki lehetne találni valami küldetés sorozatot és jutalomrendszert... Csak hát foglalkozni kéne vele..
-
the_mad
aktív tag
válasz
ritkaság #15629 üzenetére
Hát T3-ban elhiszem, hogy nehézkes, mikor a meccsátlag 6-8k dmg körül van és abból kellene 2k-t sebeznie az infantrynak. Annyit tudok mondani így látatlanba, hogy csurgass bele minden free XP-t meg boostert az elején és csinálgasd a napi belépéseket szorgosan. Tier5-6 magasságáig kell eljutni kb. 2-3 különböző fajta járművel, ott már egyszerűen mennek a dolgok.
-
the_mad
aktív tag
válasz
ritkaság #15625 üzenetére
1000 százalékig igaza van spazznak.
Az infantry dmg küldit olyan nyitott pályákon érdemes próbálgatni, ahol a botok foglalási pontot támadnak. Betömörül az összes a pont köré foglalni. Csak spottolni kell a katonáknak, a többit intézik. Érdemes nagy tierben csinálni, mert ott elég hamar összelövik a magas HP pool miatt.
-
the_mad
aktív tag
Melyik Tier 10 prémium tankot érdemes behúzni? A Type10 izgatja a fantáziám. A többi annyira nem tűnik jónak.
-
the_mad
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #15610 üzenetére
Köszönöm! A 02. szervert kipróbálom majd.
Én PVE-t tolok főként meg Global-t. Ami zavar, hogy PVE-ben kvázi megszűnt a Tier7 az utóbbi 2-3 hónapban, így a dobozból nyitott prém Merkava2/Type 90 kombót hanyagolom... a T9 ellenfelek ellen max. egy combosabb light tankként lehet őket használni. Talán javul valamit helyzet a másik szerveren.
Egyébként igen, vaj simán fut a játék. Sokat javult a páncélzat és az átütő találatok aránya. Ég és föld most a különbség. Esténként volt, hogy annyira behányt a net, hogy előbb szedte le a hp-t, mint hogy becsapódott volna a lövedék... -
the_mad
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #15607 üzenetére
Kipróbáltam. Annyira meggyőzött, hogy havi előfizut meg is vettem a free trial 2. napján. Nem csak a nappali 60-70ms és az esti 90-240ms pinget csökkentette kb 25-32ms körülire, de a masszív package loss is megszűnt. Egy doboz cigi árát bőven megéri.
Köszönöm a tippet!
-
the_mad
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #15605 üzenetére
Baromi érdekes, mert én is küzdök vele, de csak is estefelé. Egész nap 30-40ms a ping este 6-7 óra körül felmegy 150-180 körülire.
-
the_mad
aktív tag
válasz
SpazzMaticus #15587 üzenetére
Való igaz, hogy nincs kihúzva teljesen, de van rajta 160% fire chance összesen. Annak valahol látszódnia kellene.
Az előre rohangálást nem szeretem. Akkor jó, ha mindenki a kezdőkörön kempel, de ha a csapat nagyjából együtt mozog, ott meg nem mondod ki mit spotol. Továbbá ha valaki lánctalpat/motort lő valamelyiken, akkor hiába spottolod nem a tiéd lesz az assist. Ettől függetlenül mindenki úgy játszik, ahogy szeretne. A leírtak csak szimplán az én észrevételeim voltak. -
the_mad
aktív tag
Sőt, azt mondom, hogy az összes küldetést a Dragun-al legkönnyebb megcsinálni. Jó camo, jó látótáv, baromi gyors, vihet magával infantryt és nekem 4.,49 másodpercenként köpködi a 780-840-es sebzésű HEAT-et. Ami érdekes tulajdonsága van még, hogy csak a Dragun és a Sprut SD ami első lövésre pirosra sebzi a modulokat/személyzetet. Ha eltalálod az ammo racket, akkor azonnal durran, ha lánctalpat lősz azonnal szakad, stb. Régen sokat szívtam azzal a küldivel, hogy segítsd a csapattársakat ennyi+ennyi sebzéssel (dmg assist). Mindig rohangáltam előre, hogy spottoljak, azt a többiek lőjék.. Ezzel nem kell, meglövöd a láncot/motort, aztán hagyod hogy a többiek befejezzék. Gyerekjáték.
-
the_mad
aktív tag
válasz
Tutyimutyi2 #15583 üzenetére
Szerintem felesleges, nekem is megvan, de semmivel sem gyújtja fel többször az ellent mint bármelyik másik. Valami gyorsan töltő MBT HEAT-el, vagy valami gyors pötyögtető kell neked. Én dragunnal szoktam ezeket a missönöket csinálni 3-4 meccsből simán összehozza. Jah, ammoracket is beleszámolja nem csak a motor tüzet.
-
the_mad
aktív tag
válasz
Tutyimutyi2 #15558 üzenetére
-
the_mad
aktív tag
A mostani contract mission progress elveszik mikor érkezik a T90 Burak, vagy megmarad? A Stalker már megvan, most valami ládát adna és 357-nél járok az 500-ból. Tulajdonképpen ezek a ládák mit adnak?
-
the_mad
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #15524 üzenetére
Hát nem tudom. Az orosz régió mindig is egy fekete lyuk volt ezen szempontból, sosem volt fizetőképes piac. Ott örültek, ha 5-6 ezerér megvették a játékot 15 ezer helyett és nem a torrentről húzzák le. Ez csak nekünk szar itt Európa közepén, mert papíron a gazdag régióba tartozunk, csak gyakorlatilag meg nem..
Továbbá ezekkel a loot ládákkal sosem voltam kibékülve. Személy szerint sosem nyitottam mást belőle, csak a legalját. -
the_mad
aktív tag
A most megkeresett battle coinok megmaradnak a kövi csata útra, vagy az event végeztével elvesznek?
-
the_mad
aktív tag
válasz
SpazzMaticus #15513 üzenetére
Hát nem tudom. Én törzsgyökeres WoT-os voltam. A zárt béta óta játszottam vele egész 2014-2015-ig. 47 ezer csata alatt azért láttam pár csodát. Amikor moddoltam és láttam a játékosok wn8 szintjeit, akkor tűnt fel az hogy az MM egy oldalra pakolja a csak piros játékosokat, még a másik oldalon sokkal több volt kék-zöld-lila player. Persze hogy a piros csapat veszített szinte mindig. Továbbá a fejlesztők saját maguk mondták, hogy mindenki győzelmi arányát 49-51 százalék közé próbálják beszűkíteni, mert az orákulum szerint ez az ideális érték. Ebből nekem az következik, hogy simán szopóágra rakhat a gép, ha úgy ítéli meg. Állítólag elég komoly algoritmus figyeli ezeket. Aztán persze ki tudja mi az igazság. Azt viszont nem hiszem, hogy az rng a player ellen dolgozna. Ez már a konteo kategória.
AW-ban nem szokom PVP-zni. Múltkor egy Tier10 meccset is 6 percig keresett... Még Global Op. néha megy, mert szerintem ott a legegyszerűbb farmolni, de ahhoz sincs sok türelmem kivárni még összerak valami szedett-vedett csapatot.
Tegnap meg lett a Kurganets is. (jól írtam a nevét? :D )
Amekkora tirpák volt a gép velem a Battle Path alatt, ezt szinte ingyen hozzám vágta. Battle shopból adta a speciális meg rare offereket egymás után. 10-5 darabos tervrajzokat 1200 meg 400-500 battle coinért. Pontosan 8 nap alatt összejött 60 parts a shopból.
Maga a "tank" muris meg minden, de iszonyatosan hullok vele. Általában egyszer halok meg, vagy annyiszor sem, csak a rebuild kit-et használom el. Ahhoz képest ezzel volt olyan kör, hogy a meccs felénél már töltöttem vissza a garázsba. Apropó, milyen retrofiteket érdemes rátenni? -
the_mad
aktív tag
Mentem nagyjából 120 kört az Obj.195-el. PVE meccsek abszolút királya. Olyan 30-40k közötti dmg-t lehet vele kiszórni meccsenként. PVP-ben és GO-ban is igen jól használható. Tuti nerfelni fogják.
Elővettem egy kicsit a Khrizantema-t is, ezek a mobil rakétaindító állások nem a kedvenceim, de ez kimondottan mókás járgány. Jó camo, jól spottol gyors, gyorsan tölt és fedezékből kvázi sebezhetetlen.
Meglett a Stalker is. Bár ez természetes úton született, mert egyetlen daily objectiv-re sem feküdtem rá. Háát, nem tudom. Tipikus N+1 rakétás trötykölő. Olyan mint egy lapos Bradley, ökörködni lehet vele, de semmi újat nem nyújt. -
the_mad
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy a Heroic módot hogyan lehet indítani? Klánoknak elérhető, vagy sima szakasznak is?
-
the_mad
aktív tag
válasz
Nyethuszar #15494 üzenetére
Ha kipengeted a 3k aranyat, akkor csak hozzáférést kapsz a Battle Path-hez, semmi mást. A battle path jutalmakat és járműveket csak battle coinért lehet feloldani szintenként, vagy vásárolni az ingame shopban. Battle coint missionok/chellengek teljesítésével, és a speckó hétvégi eventekkel lehet szerezni. Továbbá minden PVE/GO/PVP csatában kapsz BC-t, de az kutyafüle (20-40 körül átlagban). Természetesen lehet aranyért is venni BC-t, de nagyon hitványul váltja, 1 aranyért 2 BC-t ad. Egyszerűen nem éri meg. Az első 10 szint lelépése nem nagy kunszt kb 4000 BC, úgyhogy a Shilkát megszerezni nagyjából 2 órás elfoglaltság.
-
the_mad
aktív tag
válasz
SpazzMaticus #15478 üzenetére
Érdekes, mert ha jól emlékszem a 152-es Armata még a béta idején sima tech tree-s 10-es tank volt. Akkor nagyon adta.
Tegnap este találtam az inventoryban 6x500 battlecoint így meg lett az Obj.195. Mentem vele 3-4 kört PVE-ben és egész kellemes gép. A (ha jól emlékszem) 30mm-es gépágyúval szerintem még egy kicsit OP is. Amivel nem vagyok kibékülve az a látótávja. A többi MBT-hez képest is teljesen vak. -
the_mad
aktív tag
válasz
Gubu0101 #15474 üzenetére
A chellengek/missionok teljesítésével és a 900 százalékos coin boostrrekkel gond nélkül csordogálnak a szintek.. eleinte. Aztán lvl 40 körül ezek teljesen kifutnak, onnantól már fájdalmas a dolog. Venni meg nem érdemes coint mert 6k bc egy tier 6 prémium tank árában van.
Ughh
Sajnálattal hallom. Nagyon fáj rá a fogam, de 40-50 ezret nagyon nem ér meg.Ha jól emlékszem régen a tervrajzos tankok darabkáit aranyért lehetett eladni? Mert most csak creditért engedi.
-
the_mad
aktív tag
Tesztpályán kipróbáltam az ojjektumot, elég disznó járgánynak tűnik. A 152mm löveg és a gépágyú jól aprít. Töltési ideje is kellemes. Mondjuk így a végére megingott a hitem, ezt az agyatlan farmolást még egyszer nem vállalnám be. Nagyon ügyesen van felépítve ez az egész. Az elején még jól lehet haladni kb. az első 20 szintig. Utána 40-ig már kimondottan lassú a fejlődés, aztán 40 felett meg kín szenvedés. Gondolom arra játszanak, hogy toljanak bele pénzt az emberek.
Azt nem tudja valaki, hogy az Object 640-et és a 152mm Armatát hogyan lehet megszerzni?
-
the_mad
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, hátha valaki találkozott már ezzel a hibával. Múlthét szombaton még tökéletesen működött a játék. Vasárnap cserélte a Telekom a routert, mert folyton újraindult, de akkor nem voltam otthon, nem tudtam játszani. Tegnap viszont folyamatosan dobálta a "you have been disconnected from the server" hibaüzenetet. Mindig csak a garázsban adja, meccs közben nincs vele baj. Fájlok ellenőrzése, játék újrarakása megtörtént, nem oldotta meg a problémát. A hiba üzenetet váltakozó intenzitással adja, van hogy 3-4 kört is tudok menni mire kiléptet, de van amikor a játék elindítása után már másodperceken belül kirak. Valaki esetleg tudna valami ötletet adni, hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest